Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 22:23

Hahaha1 написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:
Laetitia написа:Като всеки интелигентен човек ще гласувам за ДСБ и Единство.

Това е наистина интелигентен избор, но не всички интелигентни човеци ще го направят, по ред причини!

А тия,които гласуваме за ГЕРБ какви сме ? Питам,съвсем сериозно,без да се заяждам,интересно ми е каква квалификация би ми лепнал ;)

Бокофили,пожарникари,последователи на Буда,мутри,овчари.

Моят дядо е овчар и да ти кажа,честно казано,няма нищо лошо в тази професия,даже напротив.Пожарникар не бих искал да бъда,но преди си мечтаех да стана полицай ;) Не съм и вярващ,нито в Буда,нито в Господ или Алах,но все пак мерси за мнението ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 22:26

Laetitia написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:

Това е наистина интелигентен избор, но не всички интелигентни човеци ще го направят, по ред причини!

А тия,които гласуваме за ГЕРБ какви сме ? Питам,съвсем сериозно,без да се заяждам,интересно ми е каква квалификация би ми лепнал ;)
ЛепналА. ;)

А тези, които ще гласуват за ГЕРБ, го правят от страх, че е единствената им алтернатива срещу комунистите и ДПС, което е безкрайно погрешно.

Това за лепнала,не го схванах :roll: Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.

Red_Neck написа:
dunavfc написа:Абе,губят ми се тия дни шумкаря,КНДР,може би пропускам още някой,лисват честно казано...

КНДР го засегнах на литературна тема :)
Виж как бе отговорил на въпроса за любима книга и автор:
КНДР написа:Винету.

Чак ме изненадваш, че не четеш "Избрани речи на другаря Тодор Живков" или "Априлския пленум - поглед в бъдещето" :)
Винету си е "надграждане" както и да го погледнеш - долни капиталисти заграбват земята на бедните Апачи :)

После се загуби ..... ако се мерне ще му се извиня - беше добронамерено :)

Щом имат такъв талант,да прочистваш форума,няма да е лошо да поработиш върху още няколко индивида :lol:
Последна промяна от dunavfc на 23 фев 2013 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 23 фев 2013 22:26

dunavfc написа:Моят дядо е овчар и да ти кажа,честно казано,няма нищо лошо в тази професия,даже напротив.Пожарникар не бих искал да бъда,но преди си мечтаех да стана полицай ;) Не съм и вярващ,нито в Буда,нито в Господ или Алах,но все пак мерси за мнението ;)

Така,така за истинския гербер има само Бойко,те такива неща като господ не признават. :lol:
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 22:28

Hahaha1 написа:
dunavfc написа:Моят дядо е овчар и да ти кажа,честно казано,няма нищо лошо в тази професия,даже напротив.Пожарникар не бих искал да бъда,но преди си мечтаех да стана полицай ;) Не съм и вярващ,нито в Буда,нито в Господ или Алах,но все пак мерси за мнението ;)

Така,така за истинския гербер има само Бойко,те такива неща като господ не признават. :lol:

Да ти кажа,честно аз предпочитам да вярвам в нещо,което мога да видя,да пипна,да усетя,отколкото от някаква всевишна сила,която си остава непозната за човечеството вече толкова хиляди години.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2013 22:29

Laetitia написа:
А тези, които ще гласуват за ГЕРБ, го правят от страх, че е единствената им алтернатива срещу комунистите и ДПС, което е безкрайно погрешно.

Не е така, аз ще гласувам за ГЕРБ, но не за да правя контра на комунисти и турци, а защото някой най-накрая излезе и каза какви са реалностите. А именно, че България вече не е на три морета и в европейски и светобен мащаб сме мъничка държава. Ние не диктуваме събитията в международен мащаб, а сме само участници. В ролята си на такива, можем само и единствено да вземем малкото което ни дават вместо да излезе някой и да се тупа в гърдите да разправя колко сме "много и силни". Има реалности в този живот все пак, та в тоя ред на мисли ГЕРБ успява да извлече максимални дивиденти за страната. Това е ситуацията и както казах, не сме на три морета.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 фев 2013 22:29

dunavfc написа:Това за лепнала,не го схванах :roll: Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.
Жена съм, затова лепналА. :lol:

Аз не смятам, че ГЕРБ показа, че може да управлява, но сега вероятно доста хора отново ще дадат панически гласа си за Бойко след разкритието, че Доган го е поръчал. Доста хитър ход от негова страна обаче...
Последна промяна от Laetitia на 23 фев 2013 22:30, променено общо 1 път.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 фев 2013 22:30

dunavfc написа:
Със Синчец се бъзикаме просто,надявам се той да разбира това,симпатичен ми е,защото е интелигентен за разлика от другите клоуни,които са анти-герб без много основателна причина.

Синчец е пич .... като изключим, че е левскар :) ......че и бас загубих и съм му обещал почерпка за моя сметка :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 23 фев 2013 22:31

Поздравявам те за избора. Аз напълно убедено ще направя същото.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 22:35

Laetitia написа:
dunavfc написа:Това за лепнала,не го схванах :roll: Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.
Жена съм, затова лепналА. :lol:

Аз не смятам, че ГЕРБ показа, че може да управлява, но сега вероятно доста хора отново ще дадат панически гласа си за Бойко след разкритието, че Доган го е поръчал. Доста хитър ход от негова страна обаче...

А,разбрахме се значи ;) След като редовно ми казват,че съм турчин и циганин,това че съм и жена,вече щеше да ми дойде в повече :) По хитър ход според мен беше това,че си подаде оставката,със сигурност това ще му донесе дивиденти в бъдеще.Дори ГЕРБ да ги няма,хората отново ще гласуват за партия,която е против ДПС,защото българското общество не приема тази партия ( и с право ).Мен ми е по интересно,защо БСП постоянно търсят някаква игра с ДПС,според мен това им носи само негативи,ясно че благодарение на тях биха имали по-голям шанс да съставят правителство,но много хора,които са им привърженици не одобряват това.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 фев 2013 22:38

Търсят игра, защото в БСП и ДПС са събрани най-голям процент от омърсените политици. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”