bilyaletdinov написа:Някой да има инфо как въврви възстановяването на Джорджо
четох днес няква информация,че вече няма болки в глезена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Някой да има инфо как въврви възстановяването на Джорджо
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
marchisio написа:Официално - не. Но вече би трябвало е да към финала си възстановяването му, и скоро да го видим в игра. Пепе май ще се оперира, хич не му върви този сезон
marchisio написа:Три теми съм пуснал до сега - три победи. Имам възможност, и ако не ви е проблем съм готов да правя темите за мачовете, докато съм на късмет![]()
След мача със Селтик, предлагам Сторма да пуска темите за мачовете в ШЛ.
storm написа:marchisio написа:Три теми съм пуснал до сега - три победи. Имам възможност, и ако не ви е проблем съм готов да правя темите за мачовете, докато съм на късмет![]()
След мача със Селтик, предлагам Сторма да пуска темите за мачовете в ШЛ.
Супер никакъв проблем..
Аз някой мачове не съм пускал тема единствено и само защото нямах време.. Но никога няма да се разсърдя, че някой друг е пуснал.. Естествено ако е някой който не е от обкръжението тука и не е редовен ще е тъпо..
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
Вучинич: Йоветич трябва да дойде в Ювентус
Sardukar написа:Вучинич: Йоветич трябва да дойде в Ювентус
ех, дано!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост