Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
1982

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот 1982 » 22 фев 2013 22:33

sin4ec написа: Пази Тошо и Царя, те тъй случайно!

Кога пази Тошо, я ни припомни, момко ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 22 фев 2013 22:34

В моето семейство и по двете линии никой никога не е бил член на партията. С всички произтичащи от този факт вредни за фамилиите последствия. Достатъчно много честни хора не са били членове на партията, за да се твърди, че едва ли не, било неизбежно.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 22:34

sin4ec написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:
dunavfc написа:Казах,че всеки човек има право на мнение,подчертавам човек ! Комунистите и нацистите не са хора,а болни същества с човешки образ ;)

Твоят Бог Борисов е член на БКП и комунист! Някакъв коментар?

Моят бог не е Борисов,но за много хора,той наистина е бог.Второ,Бойко Борисов е бил член на БКП и не е бил комунист,това дали ще успееш да го асимилираш ?

Ааааааа, той само малко комунист, той си е бил гербер още преди 30 години... Революционер спрямо чл.1 от тогавашната конституция! И завършил школата в Симеоново, дето е нямало комунисти никак... Пази Тошо и Царя, те тъй случайно! А от майор как се става генерал, знаеш ли? Да, има такива случаи през ВСВ, ама знаеш ли за какви заслуги? Значи Гьоринг е бил член на НСДАП, ама не е нацист, а?

Ако използваш поне малко логика и мисъл,че стигнеш до факт,че всеки един човек в онези време за да иска да направи нещо по различно от това да бъде бригадир в гъбената фабрика в Ихтиман е трябвало да стане член на БКП за да има този шанс,без изобщо да е задължително да поддържа техните виждания и идеология.Десетки са примерите на видни български личности,които със сигурност не са комунисти,но също са били членове на БКП.Самият Костов,който категорично не е бил комунист,също е подал молба за приемането му в БКП и не защото е комунист,а защото е искал да се издигне в научната си кариера,така че надявам се да имаш потенциала да асимилираш,защо едно време,хора са се принуждавали да станат членове на БКП.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 22:37

1913 написа:Наистина влизам в някаква безумна полемика, нямам намерение да я продължавам дълго. Има толкова много писмени доказателства за дейността на Васил Левски, писмата само са достатъчни, за да стане ясно. Освен това има докуметни, които обясняват революционната дейност, има безкрайна кореспонденция между съмишленици, която не е тайна, може да се прегледа на съответните места, музеи, библиотеки, архиви. В тези години се издават достатъчно печатни издания във всички държави, пряко или косвено ангажирани с Източния въпрос. Ако някой млад дихател има желание да се образова, има начин да го направи. Бъди жив и здрав, вярвай, в каквото си искаш, твое право си е!

Ама,професоре,кой ти е искал мнението по този въпрос,който засяга само мен ? Някъде написах ли,че искам лично потребителя "1913" да ме просветли как седят нещата по тази тема,ти си този,който се вмъкна в тая тема,без никой да е поискал съвета ти.Естествено,не ми отговори относно съмненията,че Левски е убил дете,но то сигурно е чиста манипулация в която е безумно да се вярва...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2013 22:37

1913 написа:В моето семейство и по двете линии никой никога не е бил член на партията. С всички произтичащи от този факт вредни за фамилиите последствия. Достатъчно много честни хора не са били членове на партията, за да се твърди, че едва ли не, било неизбежно.

Майка ми един лев не е откраднала, нито е имала комунистически убеждения. И до днес е нормална средностатистическа българска жена. Не ми обяснявай, че някой като е бил партиен член, задължително е бил някакъв гаден комуняга. Това беше просто една формалност, за да можеш да работиш на някои места, инак не те допускаха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 22 фев 2013 22:44

Не съм обвинил майка ти, че е откраднала нещо, подобно нещо не съм казвал. Ясно е, че има хора, които са избирали лесния и трудния начин. Кои са били прави, това времето ще покаже. Просто уточнявам, че много от хората са избрали трудния начин и са си носили кръста от това, че не са били склонни да продадат честта и гордостта си. В днешно време тези неща са позагубили смисъл, но по време на режима много хора са имали доблестта да защитят позициите, в които са вярвали.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 22:49

Много се радвам! Сега за себе си разбрах, че най-чистата и свята личност на България е ББ! Той само привидно е бил комунист, бачкал с разни групировки, партия със Сретен Йосич, и само привидно върна България 15 години назад! Това е било маскировка, през всичките години го е водило Провидението! За да изпълни месианското си предназначение и да доведе България до невиждани висоти! Разкайвам се и си посипвам главата с пепел, а утре подавам дукименти за членство в ГЕРБ! Как съм могъл да се съмнявам в най-възвишеното от възвишеното и най-святото от святото!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 22:50

sin4ec написа:Много се радвам! Сега за себе си разбрах, че най-чистата и свята личност на България е ББ! Той само привидно е бил комунист, бачкал с разни групировки, партия със Сретен Йосич, и само привидно върна България 15 години назад! Това е било маскировка, през всичките години го е водило Провидението! За да изпълни месианското си предназначение и да доведе България до невиждани висоти! Разкайвам се и си посипвам главата с пепел, а утре подавам дукименти за членство в ГЕРБ! Как съм могъл да се съмнявам в най-възвишеното от възвишеното и най-святото от святото!

Иронията ти е на много ниско ниво,сигурно се опитваш да се измъкнеш от отговора на въпросът ти,но нещо не се получава...Кажи нещо поне за Костов де,нали си му привърженик,той защо е искал да стане член на БКП ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 22:56

dunavfc написа:
sin4ec написа:Много се радвам! Сега за себе си разбрах, че най-чистата и свята личност на България е ББ! Той само привидно е бил комунист, бачкал с разни групировки, партия със Сретен Йосич, и само привидно върна България 15 години назад! Това е било маскировка, през всичките години го е водило Провидението! За да изпълни месианското си предназначение и да доведе България до невиждани висоти! Разкайвам се и си посипвам главата с пепел, а утре подавам дукименти за членство в ГЕРБ! Как съм могъл да се съмнявам в най-възвишеното от възвишеното и най-святото от святото!

Иронията ти е на много ниско ниво,сигурно се опитваш да се измъкнеш от отговора на въпросът ти,но нещо не се получава...Кажи нещо поне за Костов де,нали си му привърженик,той защо е искал да стане член на БКП ?

Чакай, че си търся снимки и пиша сиви за членството. Кой е въпросА ми? И да, Костов и Орешарски са най-кадърните финансови министри, защо Костов е искал да става член не зная, не съм го питал!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:02

sin4ec написа:
dunavfc написа:

Чакай, че си търся снимки и пиша сиви за членството. Кой е въпросА ми? И да, Костов и Орешарски са най-кадърните финансови министри, защо Костов е искал да става член не зная, не съм го питал!

Първо,виждам,че се опитваш да ме ограмотяваш граматически,някак си,все още не виждам,грешки в изреченията си,бих бил щастлив да ме просветлиш.Въпросът ти беше,как е възможно да си член на БКП и същевременно да не си комунист,аз ти дадох пример с Костов,а ти ми казваш,че бил кадърен финансов министър.Тогава питам,защо се гледа на нещата с двоен аршин.ББ бил член на БКП = 100 % комунист , Иван Костов подал молба за членство към БКП = Кадърен финансов министър ?

Върни се в “Архив”