С какво подплатяваш твърдението си, че каквото и да направел ББ щял съм да негодувам ? Сигурно знаеш по-добре от мен

Думи хвърлени на вятъра. Борисов тотално се дискредитира в последно време и събитията от последната седмица бяха само еманацията на неговото безсилие и опити да си спаси кожата. Щях да съм напълно доволен, ако си подадеше оставката КАТО МЪЖ, ЗА КАКЪВТО УЖ СЕ ПИШЕ, А НЕ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН ДА МИ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ДЕВОЙКА И ДА СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С НАРОДА! Дискредитирането му стигна върха си в последните 10 дена. Действия на посоки само и само да запази правителството и властта си- оставка на Дянков, оставки на висши служители, обещания, които звучат налудничево и са невъзможни за изпълнение. Популистки ходове и ред такива. Да, такъв човек няма как да уважавам и подкрепям. Човек, който не спря 3 години и кусур да се оправдава с предишните, с кризата и с какво ли още не като сам не си вижда глупостите. Не знам за кой Борисов говориш ти, явно е някой друг наистина

Идеализиран герой в твоите очи., Но премиерът в оставка си ПОЗВОЛИ В МОМЕНТ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО НАПРЕЖЕНИЕ В СТРАНАТА В ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ДА СЕ ИЗЦЕПИ, ЧЕ ИГРАЕЛ МАЧ, ДОКАТО НАД 100 000 ПРОТЕСТИРАТ ПО УЛИЦИТЕ! Ако сам не осъзнаваш цялото безумие на ситуацията няма какво повече да коментираме.
ПС: Ти беше ли днес пред парламента в този фарс? Скандира ли Бойкоо, Бойкоо, Бойкоооо

заедно със стотици докарани ОРГАНИЗИРАНО, както самите те си признаха от всички краища на страната?