Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Колко гениален е Бербатов

Мнениеот jermiun » 23 фев 2013 17:07

ЕМИЛ написа:
obi4am_pirin написа:
ЕМИЛ написа:Шестица ли да му дам бе ? Че един мач играе и 3 почива и няма важен гол за националният ....

Ухаааа!Е тука оцапа гащите здраво и осмърдя всичко!Няма важен гол...Човека номер 1 по голове за националния нямал важен гол!Всичките ли са му маловажни бе комедиант!

Срещу кой силен отбор е вкарал бе ?

:lol: ей тва са онодините от ЦСКА, за тях е важно да вкараш на уембли на англия и това те прави футболист с алфа ромео :mrgreen:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 фев 2013 17:08

За автора на темата-значи пускаш тема колко гениален е Бербатов и очакваш всички да са опиянени и да се ръсят суперлативи за него в темата,така ли? Който не е съгласен го храниш с голямата лъжица,е питам аз,какъв е смисъла на тази тема-да чуеш кой какво мисли или да избиваш комплекси? Иначе в момента е на-добрия Бг футболист,спор няма,но според мен му отминаха най-добрите години.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:11

Син до гроб_ написа:За автора на темата-значи пускаш тема колко гениален е Бербатов и очакваш всички да са опиянени и да се ръсят суперлативи за него в темата,така ли? Който не е съгласен го храниш с голямата лъжица,е питам аз,какъв е смисъла на тази тема-да чуеш кой какво мисли или да избиваш комплекси? Иначе в момента е на-добрия Бг футболист,спор няма,но според мен му отминаха най-добрите години.

Аз пък питам защо трябва някой да го мрази и не следва ли, че този някой е болен мозък?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 фев 2013 17:11

Кировец написа:
ЕМИЛ написа:Шестица ли да му дам бе ? Че един мач играе и 3 почива и няма важен гол за националният ....

1998–2001 CSKA Sofia 49 (26)
2001–2006 Bayer Leverkusen 154 (69)
2006–2008 Tottenham Hotspur 70 (27)
2008–2012 Manchester United 108 (48)
2012– Fulham 23 (10)

1999 Bulgaria U18 2 (2)
1999 Bulgaria U21 3 (3)
1999–2010 Bulgaria 77 (48)

Я дай за Гунди, Бижутера или Гонзака :lol:
Какво повече искате от човек на 32 години не мога да разбера?

Като видни комплексари веднага започвате спор Левски-Цска! Нямате спирка просто! Познавам левскари,които много го харесват,имам познати чорбари,които го ненавиждат.Какво би казал по този въпрос?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 фев 2013 17:12

stn написа:
obi4am_pirin написа:
stn написа:Случва му се да е гениален веднъж на 2-3 месеца. То и заради това играе в посредствен отбор. За него отлично важи максимата: "По-добре пръв на село, отколкото последен в града".

На него 2-3 пъти в месеца...на тебе нито веднъж в живота!Хората там го ценят!Знам че ти е гадно...но нещастите хора са така! ;)

Никой не го цени. 3 години на острова писаха, че не става за нищо :oops:

Колкото до мен, всеки ден ме оценяват {}

И аз те оценявам , оценявам изчистените улици и прибраните кофи по София , да сте живи и здрави ти и колегите ти !

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 фев 2013 17:13

Син до гроб_ написа:За автора на темата-значи пускаш тема колко гениален е Бербатов и очакваш всички да са опиянени и да се ръсят суперлативи за него в темата,така ли? Който не е съгласен го храниш с голямата лъжица,е питам аз,какъв е смисъла на тази тема-да чуеш кой какво мисли или да избиваш комплекси? Иначе в момента е на-добрия Бг футболист,спор няма,но според мен му отминаха най-добрите години.

Ти си казваш мнението и аз си казвам мнението!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 фев 2013 17:13

Син до гроб_ написа:Като видни комплексари веднага започвате спор Левски-Цска! Нямате спирка просто! Познавам левскари,които много го харесват,имам познати чорбари,които го ненавиждат.Какво би казал по този въпрос?

Комплексара е оня с 4-ката за Бербатов от 1 до 6. Аз не съм комплексар. И не познавам човек, който да каже аз мразя Бербатов. Прави си сметката какви олигофрени са ти приятелите. :lol:
Последна промяна от Кировец на 23 фев 2013 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 фев 2013 17:14

petko.h.markov написа:Ето за това като държава сме на това дередже.ЗАЩОТО СМЕ ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ.ЗАЩОТО
ВМЕСТО ДА СИ ЦЕНИМ ТАЛАНТЛИВИТЕ ХОРА ГИ ОБИЖДАМЕ.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТОЗИ НАРОД!

Нямам нищо против Бербатов, но ми писна всеки който го критикува е коплексар,злобен, завистник и човек който не държи на българското. По цял свят хората бива критикувани! Нашият не е по-специален от другите.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 23 фев 2013 17:15

stn написа:Случва му се да е гениален веднъж на 2-3 месеца. То и заради това играе в посредствен отбор. За него отлично важи максимата: "По-добре пръв на село, отколкото последен в града".

Той беше и пръв в града, а сега както казваш е пръв на село (Лондон). Изобщо той винаги е пръв, а ти ми кажи злобарче, къде точно си пръв, освен в злобарките??

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 фев 2013 17:16

Кировец написа:

Аз пък питам защо трябва някой да го мрази и не следва ли, че този някой е болен мозък?

Въпросът беше насочен към друг. Нали не искаш да забраниш на хората да мислят и чувстват каквото си искат? А това дали са болни мозъци тези ,които не го харесват ,можеш да кажеш само и единствено ти,квалифицираният психоаналитик! И все пак мисля,че никой не го мрази,а просто има хора ,които не го харесват.Има много голяма разлика между двете.

Върни се в “Футбол - Свят”