Re: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес
Мнениеот volf на 09 Дек 2012 13:38
За съжаление дори и да не гласувам, подли, нагли и продажни управници ще имаме отново.
Наскоро имах спор с директора на популярна банка, който ми заяви следното:
Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!
Политическа воля за добруването на народа няма как да има!
Политиците ги назначаваме НИЕ! - Плащаме им кампаниите и поемаме значителни разходи по обезпечаването на успеха им! Тези разходи трябва да възстановите ВИЕ "НАРОДА"!
Назначените от НАС политици са длъжни да ни съдействат чрез законодателната си власт и благоприятна медийна среда за възстановяването на тези средства, както и за гарантиране на печалбите НИ.
Нима не си забелязал, че едно ОБИКНОВЕНО ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО, КАКВОТО Е БАНКАТА, Е ПОСТАВЕНО ОТ ЗАКОНА НАД ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
Банката е единственото частно дружество, което може да ти присвои колибата без съд и присъда. Да изисква от теб пари, колкото и когато си поиска въз основа на една типова бланка съставена в самата банка и поднесена ти като "ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ". Нито един човек не може да търгува или извършва каквато и да е било дейност, без да ползува нашите "ПЛАТЕНИ УАЛУГИ". Само и единствено НИЕ можем да проследим произхода на средствата ти и да използуваме тази информация по НАШЕ УСМОТРЕНИЕ!
За съжаление това е твърде глобален процес, който започва извън пределите на България и цели да превърне народа в РОБИ НА САМОИЗДРЪЖКА!
Имено заради политическата воля на минали, настоящи и бъдещи политици в България положението на народа Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ- НЕБЛАГОПРИЯТНОТО спрямо целия познат "бял свят".
Съжалявам !
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Keine Lust написа:Първанов, понеже и ти си със сини пристрастия - днес има контрола на Герена на която смятам да ходя. Ако искаш да ти оставя телефон на лично и да пием по бира преди мача. Не е хубаво така да казваш какъв съм и що съм без да ме познаваш. Относно дали си ми доказал нещо - не. Ти си имаш мнение, аз имам мнение и това е форум където всеки споделя своето. Ясно е, че нито ти ще ме убедиш в твоето, нито аз в моето, но за разлика от теб аз не съм тръгнал да те определям какъв си и що си само защото не си на моето мнение.
[offtopic]От другия край на България съм-има и други начини на диалог-пак на по бира

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
vladovichev написа:Ако нашите искания не се получат както искаме на изборите след 2 месеца за момента мисля да гласувам за ГЕРБ. От БСП, ДПС, Кунева, СДС, Атака, РЗС, ВМРО и какво ли още не НЕ СЪМ ДОВОЛЕН. ГЕРБ имаха МНОГО грешки, но са единствените направили неща в полза на държавата и не сса продали големи предприятия в ущърб.
Не са продали, защото почти не остана за продаване.
И все пак: ГЕРБ продадоха "Кремиковци", "Булгартабак", БДЖ - единствено печелившите от него "Товарни превози", златното находище "Хан Крум" край Крумовград ...
Подгови за приватизация ВМЗ Сопот, "Кинтекс" и "Български черноморски флот" ...
Как да не продават !?
Какво са построили толкова ? Знаеш ли, че в момента в България няма нито една завършена магистрала, въпреки голямото хвалене на ГЕРБ ?
Не се поддавай на медийното промиване на мозъци ! Щом протестираш, значи си недоволен. Няма как да протестираш и после пак да гласуваш за същите. Не е логично. Не е нормално.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Добре де, тая анкета всеки ден ли ще я пускате наново ??! Не ви ли е ясно, че резултатите пак ще са същите ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
viali69 написа:Какво са построили толкова ? Знаеш ли, че в момента в България няма нито една завършена магистрала, въпреки голямото хвалене на ГЕРБ ?
