Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот GOLEADOR » 21 фев 2013 19:53

MORSKI написа:[]Аз не съм недоволен от оставката му! Аз съм недоволен от начина, по който се мъчи да се измъкне от проблема и да прехвърли горещия картоф на други!
Кои са тези всички на които е ясно, че са употребени :lol: ДАЙ ГИ С ИМЕНА ИЛИ НИКОВЕ. ПОНЕЖЕ ПАК ТИ КАЗВАМ- АЗ НЕ ВИЖДАМ НИТО В ТОЗИ ФОРУМ, НИТО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ И ПОЗНАТИТЕ МИ НЯКОЙ УПОТРЕБЕН! НИТО АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКА! Значи ти говориш пълни небивалици!
[/quote]

Ето за това ти говоря:

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 фев 2013 20:40

W84me написа:Бойко Борисов си изми ръцете и абдикира от властта, оставяйки разпадаща се държава! Няма КС, няма ДКЕВР, няма нищо!

Нали това бяха исканията на една група от организаторите и опозиционните партии. Вече не се знае кой какво иска, това потвърждава, че истинският протест и хората които излязохме масово за да протестираме бяхме употребени от политическите сили и обслужващите ги "безпартийни" организатори. То се вижда и от все по рехавите протести, хората се отдръпнаха заради политизирането на протеста и лумпените, които провокираха насилие. Това уби зараждащото се гражданско общество, каквато беше целта на енергийната мафия и обслужващата я партийна върхушка.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 фев 2013 23:48

MORSKI,протеста е против монополите и искането за оставка на ББ при положение ,че изборите са след 4 месеца е глупаво.С какво оставката на правителството ти помогна в борбата с монополите?Ако наистина вярваш,че служебното правителство ще реши този проблем,почвам да разбирам защо сме на дъното вече 23 години и 240 мушмурока си живеят на гърба на 7 милиона....!

П.П.
И какво нелогично имаше в оставката на Б.Б.?Казваш,че предния ден,когато ББ даде своите отговори на исканията на протестиращите (и те бяха приети) е заявил,че няма да даде оставка под натиска на Станишев и Доган,изведнъж,на другия ден е хвърлил оставка,защото протестиращите са му я поискали в кървав митинг предната вечер.Ако приравняваш протестиращите към БСП и ДПС си прав в твърденията си,но ако протестиращите са народа,няма за какво да си учудваш,че ББ подаде оставка.За това бяха и тези негови думи:"Властта ми е дал народа, днес му я връщам"!Човека просто не очакваше,че след неговите отговори на исканията на протестиращите,те ще поискат оставката му.Нещо безсмислено което обслужва опозицията,но не и народа.

Спри да ми преписваш твои си интерпретации като мои думи! Ясно ли е! Много е грозно и няма да го допусна. Първо никъде не съм казал ЧЕ СЪМ ИСКАЛ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ В ТОЗИ МОМЕНТ! Исках оставката най-вече на нашия кмет Кирил Йорданов. До момента тя не е депозирана. Лично аз протестирам против статуквото, мизерията и ниските доходи в България и Варна. Против монополизирането и против ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО СЪСИПАХА икономика на страната. Борисов е само един от тях! Но не съм и "огорчен" от оставката му. Напротив. Никъде не съм казвал, че експертно служебно правителство ще реши проблемът с монополите. Това са си твои думи., То е безумно да се мисли дори.
Какъв натиск е имало от Станишев и Доган богами :shock: Толкова ли са ви промити мозъците не мога да разбера. На Борисов все Станишев и Доган са му в устата 3 години и половина. Имам чувството, че той като си ляга все тях сънува... СТАНИШЕВ И ДОГАН ЛИ БЯХА НА УЛИЦИТЕ? ТЕ ЛИ ПРОТЕСТИРАХА, ТЕ ЛИ МУ ИСКАХА ОСТАВКАТА??? Айде спри да се връзваш на всяка една дума на тези 240 популисти, ако поне малко имаш акъл... Те протестиращите му искаха оставката И В НЕДЕЛЯ- 30 000 ВЪВ ВАРНА И ОЩЕ 100 000 В ОСТАНАЛАТА СТРАНА. АМА ТОЙ ТОГАВА ИГРА МАЧ, АКО ПОМНИШ. И не му пукаше особено за мнението на хората. Изведнъж след като протестите не стихнаха, след като и номерът с пресконференцията не мина, "се загрижи за протестиращите" и кръвта на Орлов мост :arrow:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2013 00:51

Каквото и да направи ББ все го обвиняваш.А твърдението ти (цитирам)" [b]Те протестиращите му искаха оставката И В НЕДЕЛЯ- 30 000 ВЪВ ВАРНА И ОЩЕ 100 000 В ОСТАНАЛАТА СТРАНА. АМА ТОЙ ТОГАВА ИГРА МАЧ, АКО ПОМНИШ. И не му пукаше особено за мнението на хората. " направо ме изуми.Явно говорим за двама различни Борисовци.

