седемнамалко написа:По повод трансферите на четиримата футболисти в Рубин, една огромна част от феновете с поведението си ме карат да се срамувам за тях: "ау, ма какво ще правим сега?", "о, ма то сега е мача с ц*ска"! Ужас! Трябва ли да ви припомням, че Лафчис е продавал и повече играчи накуп, за по-малко пари, да не би клуба да е спрял да съществува? Да играчите са добри, да, може би най-добрите на съответните постове в България към момента, и всички без Зе имат по 2-3 заместника... Миналото първенство при различните юношески формации+дублиращия отбор имаме 15!!! победи над четирибуквиетом, само Борко Балджийски и Боян Табаков са им вкарали над 10 гола, какъв е проблема тогава?
Напълно съм съгласен с автора на темата. То голямо реване, голямо чудо... Айде малко по-мъжката, ама ще кажете утре ще паднем от чорбата... каква е гаранцията,че ако играеха 4-мата няма да паднем. Утре излизаме с юношите и те ще се раздадат 3 пъти повече от тиулярите. Все ревем, че трябва промяна, сега като се започна от някъде... че защо сега?, че точно тези ли?, че не знам какво си!!! Левски го е имало преди Батков, ще го има и след него, така, че успех утре и стига с тези женски истерии