Реал Мадрид - Барселона FT 2-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Барселона 02.03.2013 /17:00ч/ Ла Лига 26 кръг
След тоя мач мисля, че е време феновете на Барса да спрат да вярват на чудо в ШЛ. Щом и резервите на Реал ви биха значи няма шанс.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
riak4 написа:След тоя мач мисля, че е време феновете на Барса да спрат да вярват на чудо в ШЛ. Щом и резервите на Реал ви биха значи няма шанс.
Пак ти повтарям като си толкова сигурен сложи 100 кинта Милан да ни остранят ще си изкараш 75 лесни лева....щом си толкова сигурен, какво ти пречи

Скъсах се от смях на симулацията на Есиен

Последна промяна от kingofpop на 02 мар 2013 19:05, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

gunnersbg написа:FCBarcelona7 написа:Пепе и Арбелоа постоянно симулират, но разбира се Барса са симулантите .. А да не забравяме и смехотворната симулация на Есиен.
На повторението се видя , че му бръкна в окото. Честито на феновете на Реал Мадрид. Втори мач надиграват отбора на платини. Първото полувреме имаше игра с ръка на Иниеста в наказателното поле. Нормално е Барса да искат дузпа в 93 минута. Все пак това беше единствения начин да вземат нещо в мача. Дузпа, червен картон. Нормалните за съдийско отборче неща.
Да, Алексис бръкна в окото на Есиен, но секунди преди това чилиеца бе фаулиран от самият Есиен! Нарушението трябваше да е за нас, а не за РМ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- drogba_best
- Контакти:
gunnersbg написа:FCBarcelona7 написа:Пепе и Арбелоа постоянно симулират, но разбира се Барса са симулантите .. А да не забравяме и смехотворната симулация на Есиен.
На повторението се видя , че му бръкна в окото. Честито на феновете на Реал Мадрид. Втори мач надиграват отбора на платини. Първото полувреме имаше игра с ръка на Иниеста в наказателното поле. Нормално е Барса да искат дузпа в 93 минута. Все пак това беше единствения начин да вземат нещо в мача. Дузпа, червен картон. Нормалните за съдийско отборче неща.
+1
Каквото и да става, титлата е червено синя
След този мач още повече съм убеден, че ще набием Милан....сигурен съм, но дано е с резултат, който стига за класиране....
П.П. Оставете феновете на Реал да се радват, това ще им е, като дойде лятото свестен треньор пак ще ги бием под път и над път

След този мач още повече съм убеден, че ще набием Милан....сигурен съм, но дано е с резултат, който стига за класиране....
П.П. Оставете феновете на Реал да се радват, това ще им е, като дойде лятото свестен треньор пак ще ги бием под път и над път

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не отговаряте на тоя фен на Челси, нека избива омраза....
Просто му пожелайте успех в Лига Европа и в боричкането за топ 4 и така

Просто му пожелайте успех в Лига Европа и в боричкането за топ 4 и така

Честита победа!Според мен заслужена победа на Реал Мадрид.
Съдията цял мач жалеше играчите на Барселона от жълти картони,и като цяло прави много грешки,и на края според мен направи компенсация.
Много ми е готино че във мач във който футболистите на Барселона отново се върнаха на пътя ( имаше няколко мача които не го правеха това) на симулациите.Радвам се също че не дадоха дузпа на Барселона а можеше ( аз ако бях съдия щях да дам дузпа),и по този начин не можаха да се измъкнат от загуба.Имаше поредни мачове в последните 4 години в които нещата бяхя обратно.Сега се радвам че феновете на Барселона могат да изпитат тръпката от несправедливо съдийство.За това ще кажа : Айде сега,това че съдията не даде дузпа не означава че Барселона не заслужаваше да падне.Вие цял мач нищо не играхте...са дузпата ви е виновна.Сочихте ми 5 пръста сума време,а забравяте че при 1-0 за Барселона съдията не даде чиста дузпа на Роналдо,а втория гол стана от засада.Това е само един пример.Мога да започвам да изброявам,но предпочитам да се изкефя на победата и да пожелая на феновете на Барселона "приятно гърчене".
Съдията цял мач жалеше играчите на Барселона от жълти картони,и като цяло прави много грешки,и на края според мен направи компенсация.
Много ми е готино че във мач във който футболистите на Барселона отново се върнаха на пътя ( имаше няколко мача които не го правеха това) на симулациите.Радвам се също че не дадоха дузпа на Барселона а можеше ( аз ако бях съдия щях да дам дузпа),и по този начин не можаха да се измъкнат от загуба.Имаше поредни мачове в последните 4 години в които нещата бяхя обратно.Сега се радвам че феновете на Барселона могат да изпитат тръпката от несправедливо съдийство.За това ще кажа : Айде сега,това че съдията не даде дузпа не означава че Барселона не заслужаваше да падне.Вие цял мач нищо не играхте...са дузпата ви е виновна.Сочихте ми 5 пръста сума време,а забравяте че при 1-0 за Барселона съдията не даде чиста дузпа на Роналдо,а втория гол стана от засада.Това е само един пример.Мога да започвам да изброявам,но предпочитам да се изкефя на победата и да пожелая на феновете на Барселона "приятно гърчене".
kingofpop написа:Не отговаряте на тоя фен на Челси, нека избива омраза....
Просто му пожелайте успех в Лига Европа и в боричкането за топ 4 и така![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си уникален!

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
sl321 написа:Честита победа!Според мен заслужена победа на Реал Мадрид.
Много комплексарско мнение . Не знам какво ще те топли тая победа в края на сезона когато САФ и Радамел ви го сложат..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
riak4 написа:kingofpop написа:Не отговаряте на тоя фен на Челси, нека избива омраза....
Просто му пожелайте успех в Лига Европа и в боричкането за топ 4 и така![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си уникален!
Това е самата истина, колкото и да не ти харесва