Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: И Жоазньо ли ще продаваме вече ?!

Мнениеот Levski 1914 » 19 сеп 2009 19:26

metodito написа:
svetkavica*ultras написа:Маймуни не са нужни, още повече 1,20.
Видя се, че липсват физически мощни играчи.

Ти пак ли си се отвързал бе, Адолф. Марш при Волен, че ти изяде кокала, фашист! :evil:
За такива като тебе ли е умрял Левски, палячо?

+1
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Новите играчи на Левски

Мнениеот Carpy » 19 сеп 2009 19:28

Какъв Камбуров и какъв Попов? Как ги виждате да станат нещата? Преди месец Гигов каза на ЦСКА че Камбуров струвал 800,000 евро. Гриша Ганчев ще продаде Попов на запад някъде след време. Както направи с Манолев. Абсурд е да го пусне в 1914. ако го направи то ще е за милиони евра.

yasen
Контакти:

Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот yasen » 19 сеп 2009 19:37

Бях сдържано настроен относно назначението на Гонзо за шеф в Левски. От една страна, той е левскар, мъжкар и е лоялен към синята идея, но пък от друга страна, той е прост, ограничен и може да бъде използван от Батков, така, както и стана. И сега ще кажа на всички, които ще ме оборят в следващите теми, че "идва новия Левски и дрън дрън глупости", какво според тях трябваше да каже Гонзо днес - че не е съгласен с продажбата или че не е правилно. Естествено, че ще каже, че е за доброто на клуба и други такива глупости. Вие вярвате ли, че той ще признае, че е безумна грешка това. Няма как да стане! Просто Батков така е наредил, така както разпродадоха отбора в онази зима след Тампере и после се чудехме дали Сираков и Мъри или Батков са разпродали отбора. Мисля, че вече всеки знае отговора, кой стои зад всички негативни за Левски решения, и кой в момента подкрепя този човек( ако Батков може да се нарече така). Гонзо - предател и никога повече в сините сърца

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 19:39

Ясене и ти никога повече на мач на Левски

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: И Жоазньо ли ще продаваме вече ?!

Мнениеот Martines » 19 сеп 2009 19:41

аехаехаехеа ФАШИСТ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Re: Новите играчи на Левски

Мнениеот vans81 » 19 сеп 2009 19:42

Carpy написа:Какъв Камбуров и какъв Попов? Как ги виждате да станат нещата? Преди месец Гигов каза на ЦСКА че Камбуров струвал 800,000 евро. Гриша Ганчев ще продаде Попов на запад някъде след време. Както направи с Манолев. Абсурд е да го пусне в 1914. ако го направи то ще е за милиони евра.

Що бе братле дай ше ги вземеме без пари, а пък после ако ги продадеме ше делим 50/50 :mrgreen:

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 19 сеп 2009 19:42

Абе прости хорица... нямате никакъв поглед в бъдещето. На тяхно място юноши - това е новия Левски! Приветствам го! По-добре някоя юноша отколкото пияницата Рабех... По-добре ВСЕКИ отколкото ЗЕТЯ! НАПРЕД ЛЕВСКИ! И съм ви е.ал във феновете! Продали 3ма наемника и ще бъдат заместени от юноши и вие вече се отказахте! ПОЗИОРИ!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 сеп 2009 19:43

Гонзо е голям и завинаги син!
Последният на земята, който ще предаде Левски е той!

Авторът на темата - температура ли имаш?
Да вземеш да си махнеш неадекватната тема!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Re: Голямото вайкане

Мнениеот Blue Monster » 19 сеп 2009 19:43

седемнамалко написа:По повод трансферите на четиримата футболисти в Рубин, една огромна част от феновете с поведението си ме карат да се срамувам за тях: "ау, ма какво ще правим сега?", "о, ма то сега е мача с ц*ска"! Ужас! Трябва ли да ви припомням, че Лафчис е продавал и повече играчи накуп, за по-малко пари, да не би клуба да е спрял да съществува? Да играчите са добри, да, може би най-добрите на съответните постове в България към момента, и всички без Зе имат по 2-3 заместника... Миналото първенство при различните юношески формации+дублиращия отбор имаме 15!!! победи над четирибуквиетом, само Борко Балджийски и Боян Табаков са им вкарали над 10 гола, какъв е проблема тогава?

Напълно съм съгласен с автора на темата. То голямо реване, голямо чудо... Айде малко по-мъжката, ама ще кажете утре ще паднем от чорбата... каква е гаранцията,че ако играеха 4-мата няма да паднем. Утре излизаме с юношите и те ще се раздадат 3 пъти повече от тиулярите. Все ревем, че трябва промяна, сега като се започна от някъде... че защо сега?, че точно тези ли?, че не знам какво си!!! Левски го е имало преди Батков, ще го има и след него, така, че успех утре и стига с тези женски истерии :!: :evil:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 сеп 2009 19:44

Мисля, че си малко краен. Да, след пресконференцията днес донякъде ми падна в очите, но това, което е направил за Левски не може да се забрави. И последното, което мога да си помисля за него е, че е предател. За батков пиши каквото искаш и пак ще му е малко, но за човек, който ни е донесъм толкова радости не съм съгласен.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”