XVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- atanas7510
- Контакти:
Re: XVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев"
Проблемите на Ботев са в защита, но отбора стой много по добре в нападение от последните два мача между двата отбора. При честно съдийство и добър терен ще вкараме миниум 2 гола, от там остава да видим колко ще допуснем.
Прогноза 1:2 или зрелищно 2:3
Прогноза 1:2 или зрелищно 2:3
Мисля че с едно 3-3 ще се получи чудесно начало на първенството. Ботев не могат да си позволят нищо друго освен победа, което от своя страна предразполага за един резултатен и зрелищен двубой стига съдията да не е решаващия фактор.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- we are the champions
- Контакти:
iori написа:.....предразполага за един резултатен и зрелищен двубой стига съдията да не е решаващия фактор.
Вече се чува, че ЩЕ Е!
1:1
- slavia_forever
- Контакти:
Вече разбрахме, че ако Славия бие съдията ще е виновен. Ако Ботев бие съдията ще е прав, но пак ще е подпирал Славия. Въпросът е ако мачът завърши наравно как съдията ще повлияе върху него (разбира се срещу Ботев-повече или по-малко)? Ето например в мачовете за Купата с обща разлика 4:0 за Славия, съдиите се подиграха с труда на жълтите футболисти, които доминираха през цялото време и необичайно изненадващо с оглед на играта безславно отпаднаха. Сега обаче въпреки съдийската намеса, заради изключително силния отбор в жълто, реалната прогноза би била измъчена победа за Ботев с 2:3, с 2 гола от засада на Славия и поне 2 неотсъдени дузпи за Ботев.
Хайде малко по-серизоно! Ако някой има факти и доказателства за манипулация върху съдиите да ги предостави, вместо да се говорят откровени глупости.
Хайде малко по-серизоно! Ако някой има факти и доказателства за манипулация върху съдиите да ги предостави, вместо да се говорят откровени глупости.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- sudromanista73
- Контакти:
Според мен краен резултат,ще е 0:1 или 0:2.За мен мача е твърда двойка и въпреки денят и часа,ще бъдем доста хора в София. 
- sudromanista73
- Контакти:
slavia_forever написа:Вече разбрахме, че ако Славия бие съдията ще е виновен. Ако Ботев бие съдията ще е прав, но пак ще е подпирал Славия. Въпросът е ако мачът завърши наравно как съдията как ще повлияе върху него срещу Ботев-повече или по-малко? Вероятно съдията отново ще е помогне на Славия, тъй като отборът на Ботев е разбира се по-класния в нечии очи. Ето например в мачовете за Купата с обща разлика 4:0 за Славия, съдиите се подиграха с труда на жълтите футболисти, които доминираха през цялото време и необичайно изненадващо с оглед на играта безславно отпаднаха. Сега обаче въпреки съдийската намеса, заради изключително силния отбор в жълто, реалната прогноза би била измъчена победа за Ботев с 2:3, с 2 гола от засада на Славия и поне 2 неотсъдени дузпи за Ботев.
Хайде да бъдем реални и да си признаем това което виждаме...Всичко друго е излишно,да се коментира.Нима не си спомняш вторият ви гол в София,как стана?Това не е оправдание,за играта на нашите и в двата мача,но чак пък такива твърдения които си изложил по горе са по скоро смешни...
- slavia_forever
- Контакти:
sudromanista73 написа:slavia_forever написа:Вече разбрахме, че ако Славия бие съдията ще е виновен. Ако Ботев бие съдията ще е прав, но пак ще е подпирал Славия. Въпросът е ако мачът завърши наравно как съдията как ще повлияе върху него срещу Ботев-повече или по-малко? Вероятно съдията отново ще е помогне на Славия, тъй като отборът на Ботев е разбира се по-класния в нечии очи. Ето например в мачовете за Купата с обща (позната) разлика 4:0 за Славия, съдиите се подиграха с труда на жълтите футболисти, които доминираха през цялото време и необичайно изненадващо с оглед на играта безславно отпаднаха. Сега обаче въпреки съдийската намеса, заради изключително силния отбор в жълто, реалната прогноза би била измъчена победа за Ботев с 2:3, с 2 гола от засада на Славия и поне 2 неотсъдени дузпи за Ботев.
Хайде да бъдем реални и да си признаем това което виждаме...Всичко друго е излишно,да се коментира.Нима не си спомняш вторият ви гол в София,как стана?Това не е оправдание,за играта на нашите и в двата мача,но чак пък такива твърдения които си изложил по горе са по скоро смешни...
Я ми разкажи как станаха всички 4 гола, след което да поговорим и по темата малко по-реално. Щом отсега започнаха твърдения, че съдиите вече са уредени за мен е оправдание от рано. Аз лично си пожелавам хубав и истински мач и който бие да бие. Ако има реални факти за съдийска намеса да се вадят, вместо да се фоворят глупости.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Според мен Славия няма как да загуби този мач .... освен ако няма странични фактори.
1Х, но по-скоро 1
Ако пък Ботев ме опровергае и спечели в честен двубой - още по-добре за нивото на А група.
ПП: Медийните изяви на 'бат Венци преди мача ще ни покажат дали има намеса на извънфутболни фактори!
1Х, но по-скоро 1
Ако пък Ботев ме опровергае и спечели в честен двубой - още по-добре за нивото на А група.
ПП: Медийните изяви на 'бат Венци преди мача ще ни покажат дали има намеса на извънфутболни фактори!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.