Интер - Милан (24 Февруари | Неделя |21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Интер - Милан (24 Февруари | Неделя |21:45)

Мнениеот durex » 24 фев 2013 15:22

Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;

Difensori: 7 Schelotto, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 38 Pasa, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Centrocampisti: 4 Zanetti, 5 Stankovic, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi;

Attaccanti: 8 Palacio, 18 Rocchi, 47 Colombi, 99 Cassano.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 фев 2013 15:24

Интер - Милан, въпрос на сърце и пари

Романтиците твърдят, че дербито винаги e въпрос на сърцето. Циниците пък го определят като въпрос на пари. Тази вечер обаче може би и едните, и другите ще имат основание преди дерби №159 в Серия А между Интер и Милан.

Причината е Марио Балотели - бившият интерист и нов идол на Милан. Тифозите се кълнат в него, така както бащите им са се клели в Джузепе Меаца преди време, или пък техните бащи в сблъсъка между Рива и Мацола.

Ще имат основание и прозаичните материалисти, които броят парите в модерния футбол, в който участието в Шампионската лига стана много по-важно, отколкото спечелването на трофей.

Всъщност тази вечер на един пълен стадион, въпреки предвижданията за сняг, всички очи ще са вперени в Балотели. За да разберат дали ще бъде провокиран от тифозите на Интер, които преди време му бяха приятели.

Да разберат дали ще бъде провокиран от съперниците, които преди време му бяха съотборници. И най-вече да разберат дали Супер Марио ще бъде в центъра на събитията само заради начина по-който играе.

Но всички ще гледат и резултата, и влиянието му върху класирането. Защото освен представянето на Балотели тук е заложено на карта и третото място, и класирането в Шампионската лига.

А Шампионската лига означава пари. Милан този сезон вече е спечелил около 40 млн. евро само от представянето си в турнира, а едва на осминафиналите.

За малко повече от месец и половина позициите на двата милански гранда се преобърнаха. Милан е свеж и със самочувствие заради невероятния рейд и обрата, който прави. Стартът нан 2013 г. за тима на Алегри е невероятен и отборът навакса изоставането си заради грешките на Интер и Лацио. Милан често печели и няма нито една загуба от началото на годината.

В същия период Интер се смъкна на точка зад своите съседи, като загуби 3 от последните 7 мача и инкасира 14 гола.

Моментът е на страната на росонерите. Дори и без новият идол Балотели те победиха Барселона с 2:0 и нанесоха на каталунците най-тежкото поражение откакто Интер ги победи през 2010 г. с 3:1. Нерадзурите вече си осигуриха класиране напред в Лига Европа, но пък са без голмайстора си Диего Милито, който няма да играе до края на сезона.

Стратегията на двата тима не изглежда скрита. Милан ще заложи на трите "гребена" в атака в лицето на Боатенг, Балотели и Ел Шаарави. Интер пък залага всичко на силата и бързината на Гуарин, който действа зад Паласио и Касано.

Романтици или циници, всеки ще гледа това дерби, независимо от гледната точка. Защото това може да не е дерби, което ще реши титлата, но то показва, колко много се е променила Серия А. На терена освен Балотели ще бъдат още таланти като Ел Шаарави, Нианг, Де Шилио, Ковачич. Младоци, в краката на които е бъдещето на калчото. Няма ги вече старите муцуни като Малдини, Зеедорф, Гатузо, но футбола си остава все така вълнуващ. Особено когато става въпрос за Интер - Милан.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 24 фев 2013 17:19

marchisio написа:[offtopic]Само ще вметна за онова момче, че всеки сезон феновете на Юве у нас ходят в Италия да гледат мачове на живо. Аз бях във първия домакински мач с Парма, така, че не говори наизуст. На мача на Милан с Барса също имаше български знамена.[/offtopic]

Разбира се че ходите ,3-4 най много до 10 .
Когато направите 40-50,и то на дерби където билетите са кът тогава ми се обади и кажи че говоря на изуст.
Тука в България още доста ракия трябва да изпиете,докато стигните нивото на ФЕН КЛУБ ИНТЕР БЪЛГАРИЯ ,във всяко отношение.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 24 фев 2013 17:21

[offtopic]Всичко е до финанси. Не всеки има възможност да отиде на мач в Италия. Ти като отидеш, тогава можеш да говориш ;)[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 24 фев 2013 17:29

marchisio написа:[offtopic]Всичко е до финанси. Не всеки има възможност да отиде на мач в Италия. Ти като отидеш, тогава можеш да говориш ;)[/offtopic]

Разбира се че е така , ето сега и аз немога да отида но другия път съм там .

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 24 фев 2013 17:34

1912chaflio написа:
marchisio написа:[offtopic]Всичко е до финанси. Не всеки има възможност да отиде на мач в Италия. Ти като отидеш, тогава можеш да говориш ;)[/offtopic]

[offtopic]Мисълта ми е, че всеки фен клуб може да уреди колкото билети са необходими, демек колкото желаещи има, стига да са членове. Не е хубаво така да го възхваляваш вашия фен клуб, след като всичките имат една и съща цел - всеки фен да може да гледа любимия отбор на живо :)[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 24 фев 2013 18:00

marchisio написа:
1912chaflio написа:

[offtopic]Мисълта ми е, че всеки фен клуб може да уреди колкото билети са необходими, демек колкото желаещи има, стига да са членове. Не е хубаво така да го възхваляваш вашия фен клуб, след като всичките имат една и съща цел - всеки фен да може да гледа любимия отбор на живо :)[/offtopic]

Няма такова нещо ,отпускат опредилена бройка а другите се взимат на черно ,особенно за дербитата .И разбира се че ще възхвалявам фен клуба ,невиждам какво лошо има .

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 фев 2013 18:12

Айде по темата пичове :mrgreen:

Потребителски аватар
Inzaghi_09
Контакти:

Мнениеот Inzaghi_09 » 24 фев 2013 18:41

durex написа:Айде по темата пичове :mrgreen:

По темата 0 на 4 Balotelli(2), El Shaarawy(1), Montolivo(1) :)

Върни се в “Интер”