А1 е почти готова, 326 от 360-те километра са построени. А6 е напълно завършена, по най-дългата - А2, също има голям напредък, по А4 също .... точно от това правителство ако си недоволен по отношение на магистралите, то нямам думи тогава. И при все, че става дума за период на световна икономическа криза, когато хич не е толкова лесно да инвестираш пари и в това.
Пишете си ей така, наизуст.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Както казах нека бъдем роби на истината, а не да търсим популистки изказвания. Популизмът не е градивен. Здравеопазването ни е на отвратитлно ниво, но за това нямат вина Герб. Те смениха, доколкото се сещам 2 министъра, които не успяха да се справят с положението.
Да говорите за популизъм хората които застават зад ББ просто не виждам смисъл.Няма по-голяма фалшификация
и манипулиране на народните маси от издигането на пиедестала на г-н Борисов м/у 2003 и 2009 г.
Купени медии от всякакви олигарси с незаконно изкарани пари минали през "легалните фирми", както се
изрази един младеж по-назад в темата

За какво говоря ли ами за срастване на власта със всички монполи и то най-вече през последните 4 г.
Всъщност власта вече е в ръцете на олигарсите и монополите.
Приемри:
Мнениеот volf на 09 Дек 2012 13:38
За съжаление дори и да не гласувам, подли, нагли и продажни управници ще имаме отново.
Наскоро имах спор с директора на популярна банка, който ми заяви следното:
Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!
Политическа воля за добруването на народа няма как да има!
Политиците ги назначаваме НИЕ! - Плащаме им кампаниите и поемаме значителни разходи по обезпечаването на успеха им! Тези разходи трябва да възстановите ВИЕ "НАРОДА"!
Назначените от НАС политици са длъжни да ни съдействат чрез законодателната си власт и благоприятна медийна среда за възстановяването на тези средства, както и за гарантиране на печалбите НИ.
Нима не си забелязал, че едно ОБИКНОВЕНО ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО, КАКВОТО Е БАНКАТА, Е ПОСТАВЕНО ОТ ЗАКОНА НАД ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
Банката е единственото частно дружество, което може да ти присвои колибата без съд и присъда. Да изисква от теб пари, колкото и когато си поиска въз основа на една типова бланка съставена в самата банка и поднесена ти като "ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ". Нито един човек не може да търгува или извършва каквато и да е било дейност, без да ползува нашите "ПЛАТЕНИ УАЛУГИ". Само и единствено НИЕ можем да проследим произхода на средствата ти и да използуваме тази информация по НАШЕ УСМОТРЕНИЕ!
За съжаление това е твърде глобален процес, който започва извън пределите на България и цели да превърне народа в РОБИ НА САМОИЗДРЪЖКА!
Имено заради политическата воля на минали, настоящи и бъдещи политици в България положението на народа Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ- НЕБЛАГОПРИЯТНОТО спрямо целия познат "бял свят".
Съжалявам !
Само да отбележа че това е един от първите лобистки закони които сътвори парламентарната група на ГЕРБ, и тук не е
виновен Станишев,Доган или Милен Велчев. Да обясня, тъпите овце които се явяват депутати от ГЕРБ и гласуват
с опиенението на партиен член с книжка на БКП в джоба си това което им се спусне "отгоре". Какъв е смисъла на
промяната ли ами с този закон едно частно дружество което не е дори българско (разбирай банките опериращи
в страната) получават статут на община или самата държава, това е правото да събират вземания от кредитираните
със същия статут като държавата България. Опит същите овце да прокарат лобистки закон за влизанието на
ГМО култури в българското селско стопанство засега спрян от улицата но само временно т.е. като ви гледам как сте се засилили
да гласувате за ГЕРБ (тука сте над 50 %-та) това ще мине без никакъв проблем в следващ парламент
ще ви тровят а пък олигарсите в отрасъла ще се радват на небивал добив. Какво да кажа вие сте доволни че г-н Борисов
изкарва пари - много пари пък и нахранени с ГМО. Опит да вкара Шеврон в България да копат в Добруджа
засега спрян от улицата но пак временно, все пак на нас Добруджа в бъдеще няма да ни трябва защото ГМО културите
ще виреят и на най-неблагоприятната почва !!! Още по-голямо монополизиране на туризма, в много по-голяма степен
от всяко едно предишно правителство и узаконяване на незаконни обекти с което те не могат да бъдат пипнати
и на тези които са ги построили не може да им бъде наложена глоба или да им бъде развалена концесията.
