Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2013 11:05

Толкова много е направил "старецът" както го наричаш за този отбор, че всичко му е простено. И за мен е имало нелогични решения, взети от него, но като знам, че Манчестър Юнайтед сега е толкова велик, благодарение на него и не мога нищо да кажа.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 03 мар 2013 11:46

tmanolov написа:фенщината не е добър показател (по принцип), но няма лошо и да си фен, стига поне малко да свалиш розовите очила. Мачът има 2 варианта:
- изключително катеначо на юнайтед, разчитащи,както в мадрид, да минат 5 пъти центъра за цял мач, но да удържат желания резултат
- отворена игра на юнайтед, при което ще отнесат толкова шамари, че 1:6 от "селяните" отпреди 1,5 години ще им се стори приказка

Коментирам само възможната игра на юнайтед, защото този, който ще определи как ще се "свири" на очкавания концерт в Театъра е АлФ, а не момчето с балтончето. Е, да, стареца вече е на години и прави уникални идиотии - един фен на манчестър, но не от тези, дето по-далече от носа си не виждат, дали може да ми каже защо игра РВП вчера? За съвсем малко беше да се контузи и чао, европа (нали сме наясно, че без него юнайтед е посредствено английско тимче, като останалите, които вече отпаднаха от ШЛ или са на път след шамарите на Емирейтс), но какво ще стане?
П.С. Е, да не забравяме и фактора "букита", който се вижда от доста хора, а и двата отбора имат една и съща бетинг компания за спонсор (ако не ме лъже паметта), така че мачът е троен, с леко преимущество на реал - може би 40/60. Успех и на двата отбора и дано ми донесат парички :lol:

Говориш за фенщина,а не се виждаш ти какви ги ръсиш.Как пък реши,че Юнайтед ще отнесат шамари,а не Реал? Нима не си виждал как играе Юнайтед,когато трябва да печели на Олд Трафорд? Относно този мач 1:6,забравяш че 5 от головете паднаха,когато Юнайтед беше с човек по-малко.
А относно РВП,да твърдиш,че Юнайтед е посредствено отборче без него е малоумно и явно нищо не разбираш.Юнайтед го е имало преди РВП,ще го има и след РВП,винаги излиза нова звезда на сцената.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 мар 2013 12:11

tmanolov написа:фенщината не е добър показател (по принцип), но няма лошо и да си фен, стига поне малко да свалиш розовите очила. Мачът има 2 варианта:
- изключително катеначо на юнайтед, разчитащи,както в мадрид, да минат 5 пъти центъра за цял мач, но да удържат желания резултат
- отворена игра на юнайтед, при което ще отнесат толкова шамари, че 1:6 от "селяните" отпреди 1,5 години ще им се стори приказка

Коментирам само възможната игра на юнайтед, защото този, който ще определи как ще се "свири" на очкавания концерт в Театъра е АлФ, а не момчето с балтончето. Е, да, стареца вече е на години и прави уникални идиотии - един фен на манчестър, но не от тези, дето по-далече от носа си не виждат, дали може да ми каже защо игра РВП вчера? За съвсем малко беше да се контузи и чао, европа (нали сме наясно, че без него юнайтед е посредствено английско тимче, като останалите, които вече отпаднаха от ШЛ или са на път след шамарите на Емирейтс), но какво ще стане?
П.С. Е, да не забравяме и фактора "букита", който се вижда от доста хора, а и двата отбора имат една и съща бетинг компания за спонсор (ако не ме лъже паметта), така че мачът е троен, с леко преимущество на реал - може би 40/60. Успех и на двата отбора и дано ми донесат парички :lol:

хахахах " разбирач " първо , видяхме колко не си със " розови очила "
Второ , САФ знае , че може без РВП и го пусна титуляр . Докато Жозе знае , че не може без Ронално и го пусна когато видя , че може да бият .

Разбира се , че Реал са силни и могат да ни остранят , НО това не пречи да вярваме във отбора на който сме привърженици .
А ще е и интересно , ако отпаднат и четирите испански отбора , кой ще е "дърветата " . И си ми ясен щом още от сега се хвана за " букитата " хахаха СМЕШЕН СИ !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2013 12:15

Просто искам да видя изражението на Жозе, ако ги отстраним....

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2013 12:45

MuFc1878 написа:Просто искам да видя изражението на Жозе, ако ги отстраним....

Подигравателно и иронично, какво да бъде друго ;д Но нека не бързаме, защото може да бъде такова и ако той ни отстрани.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2013 12:49

t0bl3ro_bg написа:
MuFc1878 написа:Просто искам да видя изражението на Жозе, ако ги отстраним....

Подигравателно и иронично, какво да бъде друго ;д Но нека не бързаме, защото може да бъде такова и ако той ни отстрани.

Нищо не изключвам. И двата отбора са достойни да продължат, но само един ще успее ;)

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 03 мар 2013 13:53

Мисля си, че ще ги бием с 2 гола разлика. :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2013 14:09

Turkish Air ще ни свири ;д

Referee
Cüneyt Çakır (TUR)

Assistant referees
Bahattin Duran (TUR)
Tarik Ongun (TUR)

Additional assistant referees
Hüseyin Göçek (TUR)
Mete Kalkavan (TUR

Fourth official

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 03 мар 2013 14:39

Очаквам доста напрегнат двубой и ако трябва да съм честен нямам много добро предчувствие, но тайно се надявам да ги ударим и да ги приземим на земята. Доволен съм и от състава вчера - основните футболисти не губят от ритъма, мача не беше напрегнат, но беше по-добре от нищо или просто от една тренировка. Сега отборите имат еднакво време за почивка, в първия мач Юнайтед имаха ден по-малко, което мисля, че не е маловажно. От изключително значение е да има някой до Роналдо и да не му дава много шансове. Дано САФ избере оптималния състав за тоя мач и да надхитри приятеля си Моуриньо. GGMU!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2013 15:47

MapTo_D написа:Очаквам доста напрегнат двубой и ако трябва да съм честен нямам много добро предчувствие, но тайно се надявам да ги ударим и да ги приземим на земята. Доволен съм и от състава вчера - основните футболисти не губят от ритъма, мача не беше напрегнат, но беше по-добре от нищо или просто от една тренировка. Сега отборите имат еднакво време за почивка, в първия мач Юнайтед имаха ден по-малко, което мисля, че не е маловажно. От изключително значение е да има някой до Роналдо и да не му дава много шансове. Дано САФ избере оптималния състав за тоя мач и да надхитри приятеля си Моуриньо. GGMU!

Няма ли да ходиш с фенклуба на мача ? :)

Върни се в “Архив”