Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:44

sin4ec написа:
dunavfc написа:
Благодаря ти светило за просветлението ( надявам се да съм го написал правилно ) ! В какъв филм се вкарвам аз,не мога да разбера,явно все още съм в него.Ти каза,че ББ е бил комунист,защото е бил член на БКП,след като те оборих категорично,ти се опита да вкараш някаква ирония,която беше на много слабо ниво.Всичко написано от теб,вече загуби смисъл,защото тезата,която защитаваше,издиша напълно ;)

Освен че не си взел поука за правописа, не си го написал правилно, си и твърде тъп да схванеш другото. Чак пък и категорично ме оборил... Както казах, си ми симпатичен-типична извадка на жалките 700-800 човека, скандиращи " Бойко,Бойко!", събрани набързо от кол и въже, вкл. и цигани с жилетки на Титан! Написаното от мен е по принцип без смисъл, защото е в спортен форум и за забавление, в момента пиша на още две места. Нямаш и достатъчно капацитет да схванеш каква ми е тезата, защото не ти е ясно. А и моята теза още преди 4 години беше, че ББ ще докара България до катастрофа. Гледам, целта е близо! Много имаш да четеш и научиш, докато почнеш да виждаш. Матросовец на амбразурата, ама без амбразура. Сиреч-редови гербераст. Точка.

И вчера ти казах,че с тая ирония към симпатизантите на ББ,се подиграваш с хиляди хора в цялата страна,но ти си доста ограничен човек,така че едва ли това те касае много..Аз съм тъп,неграмотен и нямам никакъв капацитет да схвана нещата,но все още се опитвам да разбера,какво се опита да кажеш с това,че ББ е бил член на БКП = комунист,а Иван Костов кандидат за член на БКП = нормален финансист ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2013 23:53

sin4ec , жалък ставаш вече, платено турче. Момчето може и да има по-различни възгледи, но се пооля вече с обидите колко бил тъп, невеж и т.н. Както виждаш той не те обижда, а и както разбрахме за теб всички, които подкрепят Бойко, са "жалки 700-800 човека", "събрани набързо от кол и въже".
Последна промяна от 1982 на 22 фев 2013 23:54, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 23:54

dunavfc написа:
И вчера ти казах,че с тая ирония към симпатизантите на ББ,се подиграваш с хиляди хора в цялата страна,но ти си доста ограничен човек,така че едва ли това те касае много..Аз съм тъп,неграмотен и нямам никакъв капацитет да схвана нещата,но все още се опитвам да разбера,какво се опита да кажеш с това,че ББ е бил член на БКП = комунист,а Иван Костов кандидат за член на БКП = нормален финансист ?

Мисля, че бях ясен! Казвам го, както и на един друг гербераст! Разговорът е приключен, обявявай се за победител, за каквото искаш! Аз съм доволен, каквото видях-видях! За разлика от герберастката политика, която чу хората едва този месец, аз ги чувам от години. Нямам претенцции да разбирам всичко, но мога да си направя изводи. Лека нощ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 фев 2013 23:55

dunavfc написа:
Eminem написа:
W84me написа:
dunavfc написа:
За едни Левски е светиня,други гледат на хора като него с подозрение ( такъв съм и аз ).За едни ББ е най-лошият политик в историята на България,продажник,мутра,лидер на организирана престъпна група и т.н,за други е БОГ,Светиня,най-добрият политик през последните 23 год. честен и почтен човек,какъв е проблемът да има различни мнения за тези две личности ?

И аз гледам с подозрение на българския ти произход.

Да, и аз. Тоз е някакъв турчуляк.

Всеки,който не е съгласен с общоприетата номенклатура е турчин и циганин,а ?

doktora25 написа:
dunavfc написа:За едни Левски е светиня,други гледат на хора като него с подозрение ( такъв съм и аз ).За едни ББ е най-лошият политик в историята на България,продажник,мутра,лидер на организирана престъпна група и т.н,за други е БОГ,Светиня,най-добрият политик през последните 23 год. честен и почтен човек,какъв е проблемът да има различни мнения за тези две личности ?

С това мнение много се изложи, ама много.

Изложил съм се само в ограниченият и комплексиран мозък на някое мекотело.Аз се възхищавам на хора,които мога да видя,да опозная,всичко друго са легенди и митове.Левски не го чувствам нито като национален герой нито пък имам нещо негативно към него по простата причина,че не го познавам.На нас ни се наслагва още от ранна възраст,че трябва да обичаме едни определени хора и никой няма право да се противопостави на това,все едно е светата инквизиция и всеки с различно мнение или теза бива изгарян на клада.Никой от вас не може да каже,какъв е бил Левски,защото най-малко не е живял по това време и няма как да бъде обективен.

Наистина си написал пълни глупости и както казаха колегите от форума много се изложи, дори това е меко казано.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 23:58

1982 написа:sin4ec , жалък ставаш вече, платено турче. Момчето може и да има по-различни възгледи, но се пооля вече с обидите колко бил тъп, невеж и т.н. Както виждаш той не те обижда, а и както разбрахме за теб всички, които подкрепят Бойко, са "жалки 700-800 човека", "събрани набързо от кол и въже".

Аз споря с него, ти кой си в този спор? Мога да ти кажа веднага кой е платено турче, и то в женски род, но ще се въздържа. Сам ще се досетиш. Нищо не си разбрал, но ми е през оная работа. А вчерашната пародия беше наистина жалка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2013 00:01

В самия спор въобще не ви се меся, просто ме подразни как му се нахвърли с обиди, в един пост 10 квалификации раздаде - тъп, невеж, неграмотен ..... Личи си, че си платен турчин.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 00:03

1982 написа:В самия спор въобще не ви се меся, просто ме подразни как му се нахвърли с обиди, в един пост 10 квалификации раздаде - тъп, невеж, неграмотен ..... Личи си, че си платен турчин.

Да беше се информирал той какви ги ръси една седмица! А платен турчин ти казах кой е.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 00:07

v.r.s. написа:Наистина си написал пълни глупости и както казаха колегите от форума много се изложи, дори това е меко казано.

Кое е глупост бе пич,аз не съм написал една обида към Васил Левски,само заради това,че не го обожествявам и не го поднасям на пиедестал заслужавам на горя на клада ? Ако не си просто лаик,очаквам да напишеш,кое от написаното от мен е глупост,защото в момента ме обиждаш,че съм глупак.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 00:09

sin4ec написа:
1982 написа:В самия спор въобще не ви се меся, просто ме подразни как му се нахвърли с обиди, в един пост 10 квалификации раздаде - тъп, невеж, неграмотен ..... Личи си, че си платен турчин.

Да беше се информирал той какви ги ръси една седмица! А платен турчин ти казах кой е.

Аз,нямам никакви претенции към,това че някой ме псува.Аз псувам,така че нормално е да приемам и мен да ме псуват,не е проблем това ;)
Последна промяна от dunavfc на 23 фев 2013 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 23 фев 2013 00:09

Хайде, успокойте се вече! Какво става с всички, та са започнали да обиждат всичко, което мърда? Ние всички, с едни или други убеждения, от един или друг отбор, сме от едната страна на барикадата. Докато ние се делим и разправяме за глупости, разни хора правят незаконно десетки и стотици милиони, а ние вместо да им попречим, се разправяме помежду си като някакви животни (казвам го фигуративно, не искам да обидя животните)... Няма лошо да се спори, сред разумните люде така се ражда истината, но не трябва да се преминава рамката на добрия тон, защото после няма връщане! Поздрави на всички!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”