Контрола ЦСКА София - Монтана FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Контрола ЦСКА София - Монтана 23.02
поне по спортал няма ли да го дават..... 
emi_cska написа:всичките сектори ще са затворени, освен прес ложата, защото се оправят.
Вярвай си, че се оправят всички сектори
Кашчей написа:Що за представяне на отбора ще е това, след като няма да има фенове, а само двайсетина журналисти-това да не е модно ревю, на което ходят само специалисти в жанра![]()
ЦСКА София не е обявявал, че отборът ще бъде представян преди началото на пролетния дял от първенството. Това бе сторено преди началото на сезон 2012/13.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
[/quote]BadBoy написа:ЦСКА София не е обявявал, че отборът ще бъде представян преди началото на пролетния дял от първенството. Това бе сторено преди началото на сезон 2012/13.
ЦСКА обяви, че на 1-и ноември ще играе на БА (не точна дата, но около нея).ЦСКА София, по-точно пресцентърът, както и многоприказващите директори, рядко знаят кой какво е казал, за да не се взаимоизключват.ЦСКА София се подиграва с феновете си, като не им дава възможност да гледат първата контрола в България, след подготовката и последна, преди началото на пролетният полусезон.Феновете на ЦСКА София определено си заслужават това ръководство, а то дали си заслужава феновете.. не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Мери си приказките, на моменти си адски смешен. Айде изчезвай от тоя форум.
Янис Зику написа:Мери си приказките, на моменти си адски смешен. Айде изчезвай от тоя форум.
Тоя форум е Форумът на ГОНГ.Ти кой и какъв си в неговата управа?
Истината винаги боли и боде.За теб е по-гадно не това, че Титаните за пореден път се ебават с вас, а че го е казал друг, а не свой!
Засрами се, защото да си фен на ЦСКА, в последно време е повод за срам, а не за гордост!
ПП-Когато нямаш какво да противопоставиш на истината идват репликите..много си смешен, изчезвай, ние сме .... (ЦСКА, Левски, Ботев...), кои сте вие.и т.н-имя им легион на клишетата ви.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Кашчей написа:Янис Зику написа:Мери си приказките, на моменти си адски смешен. Айде изчезвай от тоя форум.
Истината винаги боли и боде.За теб е по-гадно не това, че Титаните за пореден път се ебават с вас, а че го е казал друг, а не свой!
Засрами се, защото да си фен на ЦСКА, в последно време е повод за срам, а не за гордост!
ПП-Когато нямаш какво да противопоставиш на истината идват репликите..много си смешен, изчезвай, ние сме .... (ЦСКА, Левски, Ботев...), кои сте вие.и т.н-имя им легион на клишетата ви.
много си смешен, изчезвай ние сме ЦСКА

Кашчей написа:Янис Зику написа:Мери си приказките, на моменти си адски смешен. Айде изчезвай от тоя форум.
Кой съм аз? Фен на ЦСКА! А ти какъв си? Поне да си левскар, провокиран от някое мое, или нечие друго червено мнение, щях да те разбера.
Истината е ясна, който и да го каже. Никога обаче няма да ме е срам за това, че съм фен на ЦСКА. Горд съм, понякога е имало поводи и да се срамувам, но никога не съм спирал да се гордея с любимият си отбор. Такъв, какъвто ти явно нямаш и избиваш комплексите си във форумите на различни отбори. (Именно ЦСКА, Левски, Ботев...)
Янис Зику написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:Мери си приказките, на моменти си адски смешен. Айде изчезвай от тоя форум.
Кой съм аз? Фен на ЦСКА! А ти какъв си? Поне да си левскар, провокиран от някое мое, или нечие друго червено мнение, щях да те разбера.
Истината е ясна, който и да го каже. Никога обаче няма да ме е срам за това, че съм фен на ЦСКА. Горд съм, понякога е имало поводи и да се срамувам, но никога не съм спирал да се гордея с любимият си отбор. Такъв, какъвто ти явно нямаш и избиваш комплексите си във форумите на различни отбори. (Именно ЦСКА, Левски, Ботев...)
Хейтър №1 пак се е изказал!Не му обръщайте внимание!Няма да разбере дума като любов!
Дано отбора да е готов за полусезона!Нямам търпение да ги гледам,но ще изчакам още една седмица!
Последния мач с Монтана беше голяма мъка!
Последния мач с Монтана беше голяма мъка!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
разбра ли се дали ще има лайв на коравата проверка в спортния шок
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!