Laetitia написа:dunavfc написа:Това за лепнала,не го схванах

Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.
Жена съм, затова лепналА.
Аз не смятам, че ГЕРБ показа, че може да управлява, но сега вероятно доста хора отново ще дадат панически гласа си за Бойко след разкритието, че Доган го е поръчал. Доста хитър ход от негова страна обаче...
А,разбрахме се значи

След като редовно ми казват,че съм турчин и циганин,това че съм и жена,вече щеше да ми дойде в повече

По хитър ход според мен беше това,че си подаде оставката,със сигурност това ще му донесе дивиденти в бъдеще.Дори ГЕРБ да ги няма,хората отново ще гласуват за партия,която е против ДПС,защото българското общество не приема тази партия ( и с право ).Мен ми е по интересно,защо БСП постоянно търсят някаква игра с ДПС,според мен това им носи само негативи,ясно че благодарение на тях биха имали по-голям шанс да съставят правителство,но много хора,които са им привърженици не одобряват това.