Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 24 фев 2013 19:41

За мен това което се случи е заради провала на европейския модел.Всички мислехме,че като спазваме правилата на ЕС ще просперираме,а това не се случи,даже напротив,обедняхме още повече.Може би мързеливите гърци се оказаха прави като бурно протестират против тези правила.Да не забравяме,как миналата година бяха пред фалит и в момента който ЕС им отпусна заем,веднага раздадоха великденска пенсия на пенсионерите.Явно правилата на ЕС,че кой колкото си изработи,толкова и ще харчи ,води до мизерия и не позволява на бизнеса да просперира.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2013 00:24

GOLEADOR написа:За мен това което се случи е заради провала на европейския модел.Всички мислехме,че като спазваме правилата на ЕС ще просперираме,а това не се случи,даже напротив,обедняхме още повече.Може би мързеливите гърци се оказаха прави като бурно протестират против тези правила.Да не забравяме,как миналата година бяха пред фалит и в момента който ЕС им отпусна заем,веднага раздадоха великденска пенсия на пенсионерите.Явно правилата на ЕС,че кой колкото си изработи,толкова и ще харчи ,води до мизерия и не позволява на бизнеса да просперира.

Аз също имах големи надежди към ЕС, но явно и тази организация, както всички от подобен род е обречена на разпад.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2013 10:22

W84me написа:
GOLEADOR написа:За мен това което се случи е заради провала на европейския модел.Всички мислехме,че като спазваме правилата на ЕС ще просперираме,а това не се случи,даже напротив,обедняхме още повече.Може би мързеливите гърци се оказаха прави като бурно протестират против тези правила.Да не забравяме,как миналата година бяха пред фалит и в момента който ЕС им отпусна заем,веднага раздадоха великденска пенсия на пенсионерите.Явно правилата на ЕС,че кой колкото си изработи,толкова и ще харчи ,води до мизерия и не позволява на бизнеса да просперира.

Аз също имах големи надежди към ЕС, но явно и тази организация, както всички от подобен род е обречена на разпад.

Неспазването на правилата рано или късно те удря като бърз влак - примери много.
ЕС е единственият начин страните от региона да се противипоставят ИКОНОМИЧЕСКИ на полюсите САЩ - Китай.
В този ред на мисли, финансовата дисциплина е от изключителна важност.
Забравяте факта, че жителите на страните от Европа се радват на значителни социални придобивки за разлика от американци и азиатци.
Освен чисто икономически, ЕС помага и за силна, обща политика - примери много.

ПП: ЕС не е обречена, стига всеки да се спре да дърпа чергата към себе си и да си мисли, че някой му е длъжен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2013 10:47

Red_Neck написа:ЕС не е обречена, стига всеки да се спре да дърпа чергата към себе си и да си мисли, че някой му е длъжен.

Напротив, въпрос на време е разпада на този "съюз"
Дори на по-малко време, от колкото си мислим ...

Ще го бутнат най-богатите му членове.
Ще го бутнат, защото вече нямат келепир ( извинявам се за тази ... Бай Ганьовска дума ) ... И в близките години, по-вероятно е да влизат в разходи, заради по-изостаналите членки.

Това е процес, който неможе да бъде избегнат ...
И дано бъдещите ни управляващи имат "План Б" !
План за действие ( съществуване ) ... Извън всякакви съюзи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2013 14:21

Европейският съюз не само,че няма да се разпадне,а ще става все по силен,обединен и привлекателен.Някой ден наистина Европа ще бъде държава от типа на САЩ,въпроса е дали ние що го видим или нашите внуци,това е необратим процес,който си има своята логика.Това е единственият начин да се противопоставим на САЩ,Китай,Индия,Бразилия,Арабският п-в и страните от югоизточна Азия.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 фев 2013 14:51

dunavfc написа:Европейският съюз не само,че няма да се разпадне,а ще става все по силен,обединен и привлекателен.Някой ден наистина Европа ще бъде държава от типа на САЩ,въпроса е дали ние що го видим или нашите внуци,това е необратим процес,който си има своята логика.Това е единственият начин да се противопоставим на САЩ,Китай,Индия,Бразилия,Арабският п-в и страните от югоизточна Азия.

А защо не се обединим всичките,а създаваме такива съюзи като ЕС примерно :? ?! Защо трябва винаги да се конкурираме с някой,било то САЩ,Индия,Китай и тн и тн?!!! За да има далавера-всичко в тоя свят е ИНТЕРЕСИ ;) !!!
Много неща биха били по-лесни,ако не бяха "сметките" на някои хора :arrow: ......

