XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черно море 18 ч., 03.03.2013
Успех моряци , на тоя стадион освен футболно майсторство , ще ви трябва и ГОЛЯМ късмет с рефера 

anker1878 написа:Успех моряци , на тоя стадион освен футболно майсторство , ще ви трябва и ГОЛЯМ късмет с рефера
Стига сте плямпали празни приказки! Колко пъти си стъпвал на този стадион, че се изказваш компетентно? Все едно аз да говоря за реферите на Лазур, на който съм гледал всичко на всичко 3 мача на живо, от които само един с Черноморец и още един по телевизията.
Миналия мач късмета си го имаха и нямаше нищо общо с рефера и нищо не им е попречило да победят.
Що за нация сме? Овче стадо! Един изблее нещо в някоя платена медия и всички започнат да му пригласят без да са се потрудили да установят сами истината!
[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
Явно тук пишат хлапета на 10 - 12 години, които явно не знаят, че мачове между двата отбора е имало и в миналото. Само да напомня, че последните си две домакинства на моряците ги загубихме, така че за какви глупости ми говорите въобще? Моряците ще бъдат прегазени както лятото, но за съжаление предвиждам някой тежко контузен от нашия отбор!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
tsonpen написа:anker1878 написа:Успех моряци , на тоя стадион освен футболно майсторство , ще ви трябва и ГОЛЯМ късмет с рефера
Стига сте плямпали празни приказки! Колко пъти си стъпвал на този стадион, че се изказваш компетентно? Все едно аз да говоря за реферите на Лазур, на който съм гледал всичко на всичко 3 мача на живо, от които само един с Черноморец и още един по телевизията.
Миналия мач късмета си го имаха и нямаше нищо общо с рефера и нищо не им е попречило да победят.
Що за нация сме? Овче стадо! Един изблее нещо в някоя платена медия и всички започнат да му пригласят без да са се потрудили да установят сами истината!
Не, не! 90% от мненията в нашите теми са оплюващи, изпълнени с жлъч и почти нищо футболно. Няма как да ги накараме да спрат да плямпат празни приказки, но няма и да позволим да ни плюят. Вярно е, че по-важно е да побеждаваме на терена, но не мога да се примиря с такива компрометиращи изказвания!
-
- Контакти:
Аз заради това спрях да пиша... Само глупости чета! Анализи и качествени прогнози са по 5 на 100 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

