Стадионите в София - стават ли за футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Стадионите в София - стават ли за футбол

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2013 18:16

ЦСКА-р написа:
Avanti_Ragazzi написа:Да се сравнява Герена с Армията е смешно просто!

На Герена през годините се вложиха и направиха доста неща, за които на Армията само могат да мечтаят!

-Ново табло с оформено специално във вид на емблемата ни!
-Нова дренажна система и Отопление на тревата!
-Тоалетни на всеки вход!
-Истински входове!
-Отлети с чисто нов бетон Сектор Б и сектора за гости!

Да не говорим за неща като Общежитието, ремонта на сградата до касите, игрищата там, тунела! Скоро ще се правят и нови съблекални на юношите, и ще се подменя изкуственото!

А сега правим и нови сектори!

Хехех, не се изхвърляй толкова. Добре, че бяхме ние, да ви строшим сектора та да го направите наново, иначе още щеше да си е същия :lol: :lol: :lol: .

Може откъм "екстри" да ви е по-добре стадиона, но Герена няма духа на "Армията", мой човек.

За теб Армията може и да има дух, ама за мене единствено може да се усети някакъв дух там ако прелети добрият дух Каспър!
Герена за мен е светиня и няма как нито Армията, нито който и да е стадион в света (освен националният, заради неговото историческо място) да се доближи и на кота от светостта на този стадион!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 27 фев 2013 18:21

Наскоро ходих до Армията и мога да кажа, че има доста козметични подобрения в сектор А. Очаква се през март месец да се излее нов бетон в Г и да се направят седалките както на националния, което е най-доброто решение срещу чупенето им. Сектора за гости на Армията е изцяло изчистен и няма никакви павета, камъни, ронещ се бетон или дупки по мрежата - говоря за клетката. Определено има още много какво да се подобри по стадиона, но нека все пак не забравяме, че чак сега се получи разрешение за обновяване. Вината за мен, че Армията е в това си разпорутено състияние е на Министерството на отбраната, което много години само е прибирало наем и не е правило нищо, за да подобри условията на стадиона или пък да го поддържа.

За мен лично е супер тъпо от страна на някой наши фенове да коментират липсата на А сектор, защото при тях се прави нещо и колкото и да са ми неприятни не мога да им отрека, че градят нещо и влагат средства. Пожелавам им да си направят стадиона и там към 2017 изцяло да им е обновен. Не виждам защо толкова се коментира, че при липса на един сектор не може да се играе. В Германия Щутгарт много време играеха мачове докато се ремонтираше един от секторите зад вратата.

За стадион Славия какво да кажем - и там положението е плачевно. Нямат един читав вход, А сектор не е по-добър от този на Армията, но те винаги взимат лиценз, което ме учудва много особено като се има предвид, че имат дърво между горните редове на Б сектор от страната на А, което за мен е напълно недопустимо. Таблото не им работи и те имат много какво да подобрят и стадиона ще им стане супер.

За Локото е ясно, че ръководството не иска да дава пари по стадиона докато не се реши спора около собствеността му. Иначе досега многократно да са ремонтирали тия 8-10-15 въжета или там колкото са. Тревата също има нужда от подмяна.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 18:29

ЦСКА-р написа:

Може откъм "екстри" да ви е по-добре стадиона, но Герена няма духа на "Армията", мой човек.

Уоооу !!! :mrgreen: А какъв е духа на Армията след като там сте известни със съскането на змии ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 фев 2013 18:35

Blue1914 написа:
loko1 написа:При сегашното им състояние или всички трябва да имат лиценз за А група или никой.

Не знам дали повечето потребители си дават сметка, че това е всъщност е поредната тема на локомотивци, че не им дават лиценз, в по-завоалиран вид! :mrgreen: То и затова и сложена точно такава снимка на Герена. :x ....

+1 :) Моите уважения към отбора на "Локо" - София и неговите привърженици, но вместо да пускат сълзливи теми във форума, би било по-добре да потърсят сметка от ръководителите на своя любим клуб със следните два прости въпроса:
1. Защо се допусна най-новият стадион в София да стигне до това дередже?
2. Къде отидоха и отиват вече 20 години парите от наеми за помещения (не случайно наричат стадиона филиал на "Илиянци")? 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 фев 2013 18:54

Стават...за пещерен футбол :lol: Ама то каквито стадионите такъв и футбола :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 фев 2013 19:18

Не стават.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 фев 2013 20:11

чета всеки път едни и същ мнения на едни и същи хора и ми омръзна да се обеснявам.
малоумници!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 20:27

favaca8888 написа:чета всеки път едни и същ мнения на едни и същи хора и ми омръзна да се обеснявам.
малоумници!

пише се обЯснявам ;)

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 фев 2013 20:34

На Армията сме!!!
Изображение

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 27 фев 2013 21:41

Captain Stottlemeyer написа:
Blue1914 написа:
loko1 написа:При сегашното им състояние или всички трябва да имат лиценз за А група или никой.

Не знам дали повечето потребители си дават сметка, че това е всъщност е поредната тема на локомотивци, че не им дават лиценз, в по-завоалиран вид! :mrgreen: То и затова и сложена точно такава снимка на Герена. :x ....

+1 :) Моите уважения към отбора на "Локо" - София и неговите привърженици, но вместо да пускат сълзливи теми във форума, би било по-добре да потърсят сметка от ръководителите на своя любим клуб със следните два прости въпроса:
1. Защо се допусна най-новият стадион в София да стигне до това дередже?
2. Къде отидоха и отиват вече 20 години парите от наеми за помещения (не случайно наричат стадиона филиал на "Илиянци")? 8-)

1.Стадионът е НА ОБЩИНАТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ НА ЛЕВСКИ ЦСКА И СЛАВИАЯ НА КОЙТО СА ДАДЕНИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА.И ТРЯБВА ДЪРЖАВАТА ДА ОТГОВОРИ НА ТОЗИ ВЪПРОС И НА ВЪПРОСА КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НЕ САМО ОТ НАЕМА А И ОТ ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ ЗА ВСИЧКО ДРУГИ СПОРТОВЕ?????????????????????????????????????????????
Последна промяна от Garfildbg1929 на 28 фев 2013 01:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”