Световният шампион по снукър и четирикратен първенец на планетата Рони О'Съливан се завръща в кралската билярдна игра!
Ракетата е взел решение, че ще защитава световната си титла в шефийлдския театър Крусибъл през месец април. Той съобщи решението си днес, на специално свикана от него пресконференция.
http://www.gol.bg/snukar/2013-02-26/rak ... hta.146857
Ракетата се завръща!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ракетата се завръща!
Без него просто не е същото
Последна промяна от wolf на 27 фев 2013 01:58, променено общо 1 път.
- housestyle
- Контакти:
[center]
[/center]
"Казах, че имам нужда от 6-месечна пауза и след като си починах, нямам търпение да се върна за остатъка от сезона, каза Рони. - Щастлив съм, че се връщам и очаквам да се срещна съвсем скоро с феновете си", допълни англичанинът, който е под номер 15 в световната ранглиста в момента.

"Казах, че имам нужда от 6-месечна пауза и след като си починах, нямам търпение да се върна за остатъка от сезона, каза Рони. - Щастлив съм, че се връщам и очаквам да се срещна съвсем скоро с феновете си", допълни англичанинът, който е под номер 15 в световната ранглиста в момента.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Страхотна новина за всички фенове на снукъра и неговите почитатели 

Страхотна новина !!! Рони наистина много липсваше на снукъра. Има много добри играчи, но никой няма неговата харизма 

Welcome back Ronnie
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
- Контакти:
Супер новина...
Добра новина за спорта! Дано намери и добър ратай, да се не чувстват прасетата самотни у фермата!
П.п. Рони прекара няколко месеца във ферма. Или е забанено да се употребява думата "прасета" в този форум
П.п. Рони прекара няколко месеца във ферма. Или е забанено да се употребява думата "прасета" в този форум

Страхотна новина.Знаех че няма да е завинаги.Наядвам се, след като е отпочинал, да се завърне с пълна концентрация и ако успее и спечели, би било уникално.Пожелавам му го, защото е просто велик.