П.П.
И не си мисли,че след кървавия митинг това щеше да е последната кръв по протестите.Това го чакаше всяка вечер.Бой и ранени българи и полицаи ,докато народа не щурмува парламента или ББ се сети да си подаде оставката.Но,както казах,каквото и да направи ББ,ти все ще си недоволен .[/b]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 фев 2013 01:49

С какво подплатяваш твърдението си, че каквото и да направел ББ щял съм да негодувам ? Сигурно знаеш по-добре от мен :lol: Думи хвърлени на вятъра. Борисов тотално се дискредитира в последно време и събитията от последната седмица бяха само еманацията на неговото безсилие и опити да си спаси кожата. Щях да съм напълно доволен, ако си подадеше оставката КАТО МЪЖ, ЗА КАКЪВТО УЖ СЕ ПИШЕ, А НЕ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН ДА МИ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ДЕВОЙКА И ДА СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С НАРОДА! Дискредитирането му стигна върха си в последните 10 дена. Действия на посоки само и само да запази правителството и властта си- оставка на Дянков, оставки на висши служители, обещания, които звучат налудничево и са невъзможни за изпълнение. Популистки ходове и ред такива. Да, такъв човек няма как да уважавам и подкрепям. Човек, който не спря 3 години и кусур да се оправдава с предишните, с кризата и с какво ли още не като сам не си вижда глупостите. Не знам за кой Борисов говориш ти, явно е някой друг наистина :lol: Идеализиран герой в твоите очи., Но премиерът в оставка си ПОЗВОЛИ В МОМЕНТ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО НАПРЕЖЕНИЕ В СТРАНАТА В ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ДА СЕ ИЗЦЕПИ, ЧЕ ИГРАЕЛ МАЧ, ДОКАТО НАД 100 000 ПРОТЕСТИРАТ ПО УЛИЦИТЕ! Ако сам не осъзнаваш цялото безумие на ситуацията няма какво повече да коментираме.

ПС: Ти беше ли днес пред парламента в този фарс? Скандира ли Бойкоо, Бойкоо, Бойкоооо :lol: заедно със стотици докарани ОРГАНИЗИРАНО, както самите те си признаха от всички краища на страната?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2013 05:53

Морски,аз не одобрявам искането на оставка на ББ 4 месеца преди изборите.Това не бе целта на протеста.И след като (цитирам) "В НЕДЕЛЯ- 30 000 ВЪВ ВАРНА И ОЩЕ 100 000 В ОСТАНАЛАТА СТРАНА" бурно (ако така може да се определи кървавия митинг) поискаха оставката на премиера,то бе нормално и да я получат.Но не това бе целта на протестите и на практика тези искания разделиха българското общество.А аз това няма как да подкрепя.Заради това не подкрепям и митингите на ГЕРБ,те също разделят българите!Има избори,който иска да подкрепя там ББ.Та ние всички страдаме от терора на монополите и е безсмислено да се делим в борбата си с тях.Но вече е късно,разцеплението е факт и според мен протестите постепенно ще заглъхна.Само се надявам,да се стигне до ВНС и там да се промени конституцията така,че повече да не се дава шанс на политиците да служат на монопола.Лично аз много искам да се промени недосегаемостта на съдебната власт.За мен там е заровено кучето и ако може да се накара съда да се отчита пред народа и ние да си избираме съдиите,за мен ще е голям успех и протеста би се осмислил.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 10:47

MORSKI написа:
parvanoff написа:Морски, уважавам те, но са странни разсъжденията ти. Първо-как според теб трябваше да си даде оставката? Не ти харесва, че казват, че не искат да стават причина да се бие народът ли?
А това дали се чувстваш или не употребен си е твое право-истината обаче не зависи от теб. Във Варна двама от представителите на протестиращите вече се оттеглиха, защото смятат, че има политически дейци сред представителите на протестиращите, а ти иначе се чувствай, както ти е удобно-въпрос на виждане и вкус ;)

И аз те уважавам, но в момента се чудя дали някой не пише от твоя ник :lol: Нелогични са нещата, които пишеш. Как така заявяваш единия ден, че няма да подаваш оставка. А като виждаш, че напрежението продължава и дори ескалира си я подаваш на следващия ден. Наистина ли мислите, че на Бойко му пука за тъплата, за окървавените хора :lol: Леле мале, ако наистина го вярвате почвам да разбирам защо сме на дъното вече 23 години и 240 мушмурока си живеят на гърба на 7 милиона.... За НЕГО НЯМАШЕ ПО-УДАЧЕН НАЧИН ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ПРОБЛЕМА И ДА СИ СПАСИ КОЖАТА ОТ ВИДИМОТО НЕДОВОЛСТВО ОТ ТАЗИ ОСТАВКА! Отлично е, че я подаде, но беше грозен начинът по който се мъчи да се измъкне. И това продълбава и днес. Ок, да приемем, че е имало опит за атентан- богами защо чак сега го вади на показ и къде са му доказателствата? Че това си е клевета, ако не го докаже с факти! А той пак се опитва да се измъкне- измекярите от ДПС да докажели, че срещу него имало идеи за атентат :shock:
Не само е мое право, УПОТРЕБЕН МОЖЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ЧОВЕК, КОЙТО Е ИЗЛЯЗЪЛ С ЕДНА ИДЕЯ ДА ПРОТЕСТИРА, А ГРУПА ХОРА МУ ОПОРПОЧАВАТ ПРОТЕСТА! ВЪВ ВАРНА 11- ТИ ДЕН СМЕ ХИЛЯДИ НА УЛИЦИТЕ И НИКОЙ, ПОВТАРЯМ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОПОРОЧИ! ВСЕКИ ДЕН ВИЖДАМ НОВИ И НОВИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ТАЗИ СТРАНА И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В НЕЯ, А НЕ ДА НАПУСКАТ! Срещам се с приятели и познати, които НЕ СА УПОТРЕБЕНИ? Впорчем тези, които така разпалено говорите за протестите и, че били употребени, въобще излязохте ли дори един ден на улиците, че да знаете какво е? Силно ме съмнява! И не ОТ МЕН, ОТ ВСИЧКИ НАС НА УЛИЦИТЕ ЗАВИСИ! Това, че са се оттеглили двамата мен не ме вълнува. Интриги винаги има- да омаскари другия е черта на българина. Да говорим, че се оказа, че тези двамата ще се връщат в комитета и се оказа, че те не са искани от хората, а не обратното.

Отговорил съм ти на лично-поздрави! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 фев 2013 11:36

Браво на Бойко. Изигра картите си правилно и се превърна в мъченик и отново ще спечели изборите. На малоумната опозиция и дойде изневиделица ударът, който им нанесе с подаването на оставката си. Да искаш правителството да се справи с монополите и да му искаш оставката :mrgreen: Колко овце са се събрали на тези протести? Опозицията, която е подписвала договорите с монополистите да има претенции към сметките за ток и някои хора да им се радват. Овце!!! Проблема не е в сметките за ток, а в доходите, които получавате!!! Като не можете да си плащате сметките за ток няма да го ползвате, както съм правел аз, когато съм нямал пари и съм стоял на студено!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2013 18:28

v.r.s. написа:
W84me написа:Бойко Борисов си изми ръцете и абдикира от властта, оставяйки разпадаща се държава! Няма КС, няма ДКЕВР, няма нищо!

Нали това бяха исканията на една група от организаторите и опозиционните партии. Вече не се знае кой какво иска, това потвърждава, че истинският протест и хората които излязохме масово за да протестираме бяхме употребени от политическите сили и обслужващите ги "безпартийни" организатори. То се вижда и от все по рехавите протести, хората се отдръпнаха заради политизирането на протеста и лумпените, които провокираха насилие. Това уби зараждащото се гражданско общество, каквато беше целта на енергийната мафия и обслужващата я партийна върхушка.

Не оставката е проблема, а че КС и шеф на ДКЕВР трябваше да са избрани преди месеци, а не да го караме на автопилот!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 фев 2013 20:38

W84me написа:
v.r.s. написа:

Не оставката е проблема, а че КС и шеф на ДКЕВР трябваше да са избрани преди месеци, а не да го караме на автопилот!

Коментара ти е доста несъстоятелен.
Защо и кога беше свален шефа на ДКЕВР и как да бъде избран шефа преди месеци, като до преди 3 седмици ДКЕВР си имаше шеф и нямаше предпоставки за смяната му? А колкото до КС там опозицията бламира избирането на такъв и най-вече Синията коалиция, като се обяви против кандидатурата на Петър Стоянов. ГЕРБ не им ли даде те да издигнат кандидатура, защо не го направиха? И на какъв автопилот ще я караме, след като в момента има избран шеф на КС, както и шеф на ДКЕВР?

Върни се в “Архив”