Bumer написа:Човекът им говори с факти и цифри, а ония мучат ли, мучат.
За тях цифри и факти не важат,тръгнали да ми говорят за игра,тактики,можене и т.н.,а пък извадиха лозунг"През трупове и кърви пак ще бъдем първи".За какъв феърплей може да говорим при наличието на такива зомбирани индивиди,с такива лозунги.Искат да ме уверят че е едно и също да играеш неделя-сряда-събота,както е направена програмата на ЦСКА и събота-сряда-неделя,както е програмата на Левски.Но на мен друго ми е интересно, аз никъде не обиждам някой от Левски,обвинявам БФС че не е направил програма,която да дава равни условия за всички отбори.Някои тук ме засипват с обиди и не ми позволяват да си кажа това което мисля.Представям си какво щеше да се случи ако Левски трябваше да играе през 2дни и всичките тук които възхваляте БФС,как щяхте да плюете.Този същия БФС който ще ви разреши да играете на наполовин взривен стадион,само и само да не плащате наем,наем който ЦСКА от 1990г. винаги си е плащал,и за Армията и за В.Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...