Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 26.02.2013; 22:00

Мнениеот j0rka7aa » 26 фев 2013 22:38

АЙДЕ ВЕДНАГА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА СЪДИЯТА :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 фев 2013 22:39

Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 фев 2013 22:40

AntrAcsA написа:
kingofpop написа:
AntrAcsA написа:Старата песен на нов глас. От началото на годината Меси и КО се опитват да играят футбол ходейки по терена и всеки тим който реши да побяга малко ни бележи гол след гол. Не очаквам нищо от този мач различно от отпадане, с тази игра дори това е много . Ако загубим само с 1 - 0 ще е страхотно .
Без треньор и мързеливи , играчи без хъс толкова .

Oтбора няма мотивация.....титлата е решена, личи се, че и за тази купа им е все едно и играят ей така....но с Милан ще изорат терена, там ще е големият мач...то и на мен не ми пука кой знае колко за този мач, няма какво да се лъжем...

Важно е да набием Милан :!:

Повярвай ми , това ще е играта и с/у Милан , помни ми думата ;)
ТОТАЛНА глупост е че нямат мотивация.. след като играя с/и Реал на Кампа.. и при условие че ако бият Реал , това значи че Реал остава без купа в Испаня и от там следва тотален срив в отбора им този сезон . Срива обаче е в Барса, играчите просто в момента са безумно зле подговтвени , чисто физически и психически , играят като на забавен кадър и всеки , абсолютно всеки отбор който реши да играе малко по бързи ще ги победи . Пак казвам , срещу Милан, мача ще е абсолютно същия като този .

Aз съм сигурен, че ще бием Милан и може би ще е с 2 гола, дали ще е 2-0 или 3-1 не знам...дано не е 3-1 :)

Това ще е последният мач за сезона ни ако паднем, така че всеки ще даде всичко от себе си.... ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 26 фев 2013 22:42

megan fox написа:Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!! :evil: :evil: :evil:

Да и срещу Меси не даде дузпа , нали ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2013 22:48

megan fox написа:Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!! :evil: :evil: :evil:

Това за Меси е смешно да го казвате дори. Поддавате се на действията на футболистите, които е нормално при 0:1 да искат всяка ситуация. Съдията не искаше да пречи много ясно, просто беше на мястото.
Относно Педро. Този е доказан симулант и вие си го знаете. Игра тяло в тяло Алонсо. И въпреки всичко смятам, че можеше да се свири дузпа. Действието на Алонсо беше закъсняло от това, което видях.

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 26 фев 2013 22:50

kingofpop написа:
AntrAcsA написа:
kingofpop написа:
AntrAcsA написа:Старата песен на нов глас. От началото на годината Меси и КО се опитват да играят футбол ходейки по терена и всеки тим който реши да побяга малко ни бележи гол след гол. Не очаквам нищо от този мач различно от отпадане, с тази игра дори това е много . Ако загубим само с 1 - 0 ще е страхотно .
Без треньор и мързеливи , играчи без хъс толкова .

Oтбора няма мотивация.....титлата е решена, личи се, че и за тази купа им е все едно и играят ей така....но с Милан ще изорат терена, там ще е големият мач...то и на мен не ми пука кой знае колко за този мач, няма какво да се лъжем...

Важно е да набием Милан :!:

Повярвай ми , това ще е играта и с/у Милан , помни ми думата ;)
ТОТАЛНА глупост е че нямат мотивация.. след като играя с/и Реал на Кампа.. и при условие че ако бият Реал , това значи че Реал остава без купа в Испаня и от там следва тотален срив в отбора им този сезон . Срива обаче е в Барса, играчите просто в момента са безумно зле подговтвени , чисто физически и психически , играят като на забавен кадър и всеки , абсолютно всеки отбор който реши да играе малко по бързи ще ги победи . Пак казвам , срещу Милан, мача ще е абсолютно същия като този .

Aз съм сигурен, че ще бием Милан и може би ще е с 2 гола, дали ще е 2-0 или 3-1 не знам...дано не е 3-1 :)

Това ще е последният мач за сезона ни ако паднем, така че всеки ще даде всичко от себе си.... ;)

Радвам се за теб че си оптимист, но аз вече не съм ;) след като гледам как отбора играе от началото на годината съм сигурен че ще отпаднем и от ШЛ ;) с тази игра няма как да си сред най големите в Европа, просто няма да е честно. Толкова арогантна игра изпълнена с безумни грешки във всичките фази на играта, най логичното се случва .
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2013 22:52

Сори, ама вашите прекаляват. То бива бива, ама това на Жорди Алба мина границите... :evil:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 фев 2013 22:53

Нагледахме се на симлуации :lol:
П.С.Абе Антракс,ти беше едно време във форума на ПЕС,нали? :?
Последна промяна от 0007 на 26 фев 2013 22:55, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 фев 2013 22:55

0007 написа:Нагледахме се на симлуации :lol:

Точно фен на Челси за говори за симулации :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 фев 2013 22:55

Вия пак ще бърше г**а на Меси явно ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Барселона”