mad forest написа:Явно тук пишат хлапета на 10 - 12 години, които явно не знаят, че мачове между двата отбора е имало и в миналото. Само да напомня, че последните си две домакинства на моряците ги загубихме, така че за какви глупости ми говорите въобще? Моряците ще бъдат прегазени както лятото, но за съжаление предвиждам някой тежко контузен от нашия отбор!
Ей сега ме накара да се смея с глас. Защо ли? Ами защото и аз бях пуснал 1 - 2 поста по темата, а след няколко месеца, ако съм жив, ще навърша 51 години. Де да бях на 10-12 години, но уви не съм. И помня много мачове! И много съм гледал! И мачовете ви с Мълниите, чиито абонати бяхте и т.н.
Не пиша за да се заяждам с вас, но наистина в някои случаи прекалявате. А това, че в момента сте най-добрия отбор в България - няма никакво съмнение. Поздравления! Искам да ви кажа няколко думи, както се опитаха и някои мои съфорумници да ви разяснят, но вие не пожелахте да ги чуете. Запомнете момчета и момичета от Лудогорец: това, което прави в момента вашия любим отбор е нещо наистина голямо, но за съжаление трезвата мисъл подсказва, че така или иначе вие отивате в миманса. И повярвайте ми, не го казвам с някакво злорадство! Лично на мен сте ми симпатичен отбор. Сега ще ви кажа защо мисля така. Каква икономика има Разград? Кой може да поеме отбора след оттеглянето на Домусчиев? А, че той ще се оттегли рано или късно не се съмнявайте. И след него кой? Каквото и да си говорим Разград няма капацитета ( икономическия ) на София, Варна, Бургас, Пловдив и т.н.
Ето аз не харесвам нашите собственици и искам да се махнат. Нямам притеснение, че ще останем без финансово стабилен собственик. Наистина може да се наложи да изпаднем в Б, В, а ако трябва и в Я група, но рано или късно ще се намери някой, който да прояви интерес към най-стария български отбор. То май само ТИМ не разбраха какви дивиденти може да им носи Черно море, ако бяха "запретнали ръкави" да вдигнат отбора и построят един нормален, голям и красив стадион. Стадион с 30-35 000 седящи места. Защото във Варна при добро представяне на отбора дори и 35 000 -ен стадион ще бъде малък. Ето виждате ли за какво говорим. Та на такъв стадион цялото население на Разград да се събере, пак ще останат свободни места!
В заключение искам да ви кажа: радвайте се и подкрепяйте отбора си сега и не мислете за бъдещето му - то не е никак хубаво.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:..........Не пиша за да се заяждам с вас, но наистина в някои случаи прекалявате. А това, че в момента сте най-добрия отбор в България - няма никакво съмнение. Поздравления! Искам да ви кажа няколко думи, както се опитаха и някои мои съфорумници да ви разяснят, но вие не пожелахте да ги чуете. Запомнете момчета и момичета от Лудогорец: това, което прави в момента вашия любим отбор е нещо наистина голямо, но за съжаление трезвата мисъл подсказва, че така или иначе вие отивате в миманса. И повярвайте ми, не го казвам с някакво злорадство! Лично на мен сте ми симпатичен отбор. Сега ще ви кажа защо мисля така. Каква икономика има Разград? Кой може да поеме отбора след оттеглянето на Домусчиев? А, че той ще се оттегли рано или късно не се съмнявайте. И след него кой? Каквото и да си говорим Разград няма капацитета ( икономическия ) на София, Варна, Бургас, Пловдив и т.н.
.....................
В заключение искам да ви кажа: радвайте се и подкрепяйте отбора си сега и не мислете за бъдещето му - то не е никак хубаво.
Каква икономика има Варна? Каквото и да си говорим Варна няма капацитета ( икономическия ) на Милано, Лондон, Барселона, Мадрид и т.н.
Кой ще поеме отбора ви след оттеглянето на ТИМ? А, че те ще се оттеглят рано или късно не се съмнявай. А след тях кой?
Това как ти звучи? Ммм?
В Разград се хвърлят много усилия в школата. Виждаш, че това се прави и в Ловеч. Неслучайно в тези два града, които са малки, но в момента имат качествени отбори. Идеята е тези отбори почти да се самоиздържат. Това се прави на много места и не е химера! България е бедна държава. Ако не вярваш, виж дереджето на отборите в А група. Ако не са Домусчиев, Цветанов, Ганчев и Газпром, щеше ли да има финансово стабилен отбор? Не опира толкова и до капацитет и до големина на града. Софийските отбори са цъфнали и вързали!
Наслушах се на пророкувания и за мен няма съмнение, че по-скоро така ви се иска. Защото ми е интересно каква логика намирате в изхарчването на десетки милиони за база и изоставянето на проекта.
[center]
[/center]

Че 1 ден домусчиев ще намали финансирането.. няма спор. дори и аз съм сигрен в това.. но нека припомним и че лудогорец събра близо 1 милион лева само от билети миналата година.. нека към това добавим и че виваком дават още 1 милион/в момента/ и те издържат напълно школата ни.. общината дава близо половин милион още за издръжка на отбора.. + това имаме още 25 спонсора които са местни/от региона/ и не са свързани с домусчиев изобщо
по отпреди обявени данни знам/знаем, че за да станеш спонсор са ти необходими поне 5о ооо на година! респективно -> още поне милион от спонсорите.. и ето ти 3.5 милиона без дори да се е намесил домусчиев
като сложим и това, че школата се развива по 1 европейски модел, и целта и е да произвежда поне по 2 за 1-вия отбор на година сами можете да си прецените и пресметните, че след 3-4 години когато школата заработи, лудогорец буквално ще може да се самоиздържа..
да не говорим и че влизане 1 път в ШЛ означава, че средствата осигурявани от Домусчиев за 3 години се избиват..
и всичко отгоре започва да носи дивиденти..
основният приоритет на клуба не е 1 2 или 3-то място, или купа.. основния проритет в ДЮШ! разберете ли това, сами можете да прецените колко дългосрочни са плановете на собственика ни
относно Черно Море - тук сте много прави.. 1 стадион от 3о хиляди може да се пълни във град като варна.. но истината е ,че за да се случи това ви трябва собственик като нашия, със правилна и дългосрочна политика, който да начертае плана
и не се съмнявам че до 2-3 години това ще се случи, и вие ще се превърнете във основен играч във борбата!
преди всичко самоче трябва да сме благодарни, всички българи, на лудогорец, защото той беше бялата лястовичка във първенството ни.. той накара всички да осъзнаят че не може само да се перът пари, ама трябват и вложения..! ако не беше лдгц вероятно все още щяхме да спорим не кой е по-силен, ами кой е по-слаб между левски и цска..
айде със здраве! и късмет на всички
ПС: прогнозата вече си я обявих

относно Черно Море - тук сте много прави.. 1 стадион от 3о хиляди може да се пълни във град като варна.. но истината е ,че за да се случи това ви трябва собственик като нашия, със правилна и дългосрочна политика, който да начертае плана

преди всичко самоче трябва да сме благодарни, всички българи, на лудогорец, защото той беше бялата лястовичка във първенството ни.. той накара всички да осъзнаят че не може само да се перът пари, ама трябват и вложения..! ако не беше лдгц вероятно все още щяхме да спорим не кой е по-силен, ами кой е по-слаб между левски и цска..

