ЦСКА-Стоичков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
ЦСКА-Стоичков
Армейци,нашият ЦСКА в събота 2.03.2013 15:00 приема за пореден път легендата на българският футбол Христо Стоичков.Почти съм сигурен,че той отново ще бъде посрещнат с мощни възгласи и любов,но аз като уважаващ себе си човек и цесекар ще го посрещна като обикновен треньор на противников отбор.Ще питате защо?Защото аз и всички вие наблюдаваме безразличието на Стоичков към клуба,който го създаде като футболист,без този клуб той щеше да е ветереран на Харманли.Чашата преля за мен когато на въпрос на журналист:Не ви ли е болно за ЦСКА? Стоичков:Не,не ми е болно за ЦСКА!Не искам да ангажирам никого с мнението си,но помислете си заслужава ли си да се унижаваме по-този начин?
- Levskar_90
Re: ЦСКА-Стоичков
На Стоичков никога не му е пукало за ЦСКА. Повече му пука за Барцелоната и паричките на Гришко. Ако имате мангизи и му ги давата и Вас ще ви заобича 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Ние имаме една родина - България,stoykov,твоите колко са?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/613/6168613Q.jpg[/wrapimg][/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
ЦСКА си беше ЦСКА и преди Стоичков да бъде привлечен, но Стоичков нямаше да е Стоичков без ЦСКА! Мога да кажа, че съм станал от този отбор именно заради Ицо, но той вече е минало за клуба. Пожелавам му всичко най-добро, но нека не забравя, че ако не беше ЦСКА той щеше да вари боза в Харманли, а Бербатов да сади царевица в Благоевград!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Red Warrior написа:ЦСКА си беше ЦСКА и преди Стоичков да бъде привлечен, но Стоичков нямаше да е Стоичков без ЦСКА! Мога да кажа, че съм станал от този отбор именно заради Ицо, но той вече е минало за клуба. Пожелавам му всичко най-добро, но нека не забравя, че ако не беше ЦСКА той щеше да вари боза в Харманли, а Бербатов да сади царевица в Благоевград!
+1948!
Е няма да каже болно ми е, искам да имат нови собственици и да побеждават отбора ми с двуцифрен..
А благодарение на "stoykov"тази ваша държава се знае в Испания, защото без Стоичков испанците нямаше да ни знаят къде сме.
А благодарение на "stoykov"тази ваша държава се знае в Испания, защото без Стоичков испанците нямаше да ни знаят къде сме.
-
- Контакти:
Янис Зику написа:Е няма да каже болно ми е, искам да имат нови собственици и да побеждават отбора ми с двуцифрен..
Стоичков нямаше да знае къде е Испания без ЦСКА!
Янис Зику написа:Е няма да каже болно ми е, искам да имат нови собственици и да побеждават отбора ми с двуцифрен..
Само за това живея, испанците да знаят къде сме. Има още хиляди начини да се прославим по света с добро.
Red Warrior написа:ЦСКА си беше ЦСКА и преди Стоичков да бъде привлечен, но Стоичков нямаше да е Стоичков без ЦСКА! Мога да кажа, че съм станал от този отбор именно заради Ицо, но той вече е минало за клуба. Пожелавам му всичко най-добро, но нека не забравя, че ако не беше ЦСКА той щеше да вари боза в Харманли, а Бербатов да сади царевица в Благоевград!
+1000
- Червени_шампиони
- Контакти: