Турско първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SKYSPORTS
Контакти:

Турско първенство

Мнениеот SKYSPORTS » 26 фев 2013 10:07

Вчера имаше доста интересни мачове като за понеделник но вниманието ме привлече мача Галатасарай-Ордуспор!Просто нямам думи колко напред е турския футбол,мачовете им са непредвидими!Аз доста често гледам мачове от това първенство и винаги са интересни мачовете им с много обрати и супер изпълнения!А за публиката да не говорим!За феновете примерно на Галатасарай има черно на бяло че последните си пари дават за да ходят на всички мачове на отбора си!Гледам доста футбол от супер първенствата и въобщте и по слаби първенства и ми става мъчно за родното ни първенство!До къде го докарахме,колко сме назад се е върнал футбола ни!ЦСКА,Левски това грандове ли са какви са щто са!Не гледат ли мачове футболисти,селекционери и президенти!Мечтая за пълни стадиони същто когато бяхме малки с брат,който почина бог до го прости само на 25 г да не говорим той ходеше постоянно на мачовете не само на Спартак Плевен но и на Белите орли в Б група!Мечтая за това само...пълни стадиони и футбол за който си заслужава да си дам последните пари..пиша а очите ми се насълзяват!Дано някой прочете това от футболните ни ръководители наведе глава и си признае не ставаме махаме се нека дойдат честни хора!Ида изгледат филма Американски гангстер по деиствителен случай полицаи намериха почти 1 000 000 долара и ги върнаха!Така се прави честен ли си щте си добре ако не идва ден и си последен и забравен!!!ОБИЧАМ ВИ ГОНГ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Турско първенство

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 фев 2013 10:08

Турският футбол е на ниво - имат пари за играчи , развиват се ! А кой не иска пълни трибуни на стадиона , смятам че за всеки фен това е мечта , а аз лично съм го виждал на Стадион Лазур 2009/2010 препълнен беше стадиона - беше невероятно ;)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 фев 2013 10:10

Ivo-Chernomoretz написа:Турският футбол е на ниво - имат пари за играчи , развиват се ! А кой не иска пълни трибуни на стадиона , смятам че за всеки фен това е мечта , а аз лично съм го виждал на Стадион Лазур 2009/2010 препълнен беше стадиона - беше невероятно ;)

Предполагам че всеки е виждал стадиона си пълен!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 фев 2013 10:11

obi4am_pirin написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Турският футбол е на ниво - имат пари за играчи , развиват се ! А кой не иска пълни трибуни на стадиона , смятам че за всеки фен това е мечта , а аз лично съм го виждал на Стадион Лазур 2009/2010 препълнен беше стадиона - беше невероятно ;)

Предполагам че всеки е виждал стадиона си пълен!

Пожелавам го на всеки ;) Футболът е в сърцето ми

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 фев 2013 10:17

първенството с най-много уредени мачове,типичен пример обръщалката от вчера
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 фев 2013 10:18

Red_Pride написа:първенството с най-много уредени мачове,типичен пример обръщалката от вчера

За да има пари те трябва да дойдат от някъде! ;)Търсят КоцаМаца в Сингапур а той на Капълъчарши :lol:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 фев 2013 10:54

SKYSPORTS написа:Вчера имаше доста интересни мачове като за понеделник но вниманието ме привлече мача Галатасарай-Ордуспор!Просто нямам думи колко напред е турския футбол,мачовете им са непредвидими!Аз доста често гледам мачове от това първенство и винаги са интересни мачовете им с много обрати и супер изпълнения!А за публиката да не говорим!За феновете примерно на Галатасарай има черно на бяло че последните си пари дават за да ходят на всички мачове на отбора си!Гледам доста футбол от супер първенствата и въобщте и по слаби първенства и ми става мъчно за родното ни първенство!До къде го докарахме,колко сме назад се е върнал футбола ни!ЦСКА,Левски това грандове ли са какви са щто са!Не гледат ли мачове футболисти,селекционери и президенти!Мечтая за пълни стадиони същто когато бяхме малки с брат,който почина бог до го прости само на 25 г да не говорим той ходеше постоянно на мачовете не само на Спартак Плевен но и на Белите орли в Б група!Мечтая за това само...пълни стадиони и футбол за който си заслужава да си дам последните пари..пиша а очите ми се насълзяват!Дано някой прочете това от футболните ни ръководители наведе глава и си признае не ставаме махаме се нека дойдат честни хора!Ида изгледат филма Американски гангстер по деиствителен случай полицаи намериха почти 1 000 000 долара и ги върнаха!Така се прави честен ли си щте си добре ако не идва ден и си последен и забравен!!!ОБИЧАМ ВИ ГОНГ!

Трудно можем да се сравняваме с турците- и като големина на страната, населението и съответно на пазара, и като БВП, богатства и спонсори за големите им отбори, и като стандарт на живот, особено в Истанбул.

Да не говорим, че ако и манталитетът ни да е много ориенталски, ние все пак сме по-близо до студената Европа (географски и религиозно), а те- до горещия Близък Изток- очаква се да са по-темпераментни.

:arrow: Мани ги турците! Ние реално трябва да се мъчим да достигнем сърби, хървати, чехи, унгарци, Беларус :mrgreen: и други подобни 5-10 милионни комунистичести държави, в които отборите вдигат двойно финансите си от едно участие в групите на ШЛ. ;)
Последна промяна от Blue1914 на 26 фев 2013 14:37, променено общо 1 път.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 26 фев 2013 11:22

Това в Бургас е било заради безплатният вход, не заради друго.

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 26 фев 2013 11:45

Казвал съм го и преди. Ще давам по 10-15 лв на мач на Черно море само да имаме стадион . Това е самата истина но нашите президенти него разбират. Хора колко струва един билет за кино ....???? Кое е по-хубаво да гледаш истински филм с истински изпълнители или нещо което се прави с компютър на 99%. Но за това трябват условия. За сегашните и два лева не искам да дам. Това което е на Тича е смях и сълзи като стадион. Но понеже си обичам отбора и ходя на всеки мач. Искам да имаме нов стадион но не съм сигурен дали ще доживея до тогава.((((((((( :( :( :( :( :( :(

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 26 фев 2013 11:49

Red_Pride написа:първенството с най-много уредени мачове,типичен пример обръщалката от вчера

има нещо такова,фенерите колко мача не могат да бият смешни отбори като домакин и доста обръщалки стават...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Върни се в “Футбол - Свят”