16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот 1982 » 02 мар 2013 20:32

Teo написа:
паднахме разбирам го, но поне да видя някакъв лъч в края на тунела за бъдещето на нашия отбор, аз видях само че половината от състава няма място в тоя отбор, отделно нямаме ИСТИНСКИ ЛИДЕР!

Какъв лъч искаш да видиш па ти бе, не виждаш ли, че целият клуб е една голяма кочина и бардак, нищо не е наред. На какво основание и на терена нещата да са по-различни ?!?! Разберете, няма значение кой е треньор, в тая свинщина нищо не може да стане.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 мар 2013 20:33

ЦСКА-р написа:
ralka_levskarka написа:Да ви разведря малко - :mrgreen:

Приемаме, че футболните ни босове са приятели :oops: :lol: и. . днес ЦСКА може нарочно да са паднали :? Не бе, като се замислиш :lol: ЦСКА пада от Литекс за първенството, Левски пада от тях за купата, просто така ;д , Литекс и ЦСКА се срещат и ЦСКА бият?! И Славия правят 100 години и трябва да са на финал, за да влязат в ЛЕ, и Славия, и ЦСКА на финал :? И Левски шампион 8-) :mrgreen: Добра теория, да. :mrgreen:

Ралке, шанс няма тук за вас, по-добре да емигрирате. :lol: Надявам се още утре и вашия балон да се спука.

И какво онова отборче от Гората да стане шампион ли ??? .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 мар 2013 20:34

ЦСКА-р написа:Ралке, шанс няма тук за вас, по-добер да емигрирате. :lol: Надявам се още утре и вашия балон да се спука.

Аз не :mrgreen: Остави ме с моята теория сега, нека си се забавлявам, стига само съм се нервила за някакви дето си вземат парите и не им пука за тебе, мене и него, и онея :mrgreen: Да бяха онези отбори, които са били преди не са, така че.. :P
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 мар 2013 20:36

ralka_levskarka написа:
ЦСКА-р написа:Ралке, шанс няма тук за вас, по-добер да емигрирате. :lol: Надявам се още утре и вашия балон да се спука.

Аз не :mrgreen: Остави ме с моята теория сега, нека си се забавлявам, стига само съм се нервила за някакви дето си вземат парите и не им пука за тебе, мене и него, и онея :mrgreen: Да бяха онези отбори, които са били преди не са, така че.. :P

Някво долу-горе смислено мнение от левскар.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 мар 2013 20:38

фифи перото написа:
volf написа:Не изпадайте в истерии. Литекс и Лудогоец са единствените отбори в България, за които е логично да Ви надиграят.
На останалите ще им трябва значителна доза късмет. Така че по-кротко - чакат Ви по-добри дни.
Поогледайте се, все още не изглеждате, като достойни за лидери. Не Ви симпатизирам, но смятам, че сте по-добри от Левски.
Съвсем здравословно и неемоционално - такова е в момента статутквото всред водещите отбори у нас.

Каково?

[offtopic]Вълкът козината си мени , но магарето ината си не. :lol:[/offtopic]

Какво по-точно е неразбраемото?
Според мен Левски на този етап стои на четвирто място в таблицата по футболни аргументи. Съобразно моите пристрастия, бих предпочел да заемат третото, но изглежда са го отложили за наесен!
Последна промяна от volf на 02 мар 2013 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 20:38

1982 написа:
Teo написа:
паднахме разбирам го, но поне да видя някакъв лъч в края на тунела за бъдещето на нашия отбор, аз видях само че половината от състава няма място в тоя отбор, отделно нямаме ИСТИНСКИ ЛИДЕР!

Какъв лъч искаш да видиш па ти бе, не виждаш ли, че целият клуб е една голяма кочина и бардак, нищо не е наред. На какво основание и на терена нещата да са по-различни ?!?! Разберете, няма значение кой е треньор, в тая свинщина нищо не може да стане.

точно за днес виновни бяха треньора и играчите, ония дават пари, а тия какво правят бе?!?!??! с най-висок бюджет от цялото п-во, Присо взима по 15 бона на месец, а играе като за 2 бона.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 мар 2013 20:42

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

точно за днес виновни бяха треньора и играчите, ония дават пари, а тия какво правят бе?!?!??! с най-висок бюджет от цялото п-во, Присо взима по 15 бона на месец, а играе като за 2 бона.

Как ще му даваш 2 000 лева на тоя бе :lol: да ходи да бачка в ТИТАН да тича по камиона с боклуци
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 02 мар 2013 20:43

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

А ти откъде знаеш, че примерно всички заплати са им изплатени, всички задължения са покрити, и че в съблекалнята е добро положението? Никой незнае! Взимат 15 бона, да, нищо не играят - да. Но пак казвам, има и такива мачове. Аз лично ще отида и на мача с Черноморец, и на този в Пловдив. Ако в тези 2 мача не видя промяна, мача с Миньор ще го пропусна.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 20:46

ЦСКА-р написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

А ти откъде знаеш, че примерно всички заплати са им изплатени, всички задължения са покрити, и че в съблекалнята е добро положението? Никой незнае! Взимат 15 бона, да, нищо не играят - да. Но пак казвам, има и такива мачове. Аз лично ще отида и на мача с Черноморец, и на този в Пловдив. Ако в тези 2 мача не видя промяна, мача с Миньор ще го пропусна.

те са длъжни да изпълняват професионално задълженията си на терена, какво искаш да ми кажеш че ако не им дадат по 15 бона преди мача, няма да дадат 100% от възможностите си?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 мар 2013 20:47

volf написа:
фифи перото написа:
volf написа:Не изпадайте в истерии. Литекс и Лудогоец са единствените отбори в България, за които е логично да Ви надиграят.
На останалите ще им трябва значителна доза късмет. Така че по-кротко - чакат Ви по-добри дни.
Поогледайте се, все още не изглеждате, като достойни за лидери. Не Ви симпатизирам, но смятам, че сте по-добри от Левски.
Съвсем здравословно и неемоционално - такова е в момента статутквото всред водещите отбори у нас.

Каково?

[offtopic]Вълкът козината си мени , но магарето ината си не. :lol:[/offtopic]

Какво по-точно е неразбраемото?
Според мен Левски на този етап стои на четвирто място в таблицата по футболни аргументи. Съобразно моите пристрастия, бих предпочел да заемат третото, но изглежда са го отложили за наесен!

Неразбираемото е това ,което е в червено.Кои са водещите отбори, например?

През годините(близо 70), винаги са били 2.Еднодневките не ги броим.
Да започнем от там и после да правиш клаСИРАНЕ :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”