Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2013 15:29

parvanoff написа:
dunavfc написа:Цяла седмица вече чакам,някой да ми предложи как да се управлява тази държава,ако ги няма партии и имали други страни в света,които да не се управляват от партии ?

Има много примери за безпартийни или еднопартийни системи-диктатурите... ;)

Да,аз имам предвид,нормални демократични страни,ясно ми е,че в Куба,КНДР,Венецуела,може да съществува и закон,който да гласи,че лидера на конкретната държава е пратен от бог и е негов заместник.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2013 15:32

dunavfc написа:
parvanoff написа:
dunavfc написа:Цяла седмица вече чакам,някой да ми предложи как да се управлява тази държава,ако ги няма партии и имали други страни в света,които да не се управляват от партии ?

Да,аз имам предвид,нормални демократични страни,ясно ми е,че в Куба,КНДР,Венецуела,може да съществува и закон,който да гласи,че лидера на конкретната държава е пратен от бог и е негов заместник.

И аз имах предвид същото ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2013 15:36

parvanoff написа:
dunavfc написа:
parvanoff написа:

И аз имах предвид същото ;)

Ти си ми ясен,аз уточнявам за разни индивиди,които нещо се губят последно време и става скучно..

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2013 15:39

dunavfc написа:Ти си ми ясен,аз уточнявам за разни индивиди,които нещо се губят последно време и става скучно..

Не знам-аз предпочитам да ми е скучно, отколкото да има едно постоянно и целенасочено оплюване на хора-градивните разговори са къде-къде по-важни-мое мнение. ;) А поводи за дискусии и конфликти винаги ще има-все пак сме хора и пороците не са ни чужди... ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 фев 2013 15:46

Във Варна искали оставката и на кмета, на местната власт ..... пред парламента пак имаше викове Оставка. Хората тотално се побъркаха вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2013 15:49

1982 написа:Във Варна искали оставката и на кмета, на местната власт ..... пред парламента пак имаше викове Оставка. Хората тотално се побъркаха вече.

Този кмет, когато и да си тръгне все ще е късно, но нали го избираме вече пореден мандат... Хубаво е, че най-сетне се усетиха, че не става...
само Левски и България

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2013 15:51

1982 написа:Във Варна искали оставката и на кмета, на местната власт ..... пред парламента пак имаше викове Оставка. Хората тотално се побъркаха вече.

Конкретно за Варна,хората са прави.Кметът им е доказан тъпанар и една от най-големите грешки на ГЕРБ беше,че го подкрепиха.Малоумие би било,ако хората в Бургас поискат оставката на кметът си,това вече ще е :shock: :shock:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 фев 2013 15:57

Аз не казвам, че не са прави. Но само с ВЪН не става, трябва и някой ВЪТРЕ. А идея кой да бъде ВЪТРЕ, никаква. Никой не вади имена, личности ... всички викат само ВЪН.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2013 16:00

1982 написа:Аз не казвам, че не са прави. Но само с ВЪН не става, трябва и някой ВЪТРЕ. А идея кой да бъде ВЪТРЕ, никаква. Никой не вади имена, личности ... всички викат само ВЪН.

Те по принцип варненци са виновни за това,този човек да бъде вече 4-ти мандат на власт,но пък и нямаха голям избор - Гуцанов,Марешки...въобще тежък избор.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 фев 2013 16:04

Ами ето, сега да излъчат те свой кандидат и да го изберат. Имат си протестен комитет, да си издигнат някой от водачите.

Върни се в “Архив”