И така чакайте вие от един монополист и олигарх да ви защити от монополите и олигарсите.
За г-на който ми пише че г-н Борисов бил честен бизнесмен от "чистите" фирми покрай СИК мога да му дам
идея да попрочете за началото на частния бизнес в България, кои са тези хора, от къде тръгва финансирането им
и т.н.т. след което да направи справка за участието на честния бизнесмен във фирми ама във всичките в които уаства
само Ипон са 2 фирми а има още доста да види кюпа от съдружници в това число и ББ - барети,служители на ДС и синове
и дъщери на служители на ДС. После да погледне според ФОРБС коя е най-богата жена в България да осмисли
кой точно неин родител къде е работел когато е започнала да прави фирми с г-н премиера и след това да си зададе въпроса
всъщност тези милиарди не са ли в голяма част и на едно друго лице а не само на въпросната г-ца !!!
Относно здравния сектор ако това да сменяш министри и да не си направл почти нищо положително а само да задълбаваш
в дъното (как ли пък е почти същото във всеки един сектор в последните 3,5 г) е липса на вина то ОК.
На някои резултатите от вчера не са му харесали и днеска анкетата наново... А между другото оня ден депутатите от всички партии без атака гласуваха вноската на България в мафията МВФ да се увеличи! Атака не са доказали, че на дела ще променят нещата, но другите не смеят дори да кажат фактите, като тези че Европейският съюз и Световната банка ни ограбват.
Атака ли ..... Волен, който обеща 1 000 лева минимална заплата, ако го качим на власт. Вие сериозно ли вярвате на подобен шут ??! 

1982 написа:А1 е почти готова, 326 от 360-те километра са построени. А6 е напълно завършена, по най-дългата - А2, също има голям напредък, по А4 също .... точно от това правителство ако си недоволен по отношение на магистралите, то нямам думи тогава. И при все, че става дума за период на световна икономическа криза, когато хич не е толкова лесно да инвестираш пари и в това.
Пишете си ей така, наизуст.
Факт е, че след почти 4 години управление на ГЕРБ няма нито една довършена магистрала. Това е факт !
Магистралите далеч не са всичко в този живот. Има много по-важни неща като здравеопазването, образованието, социалната сфера, икономиката ...
Там ГЕРБ са катастрофирали държавата. Давам пример с магистралите, защото с тях ГЕРБ се хвалеха най-много, а и там нещата не са довършени. Да не говорим за другия им силен ресор - вътрешния ред и сигурност, където претърпяха пълен провал с атентата срещу Доган, стрелбата по Златко Баретата и терористичния атентат в Бургас.
Конкретно на въпроса: ако изборите бяха днес нямаше да гласувам за никоя от досега съществуващите партии. Няма да гласувам и за подставените лица, внедрени в протеста от властта като Андрей Слабаков, Десислава Петрова - Солджъра и др.
След два месеца ще видим. Ако се появи някоя НОВА надеждна партия или движение бих гласувал за нея. Може и мажоритарно за конкретен човек, но задължително човек от народа, от народните маси.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Бих гласувал за Атака.. Никой от всичките изброени не ми е приятен,но човека излезе поне с нещо насреща какви "УЖ" планове има.. 1000 лв мин заплата и 500 лв мин пенсия... изчакваме го 1 година не стане ... ВЪН ! WHO IS NEXT ?!?
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."