Каква злоба само !

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Каква злоба само !

Мнениеот a boy named goo » 18 сеп 2009 23:54

Винаги съм знаел, че има търкания между "***" и "Гонг", но не предполагах, че злобата и омразата е в такива размери. Вижте само каква статия си позволиха да публикуват в Добалон.

Гонг, не е ли твърде жалко?!

Чрез нас новините за Левски, ЦСКА, Литекс и Националния отбор стигнаха до всеки един от вас!

На вниманието на всички читатели на db! Най-големият и авторитетен спортен портал в България отново удари конкуренцията в земята! Напук на всички зложелатели и конкуренти пак уловихме ПЪРВИ НАЙ-ГОРЕЩАТА НОВИНА НА СЕЗОНА - СКАНДАЛНАТА ПРОДАЖБА НА ЧЕТИРИМА ОТ ОСНОВНИТЕ АСОВЕ НА ЛЕВСКИ - ДАРКО ТАСЕВСКИ, ЮСЕФ РАБЕХ, ЗЕ СОАРЕШ И ЖИВКО МИЛАНОВ В РУСКИЯ ШАМПИОН РУБИН КАЗАН!

За пореден път, естествено, db първи хвана новината. А Гонг съумя само да я потвърди. Колко жалко е да разполагаш с такъв голям ресурс от техника и кадри, а накрая да бъдеш изпреварван за всяко сензационно разкритие...

И този път се случи същото. db разкри сензационната продажба, а Гонг просто я потвърди. Но в крайна сметка, да не се сърдим на тази медия - все пак от време на време хваща по някое трансферче...

Ние изпреварваме всички спортни медии в България за ексклузивните новини в българския футбол в последните две години:

- Уволнението на Станимир Стоилов и Наско Сираков от Левски;

- Назначаването на Велислав Вуцов за старши треньор на Левски;

- Скандалът с отнемането на лиценза на ЦСКА за участие в евротурнирите;

- Фалитът на ЦСКА;

- Уволнението на Пламен Марков от националния отбор, за което Гонг отричаше;

- Назначаването на Станимир Стоилов за национален селекционер и на Наско Сираков за директор на отбора;

- Уволнението на Велислав Вуцов от поста наставник на Левски и назначаването на Даниел Боримиров за спортно-технически директор;

- Назначаването на Станимир Стоилов за старши треньор на Литекс;

- Назначаването на Димитър Димитров-Херо за наставник на Амкар;

- Трите пиянски скандала в Левски с участието на Юсеф Рабех;

- Треньорската рокада в Левски, свързана с назначаването на Ратко Достанич вместо уволнения Емил Велев на поста старши треньор и на Георги Иванов-Гонзо за спортно-технически директор на мястото на уволнения Даниел Боримиров, за които Гонг и 7 дни спорт упорито отричаха;

- Трансферът на Станислав Манолев от Литекс в ПСВ Айндховен;

- Напускането на Литекс от страна на националния селекционер Станимир Стоилов.

Всички тези събития бяха хванати и съобщени първо от db, който във всеки един случай не спести нито една неудобна подробност. Така, ***.eu спокойно може да бъде определен като ФЛАГМАН ЗА ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКАТА СПОРТНА ЖУРНАЛИСТИКА!

Определено ако не беше жалко и тъжно, щеше да е много смешно. Абсурдно е медия, която има някакви претенции, да публикува подоно нещо. Поне за мен *** стигнаха дъното.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Каква злоба само !

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2009 23:58

a boy named goo написа:Винаги съм знаел, че има търкания между "***" и "Гонг", но не предполагах, че злобата и омразата е в такива размери. Вижте само каква статия си позволиха да публикуват в Добалон.

Гонг, не е ли твърде жалко?!

Чрез нас новините за Левски, ЦСКА, Литекс и Националния отбор стигнаха до всеки един от вас!

На вниманието на всички читатели на db! Най-големият и авторитетен спортен портал в България отново удари конкуренцията в земята! Напук на всички зложелатели и конкуренти пак уловихме ПЪРВИ НАЙ-ГОРЕЩАТА НОВИНА НА СЕЗОНА - СКАНДАЛНАТА ПРОДАЖБА НА ЧЕТИРИМА ОТ ОСНОВНИТЕ АСОВЕ НА ЛЕВСКИ - ДАРКО ТАСЕВСКИ, ЮСЕФ РАБЕХ, ЗЕ СОАРЕШ И ЖИВКО МИЛАНОВ В РУСКИЯ ШАМПИОН РУБИН КАЗАН!

За пореден път, естествено, db първи хвана новината. А Гонг съумя само да я потвърди. Колко жалко е да разполагаш с такъв голям ресурс от техника и кадри, а накрая да бъдеш изпреварван за всяко сензационно разкритие...

И този път се случи същото. db разкри сензационната продажба, а Гонг просто я потвърди. Но в крайна сметка, да не се сърдим на тази медия - все пак от време на време хваща по някое трансферче...