ПС: прогнозата вече си я обявих

- mad forest
- Контакти:
зеления написа:mad forest написа:Явно тук пишат хлапета на 10 - 12 години, които явно не знаят, че мачове между двата отбора е имало и в миналото. Само да напомня, че последните си две домакинства на моряците ги загубихме, така че за какви глупости ми говорите въобще? Моряците ще бъдат прегазени както лятото, но за съжаление предвиждам някой тежко контузен от нашия отбор!
Ей сега ме накара да се смея с глас. Защо ли? Ами защото и аз бях пуснал 1 - 2 поста по темата, а след няколко месеца, ако съм жив, ще навърша 51 години. Де да бях на 10-12 години, но уви не съм. И помня много мачове! И много съм гледал! И мачовете ви с Мълниите, чиито абонати бяхте и т.н.
Не пиша за да се заяждам с вас, но наистина в някои случаи прекалявате. А това, че в момента сте най-добрия отбор в България - няма никакво съмнение. Поздравления! Искам да ви кажа няколко думи, както се опитаха и някои мои съфорумници да ви разяснят, но вие не пожелахте да ги чуете. Запомнете момчета и момичета от Лудогорец: това, което прави в момента вашия любим отбор е нещо наистина голямо, но за съжаление трезвата мисъл подсказва, че така или иначе вие отивате в миманса. И повярвайте ми, не го казвам с някакво злорадство! Лично на мен сте ми симпатичен отбор. Сега ще ви кажа защо мисля така. Каква икономика има Разград? Кой може да поеме отбора след оттеглянето на Домусчиев? А, че той ще се оттегли рано или късно не се съмнявайте. И след него кой? Каквото и да си говорим Разград няма капацитета ( икономическия ) на София, Варна, Бургас, Пловдив и т.н.
Ето аз не харесвам нашите собственици и искам да се махнат. Нямам притеснение, че ще останем без финансово стабилен собственик. Наистина може да се наложи да изпаднем в Б, В, а ако трябва и в Я група, но рано или късно ще се намери някой, който да прояви интерес към най-стария български отбор. То май само ТИМ не разбраха какви дивиденти може да им носи Черно море, ако бяха "запретнали ръкави" да вдигнат отбора и построят един нормален, голям и красив стадион. Стадион с 30-35 000 седящи места. Защото във Варна при добро представяне на отбора дори и 35 000 -ен стадион ще бъде малък. Ето виждате ли за какво говорим. Та на такъв стадион цялото население на Разград да се събере, пак ще останат свободни места!
Прав си за повечето неща, които си написал и хубаво е, че си гледал мачовете, че да видят и останалите, че не сме на 2 години, но явно не си разбрал, какво исках да кажа! Смисълът беше да се престане с тези съдии, защото това реване не помага на никого! Просто сме по-добри и затова ще бием, а не заради съдиите. Примерът с последните два мача е показателен-две загуби! След миналогодишната бяхме изхвърчали от борбата за титлата, а предишната мисля, че беше 1999 година (специално пътувах за този мач от Варна) ние изпаднахме за пореден път в миманса! Мисля, че всички фенове на Лудогорец тук отлично помним от къде сме тръгнали, но и отлично оценяваме къде сме сега. Какво ще стане в бъдеще и Ванга (бог да я прости) не може да каже! Сравнението , че видиш ли какъв е потенциала на Варна и, какъв е този на Разград е неуместно. Само се сети за съгражданите ти от Спартак, къде и как кретат, а те не са били отбор с по-малки традиции и Черно море. Иначе на всички е ясно, че сравнение между двата града относно потенциала за посещаемост на мачовете не може да се прави. Помня, че в ЕКТ като домакинствахте в Бургас бяхте над 10 000, Ние също можем да се похвалим с много много прилична бройка на финала с Локо Пд, но сравнение не бива да се прави. Няма смисъл от такова парадиране по форума. В неделя ще покажем, че сме по-добрият отбор, като помрачим празника ви с едно поне 3-0!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
Според мен всичко зависи от настроението на момчетата в обора. Ако климатът е добър, вярват си и играят освободено - ще прегазят Черно море. Дано не са им повлияли поредните медийни войни около договорите на двамата бивши футболисти на клуба. Защото в някои отбори това е ежедневие, но не и в Лудогорец. Ако не са станали вече пердета за подобни неща, ще е добре да станат.
[center]
[/center]