Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
stanicska написа:Тъжно ми е исках днес да отида на стадиона и да си гледам любимия отбор независимо дали е слаб силен се тая АЗ ОБИЧАМ ЦСКА а Боклуците превърнаха отбора във частен Това е истината разберете я те определят контролите във Турция дали да гледаме те определят дори и тук на Българска земя дали да бъдем на нашия си стадион.![]()
![]()
Като толкова се правите че ремонтирате стадиона Гадни хора начело с Майкъла защо не направихте контролата на Васил Левски или на Академик или на Царско Село се ми е тая ама забравихте че ЦСКА е отбор на Народа на обикновените хора и на тези които го обичат и искат да го гледат.Е за това никога няма да ви обичам и ако ще милярди да давате пак ще останете Мразени Селяни и ще ви обиждаме на БОКЛУЦИ защото дори във тези трудни времена ни отнемате от Любовта ... ЦСКА. За какво давате пари за този отбор да ви играе на двора ли??? Или да радва нас Феновете??? Вземете си Металург и го превърнете в частен клуб защото има господ и той гледа как се гаврите с нещо свято за милиони Българи и ще дойде "видов дан" заради самите вас да знаете.!!! ЦСКА е нещо свято а вие г-да Боклуци не го разбрахте толкова години.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта