Вярно, че в момента има гъста обачност над Сливен, ама няма особено логика в това ...
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Спам тема vol.2
В хола нямам сигнал на БСК ... Обаче в спалнята, всичко е ОК.
Вярно, че в момента има гъста обачност над Сливен, ама няма особено логика в това ...
Твърдо заставам зад този плакат! 
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука
до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
THE G.A.M.E
ros написа:до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
К'во правим на това ЕП по Биатлон бре ?
Не ги следя поради липса на време, а и желание ...
Нещо положително от нашите ? ...
THE G.A.M.E написа:ros написа:до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
К'во правим на това ЕП по Биатлон бре ?![]()
Не ги следя поради липса на време, а и желание ...![]()
Нещо положително от нашите ? ...
Да ти кажа малко пародийна е историята... Много несериозно ми се струваше всичко. Нямаше реклама на състезанията, никакъв интерес, а и нищо като качествени състезатели. Хубаво е поне, че Краси Анев спечели един бронз и толкова до сега. В момента е женската щафета и пак една пародия на състезание. Истината е че я нямаше тръпката от миналата година. А и в тази мъгла 2-3 дни толкова състезания се отложиха.
И още нещо - доказа се, че биатлона е телевизионен спорт. На живо не е толкова интересно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
AnalBreaker
- Контакти:
бах мааму
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
ros написа:rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука
до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
И един телефон да звъннеш не можа, нали
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
ros написа:Да ти кажа малко пародийна е историята... Много несериозно ми се струваше всичко. Нямаше реклама на състезанията, никакъв интерес, а и нищо като качествени състезатели. Хубаво е поне, че Краси Анев спечели един бронз и толкова до сега. В момента е женската щафета и пак една пародия на състезание. Истината е че я нямаше тръпката от миналата година. А и в тази мъгла 2-3 дни толкова състезания се отложиха.
И още нещо - доказа се, че биатлона е телевизионен спорт. На живо не е толкова интересно
Значи не съм пропуснал нещо кой знае какво ...
Мда, то даже едва вчера разбрах, че е стартирало Първенството ... В смисъл, знаех че сме домакини, но не бях сигурен за датата.
Наистина тази година шума около това Европейско беше малък ...
Ама то наскоро имаше някво Световно, или пък Купа ли беше ... И по-качествените състезатели явно са решили да си починат ...
rhaegar написа:ros написа:rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука
И един телефон да звъннеш не можа, налиТо толкова и валя де, два часа и сега се топи, някаква адска киша е
Е аз в интерес на истината много в Разлох не стоях - основно на Банско и само вечер по разни кръчми и то за 2-3 дни... Пък и на кой телефон да звънна