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2013 15:16

Jürgen написа:
dunavfc написа:Европейският съюз не само,че няма да се разпадне,а ще става все по силен,обединен и привлекателен.Някой ден наистина Европа ще бъде държава от типа на САЩ,въпроса е дали ние що го видим или нашите внуци,това е необратим процес,който си има своята логика.Това е единственият начин да се противопоставим на САЩ,Китай,Индия,Бразилия,Арабският п-в и страните от югоизточна Азия.

А защо не се обединим всичките,а създаваме такива съюзи като ЕС примерно :? ?! Защо трябва винаги да се конкурираме с някой,било то САЩ,Индия,Китай и тн и тн?!!! За да има далавера-всичко в тоя свят е ИНТЕРЕСИ ;) !!!
Много неща биха били по-лесни,ако не бяха "сметките" на някои хора :arrow: ......

Защото не сме дорасли още..За мен човечеството ще се обедини и ще стане едно цяло,когато открием извънземен живот,защото тогава ще бъдем НИЕ ХОРАТА и ТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.Това на този етап звучи като фантастика,но предполагам не сме сами в целият космос и е въпрос на време да се срещнем.Дотогава нямам как да се избегнат съюзите.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 фев 2013 15:26

dunavfc написа:Защото не сме дорасли още..За мен човечеството ще се обедини и ще стане едно цяло,когато открием извънземен живот,защото тогава ще бъдем НИЕ ХОРАТА и ТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.Това на този етап звучи като фантастика,но предполагам не сме сами в целият космос и е въпрос на време да се срещнем.Дотогава нямам как да се избегнат съюзите.

Да така е,не сме дорасли още,но идеята ми беше,че всичко живо се дели,само и само да спечели солидно количество дивиденти(най-често власт и особено пачки ;) ).
Та,вместо да се акцентира на това какво ще спечеля "аз",да се акцентира на какво ще спечели целият свят :) .
Е все пак никой няма да си забие такъв автогол,като изключи себе си от схемата,но май всичко се обърна на вълната "аз vs the world" :geek: :!: !

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 25 фев 2013 15:27

GOLEADOR написа:За мен това което се случи е заради провала на европейския модел.Всички мислехме,че като спазваме правилата на ЕС ще просперираме,а това не се случи,даже напротив,обедняхме още повече.Може би мързеливите гърци се оказаха прави като бурно протестират против тези правила.Да не забравяме,как миналата година бяха пред фалит и в момента който ЕС им отпусна заем,веднага раздадоха великденска пенсия на пенсионерите.Явно правилата на ЕС,че кой колкото си изработи,толкова и ще харчи ,води до мизерия и не позволява на бизнеса да просперира.[/b]

Визирайки последното изречение от коментара ти, искам да те попитам какво предлагаш? Естествено, че всеки трябва да харчи колкото печели, а ако може и по-малко и останалото да го влага някъде. Всяко друго действие (твърдение), рано или късно води до някакъв вид криза и недостатък.

Не е нужно всички да имат най-новите GSM-и, кабелна телевизия и интернет едновременно, особено ако не печелят толкова пари че да си го позволят. Не е оправдание факта, че на всички ни се живее добре и с удобства, които предлага съвременния свят. Също ми е смешно като чуя някой да казва "защо аз да нямам или да не мога да имам, като другия го има"!!!

Всичко това е лично разсъждение, а и си мисля че в България е малко по-различно положението отколкото в Европа, така че не може много да се сравнява как действа европейския модел в България. Тук не са ТОЛКОВА скъпи ежедневните работи (храна, дрехи, сервизи, недвижими имоти...), а заплатите са много много ниски - правя сравнение по стандартите на живот, а не като абсолютна стойност.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2013 15:31

Jürgen написа:
dunavfc написа:Защото не сме дорасли още..За мен човечеството ще се обедини и ще стане едно цяло,когато открием извънземен живот,защото тогава ще бъдем НИЕ ХОРАТА и ТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.Това на този етап звучи като фантастика,но предполагам не сме сами в целият космос и е въпрос на време да се срещнем.Дотогава нямам как да се избегнат съюзите.

Да така е,не сме дорасли още,но идеята ми беше,че всичко живо се дели,само и само да спечели солидно количество дивиденти(най-често власт и особено пачки ;) ).
Та,вместо да се акцентира на това какво ще спечеля "аз",да се акцентира на какво ще спечели целият свят :) .
Е все пак никой няма да си забие такъв автогол,като изключи себе си от схемата,но май всичко се обърна на вълната "аз vs the world" :geek: :!: !

Ако ние конкретно ( Европа ) се развиваме добре,това ще се отрази на целият свят,то се вижда и сега,когато Европа е в криза,целият свят губи,защото вносът към Европа е намалял драстично,износът също..
Последна промяна от dunavfc на 25 фев 2013 15:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”