16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот 1982 » 02 мар 2013 20:23

Teo написа:
ти сериозно ли си мислиш че ние играем футбол в момента? 5 паса не може да си дадем бе бате......

Никой не играе футбол в България, всички са смешници и паляци. Какво се хабите за някакъв умрял мач, лятото идат ЕКТ и всички отново ще берат дружно срам и позор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 мар 2013 20:24

volf написа:Не изпадайте в истерии. Литекс и Лудогоец са единствените отбори в България, за които е логично да Ви надиграят.
На останалите ще им трябва значителна доза късмет. Така че по-кротко - чакат Ви по-добри дни.
Поогледайте се, все още не изглеждате, като достойни за лидери. Не Ви симпатизирам, но смятам, че сте по-добри от Левски.
Съвсем здравословно и неемоционално - такова е в момента статутквото всред водещите отбори у нас.

Каково?

[offtopic]Вълкът козината си мени , но магарето ината си не. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от фифи перото на 02 мар 2013 20:24, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 02 мар 2013 20:24

lisynger написа:Никакво оправдание няма Йешич било първи мач ала-бала,след 3 месеца почивка да не можеш да наредиш отбора за какво повече да говориме...

Хора, разберете, има и такива мачове. Няма отбор в света който да побеждава абсолютно всеки мач. Виждате, че и Реал и Барса правят грешки, ние ли няма да правим? Незнам защо се бях надъхал и аз така, може би 3 месеца без футбол са прекалено много и бях голям оптимист, но бързо ни свалиха на земята. Литекс е качествен отбор, вече 2-3 години тези юноши не пропускат мач, трупат опит и резултата е на лице. Точно преди 10 месеца, същия този отбор го бихме 4:1. Сега ни бият 0:2, и то на нашия стадион. За какво говорим? Докато сменяме отбора през 6 месеца резултати няма да има, такова е положението. Не че есента бяхме нещо, тоя сезон само и единствено купата би била някаква утеха. И разбира се "Левски" да не стане шампион.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 мар 2013 20:27

Да ви разведря малко - :mrgreen:

Приемаме, че футболните ни босове са приятели :oops: :lol: и. . днес ЦСКА може нарочно да са паднали :? Не бе, като се замислиш :lol: ЦСКА пада от Литекс за първенството, Левски пада от тях за купата, просто така ;д , Литекс и ЦСКА се срещат и ЦСКА бият?! И Славия правят 100 години и трябва да са на финал, за да влязат в ЛЕ, и Славия, и ЦСКА на финал :? И Левски шампион 8-) :mrgreen: Добра теория, да. :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2013 20:27

jermiun написа:Няма смисъл от нерви, чакаме промените през лятото и тва е ;)

Колко лета съм изчакал .... блазе ти, че вярваш още, но ти предстоят много разочарования.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 20:28

ЦСКА-р написа:
lisynger написа:Никакво оправдание няма Йешич било първи мач ала-бала,след 3 месеца почивка да не можеш да наредиш отбора за какво повече да говориме...

Хора, разберете, има и такива мачове. Няма отбор в света който да побеждава абсолютно всеки мач. Виждате, че и Реал и Барса правят грешки, ние ли няма да правим? Незнам защо се бях надъхал и аз така, може би 3 месеца без футбол са прекалено много и бях голям оптимист, но бързо ни свалиха на земята. Литекс е качествен отбор, вече 2-3 години тези юноши не пропускат мач, трупат опит и резултата е на лице. Точно преди 10 месеца, същия този отбор го бихме 4:1. Сега ни бият 0:2, и то на нашия стадион. За какво говорим? Докато сменяме отбора през 6 месеца резултати няма да има, такова е положението. Не че есента бяхме нещо, тоя сезон само и единствено купата би била някаква утеха. И разбира се "Левски" да не стане шампион.

паднахме разбирам го, но поне да видя някакъв лъч в края на тунела за бъдещето на нашия отбор, аз видях само че половината от състава няма място в тоя отбор, отделно нямаме ИСТИНСКИ ЛИДЕР!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 20:30

1982 написа:
Teo написа:
ти сериозно ли си мислиш че ние играем футбол в момента? 5 паса не може да си дадем бе бате......

Никой не играе футбол в България, всички са смешници и паляци. Какво се хабите за някакъв умрял мач, лятото идат ЕКТ и всички отново ще берат дружно срам и позор.

не се и съмнявам, гледаме как да вземем лиценза и чакаме на къде ще ни духне вятъра..

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 мар 2013 20:31

ЦСКА-р написа:

Кви грешки, кви пет лева? Ако тези днес не знаех, че са ЦСКА, с тази си игра никога нямаше да кажа, че са те :!:
Та те нямаха повече от 3 точни паса помежду си. "Национали" с грешки на новобранци? ВТФ :evil:
Цялото ръководство е една грешка, а не отбора прави грешки.
А това дали Левски ще стане или не шампион 1во че няма място в тази тема и 2ро нас най-малко трябва да си засяга.
Айде със здраве. :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 мар 2013 20:31

ЦСКА-р написа:

Това не е мач в който играта не върви,игра нямаше днес 80% от мача в централния кръг на терена нямаше нито 1 наш играч,2ма нападатели които се припокриват,конника без глава Присо си го държат още,а никой не му знае годините,а за 55 номер мога да кажа,че той е всичко друго,но не и футболист
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 02 мар 2013 20:31

ralka_levskarka написа:Да ви разведря малко - :mrgreen:

Приемаме, че футболните ни босове са приятели :oops: :lol: и. . днес ЦСКА може нарочно да са паднали :? Не бе, като се замислиш :lol: ЦСКА пада от Литекс за първенството, Левски пада от тях за купата, просто така ;д , Литекс и ЦСКА се срещат и ЦСКА бият?! И Славия правят 100 години и трябва да са на финал, за да влязат в ЛЕ, и Славия, и ЦСКА на финал :? И Левски шампион 8-) :mrgreen: Добра теория, да. :mrgreen:

Ралке, шанс няма тук за вас, по-добре да емигрирате. :lol: Надявам се още утре и вашия балон да се спука.
Последна промяна от ЦСКА-р на 02 мар 2013 20:32, променено общо 1 път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”