Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barca4ever написа:мраза тая мъгла никъде не може да се излиза

MuFc1878 написа:rhaegar написа:MuFc1878 написа:Хубаво "полегнали" на Сити, ама като ги опукаме за ФА и в първенството, няма ШЛ и да го видим Абрамата
Ае полегнали чак не смеЯвно за момента с Рене ще я караме по този начин-на мъка.
При Роби имаше повече хъс, вярно нямаше кой знае каква тактика, но бяха по-мотивирани. При келнера нищо добро не чака отбора. А бе накрая да не вземете ЛЕ
 Ама и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул,  а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия
  Ама и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул,  а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия  
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ehh написа:Добър ден

rhaegar написа:Страх ме е, че ако я вземем кой знае какво ще му скимне на АбрамовичАма и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул, а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия

tevez написа:"Ще седна, защото да!"
"Изморих се емоционално"
"Вътрешния двор на душата"
"Да прочетеш устното слово"
"Духовна духота"
Това са само част от бисерите, които успях да запиша днес от един преподавател

MuFc1878 написа:rhaegar написа:Страх ме е, че ако я вземем кой знае какво ще му скимне на АбрамовичАма и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул, а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия
Липсват силни фигури в отбора. Тери и Лампард скоро ще предадат караула на кой? В средата на терена няма играчи като Есиен и Балак, Дрогбата си отиде и остана Торес, а Ба го играе конник без глава....Оскар и Азар са млади, но с голям талант. Рафата не работи правилно с отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЕМИЛ написа:tevez написа:"Ще седна, защото да!"
"Изморих се емоционално"
"Вътрешния двор на душата"
"Да прочетеш устното слово"
"Духовна духота"
Това са само част от бисерите, които успях да запиша днес от един преподавател
и по какво преподава ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта