Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski4Ever » 24 фев 2013 00:22

BadBoy написа:Таско или Ники Йорданов ако не са наказани един от двамата ще е рефера в Бургас.
Червените и Ловеч ще е Пастата или Станислав Тодоров, ако трябва да режат Ловеч ще пратят сватбаря.

Ако ни свири Тасков или Йорданов не ми се мисли какво ще се случва. :| Аз не помня някой така здраво да ни е рязал на Герена, както втория.
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 фев 2013 00:25

honda написа:
BadBoy написа:
honda написа:Само една поправка- не ние сме заложили на Газпром ,а те на нас :o .

То ест Газпром са зависими от Левски, уважавам мненията ти, но тук определено пресоли манджата
;)

Кога точно съм написал подобно нещо?За мен е ясно че Газпром са избрали Левски между всички отбори в България по една или друга причина са решили че Левски е отбора от който ще имат най-голяма полза. А са заложили- ами наистина са заложили все пак пари на Газпром ще бъдат влагани в Левски ,а не обратното.

Аз мисля ,че не са си избрали сами Левски, а център- нападателя на " Бистришките тигри" ви е препоръчал горещо и все още не са заложили на вас .Рулетката се върти обаче крупието още не е пуснало топчето.При така стеклите се обстоятелства не е ясно дали въобще ще имат полза от вас.
Както казва другарят Батков " Нормално е да си зададт някои въпроси" както ги зададох и аз , а ти с лека ръка ги пренебрегна .Дано да имате резервен план за финансирането на строежа иначе още един "Юрий Гагарин "няма да е добре дошъл.

Нищо де , вашите фенове ще посещават по - често центъра на столицата и по - точно Борисовата градина.Надявам се без тръби и бухалки за да не им се налага да бъдат гонени от нея принудително. Както им се случи наскоро на един баскетболен мач, който искаха да провалят.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2013 10:21

onegavon написа:Нищо де , вашите фенове ще посещават по - често центъра на столицата

Е, то в централната част на София е пълно с левскари, какво да "посещават" ? ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 фев 2013 10:47

onegavon написа:
honda написа:
BadBoy написа:
honda написа:Само една поправка- не ние сме заложили на Газпром ,а те на нас :o .

То ест Газпром са зависими от Левски, уважавам мненията ти, но тук определено пресоли манджата
;)

Кога точно съм написал подобно нещо?За мен е ясно че Газпром са избрали Левски между всички отбори в България по една или друга причина са решили че Левски е отбора от който ще имат най-голяма полза. А са заложили- ами наистина са заложили все пак пари на Газпром ще бъдат влагани в Левски ,а не обратното.

Аз мисля ,че не са си избрали сами Левски, а център- нападателя на " Бистришките тигри" ви е препоръчал горещо и все още не са заложили на вас .Рулетката се върти обаче крупието още не е пуснало топчето.При така стеклите се обстоятелства не е ясно дали въобще ще имат полза от вас.
Както казва другарят Батков " Нормално е да си зададт някои въпроси" както ги зададох и аз , а ти с лека ръка ги пренебрегна .Дано да имате резервен план за финансирането на строежа иначе още един "Юрий Гагарин "няма да е добре дошъл.

Нищо де , вашите фенове ще посещават по - често центъра на столицата и по - точно Борисовата градина.Надявам се без тръби и бухалки за да не им се налага да бъдат гонени от нея принудително. Както им се случи наскоро на един баскетболен мач, който искаха да провалят.

Ще поживеем и ще разберем по какви показатели са избралуи Левски. Сега вече "другаря министър председател - център нападател"(имаше югославска комедия с подобно име :) ) вече е само център-нападател. Ще разберем ,кое е бил прав между нас. Ако Газпром станат спонсори на Левски явно че са го избрали заради самия клуб,а ако се реализира "Южен поток" ,но не станат спонсори на Левски явно че е имало натиск от страна на "другаря председател- център нападател".
За стадиона, не се притеснявай, ще стане :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2013 10:58

honda написа:Ще поживеем и ще разберем по какви показатели са избралуи Левски. Сега вече "другаря министър председател - център нападател"(имаше югославска комедия с подобно име :) ) вече е само център-нападател. Ще разберем ,кое е бил прав между нас. Ако Газпром станат спонсори на Левски явно че са го избрали заради самия клуб,а ако се реализира "Южен поток" ,но не станат спонсори на Левски явно че е имало натиск от страна на "другаря председател- център нападател".
За стадиона, не се притеснявай, ще стане :)

В цяла България разбраха каква врътка се получи ти пак пишеш фантастика. Ако следващото правителство пусне Газпром на българска територия ще ви станат спонсори, ама не щото са ви фенове, а щото Тиквата ви предложи и сте вече на база преговори, понеже още Тиквата си беше на власт, ако беше предложил ЦСКА пак щяхме да чакаме до новото правителство, а аз пак нямаше да подкрепям политическата намеса на Боко, само за да се хареса на обществото и да си прибере комисионните от голямата игра.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2013 11:18

Кировец написа:В цяла България разбраха каква врътка се получи ти пак пишеш фантастика. Ако следващото правителство пусне Газпром на българска територия ще ви станат спонсори, ама не щото са ви фенове, а щото Тиквата ви предложи и сте вече на база преговори, понеже още Тиквата си беше на власт, ако беше предложил ЦСКА пак щяхме да чакаме до новото правителство, а аз пак нямаше да подкрепям политическата намеса на Боко, само за да се хареса на обществото и да си прибере комисионните от голямата игра.

Естествено че хората са тук, за да развиват бизнес.
Ама за избора, не си прав !
По-твоята логика, ако Б. Борисов им бе посочил ФК Куртово Конаре, те щяха да се навият ли ?
Да не забравяме, че руснаците първо им бе препоръчано да спонсорират ЦСКА !
Даже шефът им, който отговаря за външите инвестиции го каза това на една пресконференция.
Премиерът в оставка също не крие, че са им предложили да инвестират във вас.

Ама отговорът на хората бе, че след проучване, са избрали Левски.
Какво има да се обсъжда ... То дори вие, червените фенове ако трябва да инвестирате кинти, ще изберете Левски пред батака, който представлява Клубът ви към момента.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 24 фев 2013 14:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yE7N-15IhzA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xsNMXEHMDwk[/youtube]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 фев 2013 21:38

THE G.A.M.E написа:
Кировец написа:В цяла България разбраха каква врътка се получи ти пак пишеш фантастика. Ако следващото правителство пусне Газпром на българска територия ще ви станат спонсори, ама не щото са ви фенове, а щото Тиквата ви предложи и сте вече на база преговори, понеже още Тиквата си беше на власт, ако беше предложил ЦСКА пак щяхме да чакаме до новото правителство, а аз пак нямаше да подкрепям политическата намеса на Боко, само за да се хареса на обществото и да си прибере комисионните от голямата игра.

Естествено че хората са тук, за да развиват бизнес.
Ама за избора, не си прав !
По-твоята логика, ако Б. Борисов им бе посочил ФК Куртово Конаре, те щяха да се навият ли ?
Да не забравяме, че руснаците първо им бе препоръчано да спонсорират ЦСКА !
Даже шефът им, който отговаря за външите инвестиции го каза това на една пресконференция.
Премиерът в оставка също не крие, че са им предложили да инвестират във вас.

Ама отговорът на хората бе, че след проучване, са избрали Левски.
Какво има да се обсъжда ... То дори вие, червените фенове ако трябва да инвестирате кинти, ще изберете Левски пред батака, който представлява Клубът ви към момента.

Много вестници четеш пич ,а още по- лошото е ,че им вярваш.Нито вие сте в идеално състояние както ви лансират медиите , нито ЦСКА е пълен батак.Фактът, че излязохме от мониторнга на УЕФА , привличането на Варела който струва повече от целия ви отбор и ремонта на стадиона говорят ,че има и правилни ходове от иначе впиянченото ни ръководство.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 24 фев 2013 22:15

onegavon написа:Много вестници четеш пич ,а още по- лошото е ,че им вярваш.Нито вие сте в идеално състояние както ви лансират медиите , нито ЦСКА е пълен батак.Фактът, че излязохме от мониторнга на УЕФА , привличането на Варела който струва повече от целия ви отбор и ремонта на стадиона говорят ,че има и правилни ходове от иначе впиянченото ни ръководство.

Какъв ремонт на стадиона ви бре? :lol: Направили сте един козметичен ремонт, който не може да се сравни и с един от ремонтите, които се правеха по Герена преди бутането. Какъв Варела? :lol: Прегледай какви са ни играчите, какви пари сме дали за тях и тогава коментирай как някакъв си бил по-скъп от целия ни отбор. :lol: Да не говорим, че Варела до колкото помня сте го взели под наем. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 фев 2013 01:39

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “Левски”