Стадионите в София - стават ли за футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Стадионите в София - стават ли за футбол

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 15:22

Обезопасяваме сектор А и няма проблем . Не мога да ръзбера какво толкова негодувате от стадион "Георги Аспарухов " ? Радвайте се ,че там поне е започнат истински ремонт докато на останалите и козметичният не им се забелязва .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 15:26

Bartolomej написа:Това е пълна подигравка за футбола в България
Не стига ,че има цели 4 клуба от София в А група , не стига , че винаги "власта" ги подкрепя , а сега и това
4 развалини , 4 порутени обекта , 4 стадиона с по един сектор нормален получават лиценз за провеждане на срещи от футболно първенство на профисионални футболисти
След година тези стадиони ще са в същото ,че и по - лошо състояние , но отборите пак ще претендират ,че са на Европейско ниво

написал си глупости . Вие защо играете на стадиона на Нафтата ? Нали имате собствен в квартал Акациите ? И плюс това кога беше последната реконструкция на стадион Нефтохимик ?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2013 15:26

Аз пък съм на мнение, че и 4те стадиона стават за мачове! Който е ходил на стадионите на Локо Пд, Ботев, на Черно Море знае, че те ама изобщо не са по-добре!

Преди години така си раздрах крака на мрежата на стадиона на Ботев, та си е...х майката! Верно е, че не съм ходил там 3 години вече, ама се съмнявам да е станал слънце!

Шом във Враца, Монтана, Перник и Гоце Делчев може, значи и за стадионите в София няма проблем!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2013 15:28

И въпреки всичко тези стадиони не са в по-лошо състояние от тези в Монтана,Гоце Делчев,Перник,Враца,В.Тръново.
И да автора доста е подвел с инфото че на Герена нямало съблекални и места за журналисти защото те наистина са
си по принцип във В сектор но пък няма ложа за шефовете на гостуващите отбори вече.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 фев 2013 15:29

Pichichi написа:И въпреки всичко тези стадиони не са в по-лошо състояние от тези в Монтана,Гоце Делчев,Перник,Враца,В.Тръново.
И да автора доста е подвел с инфото че на Герена нямало съблекални и места за журналисти защото те наистина са
си по принцип във В сектор но пък няма ложа за шефовете на гостуващите отбори вече.

Поправено е - не бях наясно.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2013 15:33

По принцип в БФС и комисиите от общината няма принципност. Защо мача Локо Сф и Локо Пд
се игра в Надежда а после не дадоха да се играят мачове там. Защо може да има концерт на който ще присъстват
20 000 човека а футбол пред 3/4000 не може да се играе ?
За Армията аз мисля че отварят само А и В сектор, сектор Б където са гостите май ще е затворен или бъркам ?

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 фев 2013 15:35

Pichichi написа:По принцип в БФС и комисиите от общината няма принципност. Защо мача Локо Сф и Локо Пд
се игра в Надежда а после не дадоха да се играят мачове там. Защо може да има концерт на който ще присъстват
20 000 човека а футбол пред 3/4000 не може да се играе ?
За Армията аз мисля че отварят само А и В сектор, сектор Б където са гостите май ще е затворен или бъркам ?

Защото никой не може да ти каже защо. Ето това е истината. Щото излиза така безопасен за 25 000, опасен за 1000. Търси логиката, ако ти се занимава. Щом 8 въжета от 120 са зле - смени ги. Не вярвам това да струва 480 000 лв.
Б сектор на Армията е отворен
Последна промяна от haiobaio на 27 фев 2013 15:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 фев 2013 15:35

Pichichi написа:И въпреки всичко тези стадиони не са в по-лошо състояние от тези в Монтана,Гоце Делчев,Перник,Враца,В.Тръново.

'шефовете на гостуващите отбори' - в клетката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 фев 2013 15:44

Герена за българските стандарти ще си бъде повече от добре. Дано да пооправят редовете във "В"

Армията- да кажат червените фенове. Аз там съм бил само на една среща преди години на младежите с Белгия в сектор А и беше шок и ужас- разпадащи се сиво-грапави седалки, изгладени и опасни обли стъпала, тесни редове... като попитах къде мога да се изпикая започнаха да ми обясняват "Ами излизаш навън, свиваш на едикъдеси, вървиш 20 метра и така нататък..." :mrgreen: Май и входове нямат много-много.

Стадион Славия- не е никак лош като за отбор с неголяма фенска маса. При по-голям наплив положението с входовете никак не е розово.

Стадион Локомотив- престъпно нехайство! Най-новите трибуни в столицата са оставени да се рушат неизползваеми заради една изолация и една профилактика на въжетата! За които е ясно, че са проблемни от много години насам. СРАМ! Досега локомотивци сигурно са дали два пъти повече пари за наеми на други стадиони, вместо да оправят належащото по своя...

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 фев 2013 15:52

Единствения стадион , който става за нещо е този на Левски , така че автора да махне 1-вата снимка и информацията под нея!
Само на стадион Георги Аспарухов журналистите имат всички условия да работят професионално вътре на стадиона! Имаме също така най добрите зали за пресконференции , най модерните съблекални , секторите са в супер добро състояние , включително и 1/2 от сектор Г . Имаме светлинно табло , каквото няма нито един отбор в страната . имаме кенефи на всеки вход , имаме лесен достъп до стадиона ! Незнам за кво си ни сложил Герена на 1-во место !! трии веднага! ;)
Последна промяна от saffron на 27 фев 2013 15:53, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”