Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Бекъма » 22 фев 2013 17:21

MJ23 написа:Аз все се надявам Светльо Витков да направи някакво сдружение или партия за тези избори, пък ще видим колко гласове ще спечели (почти съм сигурен че ще са повече от СДС/ДСБ) ;)

Избори ли идват или републиканско по карате?
СПУКАНОГЪРНЕ

parvanoff
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 17:21

Pichichi написа:Значи аз бях помолил Първанов и Васконти като видни застъпници "ЗА" ББ да постнат в кои фирми е участвал
г-н Борисов след 1990 г. и да обсъдим тук във форума кои точно лица са били съдружници в същите фирми
и са били в управително тяло на дадена фирма с ББ по едно и също време, виждам че си правят яко пас !!!
След като постнат имената на фирмите да ми обяснят каква е разликата м/у г-н Борисов и всеки един
червен олигарх ?
Разгледайте имената за да видите хора от криминалния контингент, барети, каратисти, кадри на ДС,синове
и дъщери на кадри от ДС, настоящи олигарси от ТИМ и т.н.т.
Тъй като ще бъда обвинен че това са компромати и нямам никакви доказателства ще искам от тях да
ми докажат връзка с организирана престъпност и мръсни и червени пари и за г-да като:
В.Божков;Ил.Павлов;Ем.Кюлев;Г.Ганчев;Н.Ананиева; .... списъка е много голям !!!

Ако имаш нещо да кажеш го кажи. Нито знам откъде да ги видя тези неща, нито знам какво искаш да докажеш-пиши какво точно имаш предвид, дай линкове и ще ги обсъдим, но преди това помисли и за решението, което предлагаш, а също така може да обсъдим и другите партии, а не само Герб... И когато искаш да ти доказвам нещо, нека първо да го твърдя това, а? Кога съм казвал нещо за тези личности?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 22 фев 2013 17:22

Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?
Да уточня, че имам само един единствен профил!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 17:25

RedeviL написа:
Red_Neck написа:Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!

Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.

Колега, досега отдавна да съм умрял от глад, ако трябваше да чакам за някаква помощ от държавата! Всички много добре знаем кои са хората, които чакат за помощ от държавата! Пак казвам - българите сме затегнали коланите от 3,5 години.. Лично аз не виждам абсолютно никакъв икономически растеж.

Под "помощ" визирам "надеждите" и "бляновете" държавата да вдигне доходите. Тя може само да създава условия (правила) и да следи за спазването им.
Как точно Чибурашка обещава 250 000 работни места? Чрез раздуване на администрация? - Не, благодаря!
Призивите за "социална политика" означават само едно - изземване на доходи от населението (данъци) и преразпределяне.
Изземването на доходи автоматично води до свиване на икономическия растеж, който пък е единствен начин за повишаване на общите доходи в страната.
Нещата взаимно се изключват - жалко, че малко хора го разбират.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 17:26

blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?

Модераторите рестартират анкетата-нямам идея защо. Май все нещо бъркат около сините...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 17:29

blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?

Не мога да разбера какво ви топли анкетата :)
Анкетата е като "социологическо проучване" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 22 фев 2013 17:31

Анкетата се подновява, защото в условието и е записано, че анкетата и е към днешна дата. Затова се подновява през десетина дни. В последните дни става по-често, защото темата се вдига като главна, за да се показва на заглавната страница, за да могат да се включат в разискването и нови хора, а това автоматично превключва анкетата от началото. Не е болка за умиране, тъй като само за 2-3 часа процентите се очертават едни и същи. Само броят на гласувалите е по-малък.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 фев 2013 17:31

Има ли някой, който да си мисли, че проблемите в България са започнали през последните 3,5 години и преди това всичко ни е било наред. Някой отчита ли факта, че има световна икономическа криза и на много места по света има увеличена безработица, намалени доходи, инфлация, увеличени данъци(не и при нас)? Как очаквате България да остане незасегната от всичко това? Аз дори си мисля, че дори се разминаваме сравнително леко. Ако милите, че вина за днешното положение на България имат всички управлявали през целия период на прехода, дайте си сметка кой колко време е бил на власт. БСП които най-нагло ми се репчат сега са управлявали най-много от всички и най-малко те могат да имат претенции, че ще могат да донесат нещо добро за нас.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 фев 2013 17:35

Решението което предлагам е лустрация и разследване до дупка.
Относно другите партии съм казал доста отдавана гнус ме е дори да си помисля за лица като
Р.Петков,Р.Овч.,Доган, само че сегашния лидер е от същото котило.
Само ще дам един пример на отявлениете противници на това да има нова система с нов тип избори и
нова конституция. Г-да Белгия която е член на ЕС много преди България и в която ако знаете
е централата не ЕС беше без правителство година и половина докато узреят нещата и се разберат.
Така че едно надпартийно (без в него да участват хора от нито една парламентарно представена партия в момента)
правителство под шапката на президента може да управлява и да се подготвят всички необходими неша за промените.
Ходът на ББ с оставката е само с една цел бързи избори и никаква промяна.
Последна промяна от Pichichi на 22 фев 2013 17:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 фев 2013 17:36

slavia_forever написа:Смятам да гласувам за Синята коалиция (ДСБ и Единство). Надявам се да се разберат със СДС, което не е много вероятно. Дори и това да е в много аспекти трудно приемливо, в сравнение с останлите партии единсвтено е допустим избор.

Може би си бил малък когато оня донбас Костов приканваше запада да инвестира у нас защото сме били евтина работна ръка?
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Архив”