Ние изпреварваме всички спортни медии в България за ексклузивните новини в българския футбол в последните две години:

- Уволнението на Станимир Стоилов и Наско Сираков от Левски;

- Назначаването на Велислав Вуцов за старши треньор на Левски;

- Скандалът с отнемането на лиценза на ЦСКА за участие в евротурнирите;

- Фалитът на ЦСКА;

- Уволнението на Пламен Марков от националния отбор, за което Гонг отричаше;

- Назначаването на Станимир Стоилов за национален селекционер и на Наско Сираков за директор на отбора;

- Уволнението на Велислав Вуцов от поста наставник на Левски и назначаването на Даниел Боримиров за спортно-технически директор;

- Назначаването на Станимир Стоилов за старши треньор на Литекс;

- Назначаването на Димитър Димитров-Херо за наставник на Амкар;

- Трите пиянски скандала в Левски с участието на Юсеф Рабех;

- Треньорската рокада в Левски, свързана с назначаването на Ратко Достанич вместо уволнения Емил Велев на поста старши треньор и на Георги Иванов-Гонзо за спортно-технически директор на мястото на уволнения Даниел Боримиров, за които Гонг и 7 дни спорт упорито отричаха;

- Трансферът на Станислав Манолев от Литекс в ПСВ Айндховен;

- Напускането на Литекс от страна на националния селекционер Станимир Стоилов.

Всички тези събития бяха хванати и съобщени първо от db, който във всеки един случай не спести нито една неудобна подробност. Така, ***.eu спокойно може да бъде определен като ФЛАГМАН ЗА ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКАТА СПОРТНА ЖУРНАЛИСТИКА!

Определено ако не беше жалко и тъжно, щеше да е много смешно. Абсурдно е медия, която има някакви претенции, да публикува подоно нещо. Поне за мен *** стигнаха дъното.

Те не го правят това за пръв път спрямо гонг.То тая война май си я водят сами със себе си.Информациите ги побликуват пътви ,защото просто не ги проверяват

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 сеп 2009 23:59

вижте топновината на спортлайн :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 00:48

Аз пък ДБ не ги чета

А я познайте кой от ДБ пише във нашият форум и истинското муиме е Христо Василев :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 19 сеп 2009 00:52

Не знам какво се изненадвате - *** не е медия първо на първо - там новини не се отразяват, там новини се създават! Следя ги от няколко месеца и мога да изредя поне 20 новини, които не се случиха! Те не само не проверяват нищо, те измислят, оцветяват и правят нещата да изглеждат толкова скалъпени, че човек се чуди дали тези там са наистина толкова глупави (тази дума най-ясно описва състоянието им) или толкова болни (това най-ясно описва другата опция)!
Интересното е, че това тяхното му липсва само основната част - псувнята накрая, мисля че има още да работят, за да стигнат това дъно!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 09:06

Вероятно не ми е правело впечатление много, сигурно защото не влизам често в ***. Но определено ми се струва абсурдно подобно поведение от уж авторитетна медия. Очевидно е, че и дума не може да става за някаква колегиалност. Страннотото е това обаче, че по този начин Донаблон сами се правят смешни, сякаш по някакъв начин се опитват да компенсират изоставенето си от "Гонг". Жалко за тях...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 09:25

ЕМИЛ написа:Аз пък ДБ не ги чета

А я познайте кой от ДБ пише във нашият форум и истинското муиме е Христо Василев :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти сериозно ли ? :o :lol:
Я кажи ник-а му, че въобще не мога да се сетя в момента ?
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 09:29

a boy named goo написа:
ЕМИЛ написа:Аз пък ДБ не ги чета

Ти сериозно ли ? :o :lol:
Я кажи ник-а му, че въобще не мога да се сетя в момента ?

Бижутера

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2009 09:43

Имам питане:

След като това е злоба и простотия, за чий го копира и плясна във форума на Гонг?
Лично за мен, това си е жива реклама на Балона, независимо от заглавието на темата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 09:54

Кашчей написа:Имам питане:

След като това е злоба и простотия, за чий го копира и плясна във форума на Гонг?
Лично за мен, това си е жива реклама на Балона, независимо от заглавието на темата!

Да изкоментираме странното поведението на тази медия, тъй като общо взето "Гонг" са тези, които се ползват с по-голям авторитет от тях. Подобни статии са дразнещи. Чрез такива писания виждаме нивото на журналистиката в България. В крайна сметка, какво, "балоните" да продължават да ни заливат с тяхната си помия, а ние да не можем дори да го обсъдим. Все пак това форумът на "Гонг" и когато се появи подобна статия очерняща медията, най-нормалното нещо на света е хората пишещи във форума им да го обсъдят
Колкото до това, че било жива реклама. Ами това звучи толкова несериозно, че няма накъде. Както виждаш нито съм се скъсал да поствам линкове към техни статии, нито пък ги защиатавам по някакъв начин.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”