16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс |02.03|
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тео пак ли влезна у фаза бе брато
Кеф ми е бе бате, добре е да си във фаза

Остана едно местенце !Ако има желаещ да пише!
Всяка година, като свърши есенния полусезон, си мисля, че няма да доживея до началото на пролетния - е и тази година доживях!
Убедителна победа! Всички на Армията!
Убедителна победа! Всички на Армията!
YA GUNNERS YA
Дано утрешния ден е перфектен за нас и ужасавящ за врага ни!
НАААААААААААААПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД, НАПРЕД, НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ, НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА, ЗА ТАЗИ ПУБЛИКА!
Утре мощно на "Армията'! Сектор "В" трябва да се побърка!
НАААААААААААААПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД, НАПРЕД, НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ, НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА, ЗА ТАЗИ ПУБЛИКА!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Миодраг Йешич определи група от 20 играчи за предстоящия мач на ЦСКА София срещу Литекс.
Ето и избраниците:
1. Анатоли Господинов, 12. Томас Черни, 4. Михаил Венков, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 10. Сержиньо, 11. Иван Бандаловски, 14. Серж Нюаджи, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 22. Мартин Камбуров, 23. Мишел Платини, 25. Ангел Грънчов, 30. Васил Попов, 55. Илияс Кириакидис, 66. Пламен Крачунов, 70. Игнасио Варела, 99. Нджонго Присо
Ето е групата за мача. Странно ми е какво прави Спас Делев в нея като не е картотекиран
Ето и избраниците:
1. Анатоли Господинов, 12. Томас Черни, 4. Михаил Венков, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 10. Сержиньо, 11. Иван Бандаловски, 14. Серж Нюаджи, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 22. Мартин Камбуров, 23. Мишел Платини, 25. Ангел Грънчов, 30. Васил Попов, 55. Илияс Кириакидис, 66. Пламен Крачунов, 70. Игнасио Варела, 99. Нджонго Присо
Ето е групата за мача. Странно ми е какво прави Спас Делев в нея като не е картотекиран
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Хайде, хайде ЦЕЕЕЕСЕКААААААА ние в тебе се кълнеееееем....

ЦСКА-р написа:Дано утрешния ден е перфектен за нас и ужасавящ за врага ни!
Щастливци сте!

- Udoji90
- Контакти:
emi_cska написа:Миодраг Йешич определи група от 20 играчи за предстоящия мач на ЦСКА София срещу Литекс.
Ето и избраниците:
Ето е групата за мача. Странно ми е какво прави Спас Делев в нея, като не е картотекиран.
Тя затова е от 20 души, за да се види първо дали Делев ще получи право да играе и ако не може, ще отпадне той и още 1 играч. За всеки случай са го включили просто, защото уж има шанс в последния момент да получи картотека.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:emi_cska написа:Миодраг Йешич определи група от 20 играчи за предстоящия мач на ЦСКА София срещу Литекс.
Ето и избраниците:
Ето е групата за мача. Странно ми е какво прави Спас Делев в нея, като не е картотекиран.
Тя затова е от 20 души, за да се види първо дали Делев ще получи право да играе и ако не може, ще отпадне той и още 1 играч. За всеки случай са го включили просто, защото уж има шанс в последния момент да получи картотека.
Моля ви, кажете ми, че просто аз съм окьоравял, поради което не виждам Негово Величество, да се Свети Името му Станково...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]