Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот калпазанчо » 23 фев 2013 19:14

Ботев ги видях в хотел Беркут онзи ден. Само не разбрах Цанко Цветанов какво правеше там с анцунз на Ботев? Нещо умуваха с Мъри какво да тренират... Нали бултрасите щяха да го дерат на един мач от Б група, асега им е в щаба...И Минев беше там...Само дето не знам кой от двамата братя.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2013 20:29

Това се очертава да е пълният ни състав.

Вратари:

Стоян Колев
Ник Дашев
Янко Георгиев

Защитници:

Крум Стоянов
Траян Дянков
Венелин Филипов
Георги Терзиев
Тихомир Трифонов
Александър Башлиев

Полузащитници:

Орелиен Нгейтала Лола
Станислав Дрянов
Гаел Нландулу
Исуф Уатара
Лъчезар Балтанов
Тодор Паланков
Цветомир Цонков
Борислав Балджийски
Яни Пехливанов
Ванчо Траянов

Нападатели:

Милчо Ангелов
Преслав Йорданов
Станислав Маляш

Това са очертава да е сигурния ни състав.Добре щеше да е да вземем още един нападател и защитник,но Фо Пуре може и да не успеем да го продадем.Досега сме продали Боли и Димов.В момента може да купят наш играч само от Руския,Украйна и Китай,а на 28.02 затваря трансферния прозорец в България.
Последна промяна от Parmalat на 23 фев 2013 20:51, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2013 20:33

калпазанчо написа:Ботев ги видях в хотел Беркут онзи ден. Само не разбрах Цанко Цветанов какво правеше там с анцунз на Ботев? Нещо умуваха с Мъри какво да тренират... Нали бултрасите щяха да го дерат на един мач от Б група, асега им е в щаба...И Минев беше там...Само дето не знам кой от двамата братя.

Да не е Йордан :? Веско беше при нас, продадохме го в Кипър, ако не се лъжа, но не знам да се е връщал :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2013 20:35

ralka_levskarka написа:
калпазанчо написа:Ботев ги видях в хотел Беркут онзи ден. Само не разбрах Цанко Цветанов какво правеше там с анцунз на Ботев? Нещо умуваха с Мъри какво да тренират... Нали бултрасите щяха да го дерат на един мач от Б група, асега им е в щаба...И Минев беше там...Само дето не знам кой от двамата братя.

Да не е Йордан :? Веско беше при нас, продадохме го в Кипър, ако не се лъжа, но не знам да се е връщал :?

Този който играеше в Левски сега играе в Ботев,а този който играеше в ЦСКА е в Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2013 20:38

Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:

Този който играеше в Левски сега играе в Ботев,а този който играеше в ЦСКА е в Лудогорец.

Веско е значи. ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 23 фев 2013 20:42

Браво Parmalat ! Ами горе долу е добре състава , чакаме още един нападател тези дни ,че да видим ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 фев 2013 20:49

Ivo-Chernomoretz написа:Браво Parmalat ! Ами горе долу е добре състава , чакаме още един нападател тези дни ,че да видим ;)

То добре, че дал състава, ама аз знам за един Тихомир Трифонов, а при него двама, да не сме взели още един.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2013 20:53

k.dimitrov написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Браво Parmalat ! Ами горе долу е добре състава , чакаме още един нападател тези дни ,че да видим ;)

То добре, че дал състава, ама аз знам за един Тихомир Трифонов, а при него двама, да не сме взели още един.

Тихомир Трифонов съм го копнал два пъти :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 фев 2013 20:56

Искам си Акаунта написа:
Ivo-Chernomoretz написа:2:1 Краен резултат ! Контролите не са важни толкова ... ами чакаме Левски ;) (2:0) ... някой има ли повече инфо за руснака нападател дето е подписал днеска ? ;)

Не са важни ... ама Черноморец още няма равен срещу Ботев . Руснака не го знам ... но ако информацията за съставите е вярна , Фо Поре въобще не е бил в групата . Явно ще си ходи в близките дни ;)

Той Фо Поре вече цяла седмица не е в групата. Трябваше да се хващам на бас с теб. Стана както ти казах, Уатара още не се е върнал, а Фо Поре явно си заминава. А ти, какво - Уатара, та Уатара. Колкото и да искаме, няма как да го продадем, и от Мерсин се скри, и от нас.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 23 фев 2013 21:05

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
Ivo-Chernomoretz написа:2:1 Краен резултат ! Контролите не са важни толкова ... ами чакаме Левски ;) (2:0) ... някой има ли повече инфо за руснака нападател дето е подписал днеска ? ;)

Не са важни ... ама Черноморец още няма равен срещу Ботев . Руснака не го знам ... но ако информацията за съставите е вярна , Фо Поре въобще не е бил в групата . Явно ще си ходи в близките дни ;)

Той Фо Поре вече цяла седмица не е в групата. Трябваше да се хващам на бас с теб. Стана както ти казах, Уатара още не се е върнал, а Фо Поре явно си заминава. А ти, какво - Уатара, та Уатара. Колкото и да искаме, няма как да го продадем, и от Мерсин се скри, и от нас.

И сега какво няма да се върне при нас ли ? ;)

Върни се в “Черноморец”