dunavfc написа:Първо,виждам,че се опитваш да ме ограмотяваш граматически,някак си,все още не виждам,грешки в изреченията си,бих бил щастлив да ме просветлиш.Въпросът ти беше,как е възможно да си член на БКП и същевременно да не си комунист,аз ти дадох пример с Костов,а ти ми казваш,че бил кадърен финансов министър.Тогава питам,защо се гледа на нещата с двоен аршин.ББ бил член на БКП = 100 % комунист , Иван Костов подал молба за членство към БКП = Кадърен финансов министър ?
Пич, ставаш ми симпатичен! Сега, нещо което и аз не ебавах преди, признавам-след запетайка се слага интервал! След край на изречение-също! Освен това много товариш изречението и в края му не се разбира какво си искал да кажеш. Имаш и други грешки, като членуване например, но с четене и желание ще стане. Сега за двойния аршин-няма такъв. Сам се вкарваш във филм, че комунистът не е човек-а после аз да го опровергавам? Не става. Можеше да отвърнеш например с конструктора на ракетите Фау, тотален нацист, който взеха в демократична Хамерика и им стана герой. Нормално-кадърният си е кадърен, що да го харчим! Ей такива работи, разбирам ти сантимента към ББ, но ББ наистина ни е.а м......а! Ако не го схващаш сега, ще го схванеш по-късно! Аз доста се забавлявах тази седмица и малко ми писна. Но всъщност ситуацията никак не е забавна. Аз съм на фронта, където хората пазаруват и съм свидетел на неща, от които вдигнах кръвно. Мизерията и отчаянието са страшни. При успешно управление няма такива неща. България е в много тежка ситуация, факт!