PLOVDIV PEE 1912 написа:Atila написа:Сделката е факт.... потвърдиха го играчи от клуба.От понеделник сме с нови собственици.Одеве по случайност се засякохме с вратарчето в Брилянтин и той каза,че найстина има сделка!!! Дано да е така
Атила,започна да изнервяш и мен с тия коментари.Какво могат да ти кажат тия дупета,които се водят наши футболисти?НИЩО!!Идват с бащите си на тренировка ..........а ти ги приемаш като "сигурен " източник.
Дръж се малко по сериозно,яли сме ги тия...................
Защо имам чувството,че преобладаващата част от вас имат по-голямо желание сделка да няма,отколкото да е факт???
Нима Крумувската мастия до такава степен ви е обезверила и ви е направила агресивни спрямо своите.
Може би сега е момента да споделя това което знам и съм чул стъпка по стъпка,тъй като ми е свързано с работата.
1-во преговорите за клуба с въпросните личности са започнали много време преди да се даде гласност.Доста преди Коко Динев да изяви желание и тн.Христолов е имал оферта на стойност около 2 000 000 евро.Имал е време да търси други купувачи и затова постоянно тръбеше,че продава клуба,та туко виж се появи някой с по-голяма цифра.Затова се пазареше като циганин. Господин Помпони е бил част от групичката,за която се говори в момента,че ще изкупува акциите.При посещението си в България,вероятно е бил да разучи обстановката и положението на клуба.Малко след това си тръгва уж прогонен от нас лошите фенове.След това се появява Пичоне и Италианската инвазия,защото с наличните футболисти е ясно,че клубът ще се радва и на 3 точки в актива на полусезона.Въпросните играчи не са звезди,но за разлика от тийнтийма имат опит зад гърба,макар и в долните дивизии на Италия.А и възможност за тях самите да попаднат в полезрението на някой. Та задачата на Пичони е да сглоби състав,с който да успее да закърпи положението до НГ.
2.ДХ има над 140 000 лв ``официални`` задължениа за материали обезпечени с имотите му,които нямат нищо общо с клуба.Тук става въпрос за бизнеса му.Като говорим,че това задължение е само към 2 фирми.Също така има лизинги;кредити и прочие,които от незнайно кога не са плащани.Да не говорим за работниците му колко време карат на самотек.
3.Положението става сериозно,когато хер митко е уведомен,че преговорите ще се позабавят,тъй като все още не е ясно дали ще се инвестира под тепетата.Освен това какво може да се инвестира в клуб без стадион.А именно инвестицията се явява в концесията на стадиона(като към момента все още не е ясно какво ще става с колежа).Тогава бай Митко от немай къде казва,че въпросните хора са на почивка.През това време започва да предлага клуба на знайни и незнайни бизнесмени като вариантите са всякакви( покриване на дълговете с цел предотвратяване на фалит,след което продажба и братска делба)само и само да не затъне до уши в случай,че сделката кандидаткупувачите пропадне.Тогава вече е ясно,че ще остане гол като пушка,пък да не говорим,че няма да има и следа от бизнеса му.На пазара пуска де що има имот,който да продаде с едничката надежда да спаси умиращия си бизнес.
4.В пакет с клуба Христолов вероятно ще се раздели и с част от имотите си покрай Пловдив,където трябва да се изгради (до колкото разбрах Фабрика или нещо от сорта)Освен това купувачите не са само жабари ами има и българско участие.
5.Хората които имат да взимат пари от крумовския са умолявани да изчакат още малко;и да не завеждат и те дело срещу него,защото това буквално ще му провали всички планове а те самите няма да си получат парите.Финансовите институции,с които има вземане даване нямат сметка да му изземват активите,тъй като са специфични и не е сигурно дали ще бъдат продадени и следователно дали ще могат да покрият задълженията.Факт е,че Христолов води дела само срещу хора,които са били свързани по-някакъв начин с клуба,но не и с бизнеспартниори.
6.Вчера чакащите пари от лицето ДХ получават обаждане да се разберат как и кога ще се разплатят.Целият следобед съм се надявал сделката да е факт.По-късно когато говорих с клиентите едно от нещата,които разбрах беше,че Христолов е бил супер убеден и радостен,че краят му се виждал.
7.Вече няма време да отлага,а само да се надява да му предложат възможно най-голяма цифра.Колкото и малка да е,той е принуден да приеме,не само заради умиращия му бизнес но и заради личното си здраве.Въпреки всичко парите,които ще получи ще са му достатъчни да покрие всичките си задължения,че чак и за харчалък ще му останат.
8.Каква беше ролята на Пичоне до момента??? Дали само на изплашен тренер или на човек,който да проучи дали има смисъл от една такава инвестиция(погледнато от чисто футболна гледна точка).Дали отборът ще разчита на подкрепата на феновете си и колко всъщност са те.Още в началото беше казъл,че с парите,които са нужни да се издържа един отбор в серия Б,спокойто в българия може да се изгради състав,който да се бори за участие в евротурнирите.
Дали пък малкият престой в столицата не е бил,заради Ирена Кръстева и запора наложен в/у акциите?
Смешно е обаче да се твърди,че Ерос Рамацоти купува Ботев.Не знам каква е връзката му тук,но това което знам е че става въпрос за бизнесмени а не певци.
Барклис като възможен инвеститор не е нереално а напротив.Все пак непозната за мнозина в БГ.Да не говорим колко силна банкова институция в световен мащаб е.Все още няма представител в БГ или просто са посредник.
Кафе Мока и стопаните му

) Тук не знам...но всички знаят кафе МОКА

)
Строителен предприемач.... чудесно с оглед реконструиране на стадиона и стъпване на БГ пазара.
Бизнесмен ориентиран в индустрията със спортни стоки.Чудесен начин да наложиш дадена марка като използваш за реклама футболен отбор.Ако е вярно,защо пък митко да не е включил в сделката и Диадората след като не иска да говори какво ще се случи с този му бизнес.Бързо и лесно за новите... готов и обучен персонал за работа с такъв тип оборудване и моментално започване на дейност.
Терените включени в сделката може да са до летището:))))) а всички знаем,че летище Крумово скоро ще започне да функционира като нормално летище а не като писта за авариино кацане.Чудесно място за инвестиция не мислите ли

)))