Честитя победата на подуянците и Литекс!Това от мен!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Ние днес изиграхме един изключително трагичен...ама наистина трагичен мач!Със Стойчо поне бяхме стабилни в защита....сега защитата ни е по зле и от нападението...
Честитя победата на подуянците и Литекс!Това от мен!![]()
Avanti_Ragazzi написа:delqnski47 написа:Ние днес изиграхме един изключително трагичен...ама наистина трагичен мач!Със Стойчо поне бяхме стабилни в защита....сега защитата ни е по зле и от нападението...
Честитя победата на подуянците и Литекс!Това от мен!![]()
И защо на нас беКакво общо имаме ние с този мач, майтапа си е майтап между нас, ама за Левски като клуб му е все тая дали биете или не! Виж ако вместо вас бяха Лудогорец и те бяха паднали е друга бира! Ама точно в момента си гледаме наще мачове и тези на лудите! От другите мачове освен да пада лаф, майтап и бъзик, друго чак толкова не ни грее нищо!
Кировец написа:Не вярвам да ни вкарат - имаме стабилна защита, и стабилен вратар. Имам предчувствие, че ще ги разпорим. Просто контролите нямат подобен характер и днес ще видим ново лице на ЦСКА. Нямаго Тошко Янчев да бави атаката и да бърка топки между защитата и нападението. От днес почваме да пишем история! Такива мисли се прокрадват в главата ми с всяка изминаваща секунда.
percival написа:Добро откриване направихмеЧестита победа на Литекс.
След начина по който пернишките боклуци изгониха Стойчо ,който и да стане треньор е една малка душица ,готова да се продаде за пари !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта