OOP написа:Виж от всичко написано само с едно не съм съгласен и то е, че не съм антифен. просто не ми харесва хора, които са фенове на Левски, ЦСКА или друг отбор и в един момент се появява Лудогорец и почват да се кълнат как цял живот ходили по нивя и паланки и сърцето им зелено, мразят София, не обичат големите отбори и така на татък да не те отегчавам, мисля че ме разбра........Виж само два поста по-нагоре Nikec1 какво е написал и сам се сещай нататък. Иначе за развитието на града ви и това което е направено на "аренката" е мн. добро и не си спомням да съм казал нещо лошо на тази тема. Просто не обичам комплексари и смятам, че човек трябва да бъде честен, а не да е фен на силния днес, което е напълно естествено, но вижда се, не за всеки
Аз за себе си мога да ти кажа, че не съм бил фен на друг отбор. Това като един вид хвалба

Но пък не мога да се похваля, че съм следил достатъчно отблизо Лудогорец преди. И тук стигаме до това, че трябва да уважаваме правото на фенство на всеки и начина по който всеки вижда нещата. Ти сигурно не го разбираш, но когато в малкия град с който е свързано детството ти се пръкне такъв отбор, това е много силно. Когато някой иска да гледа футбол на ниво, той търси отбор на ниво, на който да симпатизира. Затова някои си имат няколко любими отбора - един в родния им град, един от силните в А група и един в Европа. Това при стандартна ситуация. Но какво става, когато малкият отбор от родното им място вземе, че започне да се мери с големите? Отборът минава в съвсем друга категория. И вече задоволява изискванията на фена за качество на игра. За мен е напълно разбираемо това, че хора от Разград, които са симпатизирали на "Левски" и ЦСКА, сега за загърбили пристрастията си и симпатизират на Лудогорец. Това може да става и заради качеството на Лудогорец и за това, че подкрепата за Лудогорец е един вид родолюбие. А Лудогорец вече пряко се конкурира с големите. Няма място нито за отстъпление, нито за неопределеност. По-скоро ми е непонятно да останеш фен на столичните развалини, когато в къщи имаш такъв отбор!
А аз съм живял достатъчно време в София и наполовина съм в София, но никога не съм се изкушавал да симпатизирал на столичен отбор. Още повече, че баща ми е славист. Естествено, бивш. Сега е от Лудогорец!