Президентът на Васлуй: Живко Миланов ще съди Каду

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Президентът на Васлуй: Живко Миланов ще съди Каду

Мнениеот Виктор 1914 » 02 мар 2013 11:45

Президентът на Васлуй Чиприан Дамиан разкри, че клубът и Живко Миланов ще заведат съдебно дело срещу португалския футболист на Клуж Каду.

Припомняме, че бившият футболист и капитан на Левски беше ударен зверски по време на двубоя Васлуй – Клуж.

„Решението на Дисциплинарната комисия да накаже Каду е чисто спортно-техническо. Това не може да промени случилото се. Аз смятам, че Живко Миланов и нашият клуб ще заведем съдебно дело срещу действието на футболиста на Клуж“, коментира Дамиан пред румънските медии.

„В клуба смятаме, че това е криминално деяние и ще си търсим правата в съда. Живко Миланов трябва да бъде компенсиран“, добави президентът на Васлуй.

Каду бе наказан от Дисциплинарната комисия на местната федерация за 9 мача, а също така глобен с 18 хиляди евро.

„Няма да може да разчитаме на този играч поне 2 месеца. В момента говорим с играча и го навиваме да заведе съдебно дело. До този момент на Миланов са направени 5 операции", каза още босът на Васлуй.

Източник: http://www.gong.bg

ПС: Според мен, ДК на Румънската Футболна Федерация е наложила правилно наказание на това ренде - Каду. Обаче се надявам Жиката да успее да го осъди и да прибере обезщетение. Не че няма пари да си направи зъбите, но самото действие беше брутално. От това, което прочетох из спортните сайтове, този Каду си е чиста балтия. И аз подкрепям твърдата игра, влизането на шпагати, здравите единобортсва, ама малко или много трябва да можеш да си контролираш краката, имаше време да избегне удара в лицето на Жиката. Да го съдят и да си вземе поука, този път случката се размина с "малкия дявол" ама следващия път може да е фатално, да не дава Господ.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Президентът на Васлуй: Живко Миланов ще съди Каду

Мнениеот percival » 02 мар 2013 12:30

Какво прави тема за "зетя" в раздела за националният отбор ? Футбола е мъжка игра ,има си комисии които да наказват ,не може за едно и също нещо да те накажат 2 -пъти !
Щом си си дал задника под наем ,ще си береш гайлето ! Не оправдавам грубата игра ,но тия съдебни дела ми дойдоха малко в повече във футбола .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 мар 2013 12:33

percival написа:Какво прави тема за "зетя" в раздела за националният отбор ? Футбола е мъжка игра ,има си комисии които да наказват ,не може за едно и също нещо да те накажат 2 -пъти !
Щом си си дал задника под наем ,ще си береш гайлето ! Не оправдавам грубата игра ,но тия съдебни дела ми дойдоха малко в повече във футбола .

Ей смешник пожелавам ти това, което се случи на Живко, да ти се случи и на теб :x Да видиш тогава, дали ще се правиш на много остроумен.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 мар 2013 12:36

Пълни глупости, щял да го съди...... Това е футболът, случват се такива неща. Все едно някой боксьор да съди друг, че му е счупил зъба по време на мач. Идиот.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 мар 2013 12:42

Eminem написа:Пълни глупости, щял да го съди...... Това е футболът, случват се такива неща. Все едно някой боксьор да съди друг, че му е счупил зъба по време на мач. Идиот.

Сега ако ми кажеш какво е общото между футболът и бокса?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 мар 2013 12:51

Muscarin написа:Сега ако ми кажеш какво е общото между футболът и бокса?

Има физически контакт. Като си станал футболист, трябва да знаеш, че може да имаш такива моменти. Има единоборства в този спорт и може да доведе до контузии. То ако всеки футболист започне да съди....

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 02 мар 2013 12:55

percival написа:Какво прави тема за "зетя" в раздела за националният отбор ? Футбола е мъжка игра ,има си комисии които да наказват ,не може за едно и също нещо да те накажат 2 -пъти !

Пречи ли ти, че е в този раздел и какво значение има това? Все пак Живко Миланов е национален състезател на Българския национален отбор по футбол.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 мар 2013 13:01

Muscarin написа:
Eminem написа:Пълни глупости, щял да го съди...... Това е футболът, случват се такива неща. Все едно някой боксьор да съди друг, че му е счупил зъба по време на мач. Идиот.

Сега ако ми кажеш какво е общото между футболът и бокса?

И двата са КОНТАКТНИ спортове :) Ех как добре си беше кога футбола се играеше от мъже ,а не от сегашните госпожици !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 мар 2013 13:03

Levskar_90 написа:

Ей смешник пожелавам ти това, което се случи на Живко, да ти се случи и на теб :x Да видиш тогава, дали ще се правиш на много остроумен.

Смешник нали знаеш кой е ? Ако се бяха сбили на улицата да го съди ,ама във футболен мач ,хайде няма нужда.То така за всяка една контузия ,каквато и да е тя.Дали по време на официален мач или тренировка има повод за съдебен спор ! Прекалявате !

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 02 мар 2013 13:11

percival написа:
Levskar_90 написа:

Смешник нали знаеш кой е ? Ако се бяха сбили на улицата да го съди ,ама във футболен мач ,хайде няма нужда.То така за всяка една контузия ,каквато и да е тя.Дали по време на официален мач или тренировка има повод за съдебен спор ! Прекалявате !

[offtopic]Абе айде ходи за адвокат на Каду и стига си мрънкал. Много компетентен ще дойдеш.[/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”