Емил Гъргоров (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: Емил Гъргоров (Фен тема)

Мнениеот plamen_ch » 19 фев 2013 10:02

Ха-ха-ха ,какво стана? Някои потребители на този форум ми се сърдеха кото им пишех,че Гъргоров е един сребролюбец....Дано сега са се уверили в правотата на думите ми...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 фев 2013 10:51

plamen_ch написа:Ха-ха-ха ,какво стана? Някои потребители на този форум ми се сърдеха кото им пишех,че Гъргоров е един сребролюбец....Дано сега са се уверили в правотата на думите ми...

При положение, че играе на това ниво донякъде го разбирам. В наши дни почти всеки човек иска да има повече пари и си мисли, че така ще е по-щастлив, спокоен и т.н.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 11:13

plamen_ch написа:Ха-ха-ха ,какво стана? Някои потребители на този форум ми се сърдеха кото им пишех,че Гъргоров е един сребролюбец....Дано сега са се уверили в правотата на думите ми...

Ти твърдеше и че не бил добър футболист, а се оказа нещо съвсем друго. Нищо лошо няма да иска трудът му да е заплатен подобаващо и да се бори за най-добрите си лични условия.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 фев 2013 22:29

Гъргоров е страхотен футболист и капитан. Изобщо не му се сърдя за каквото и да било и дори да напусне бих му пожелал единствено успехи. Не мога да не отбележа, че откакто дойде от "ЦСКА" много се промени. При червените беше неузнаваем - бавен, муден, но в отбор, в който се работи добре бързо си върна формата, свали доста килограми и последната една година е в страхотна форма. Това че бил продажник, не мога да го асимилирам - имаш играч на когото не даваш шансове за изява, не му предлагаш нов договор и после му се сърдиш, че напуснал.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 21 фев 2013 09:37

tsonpen написа:

Ти твърдеше и че не бил добър футболист, а се оказа нещо съвсем друго. Нищо лошо няма да иска трудът му да е заплатен подобаващо и да се бори за най-добрите си лични условия.

Аз и сега го твърдя защото ако бе толкова добър то нямаше да разцъква във втора френска дивизия ,а щеше да играе в по-голям клуб.А ще му се радвате само до края на договора му.Според мен ще отиде в отбор даващ повече пари па било то и в някоя "Б" група. или такъв като Ботев Пловдив.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 21 фев 2013 12:10

plamen_ch написа:
tsonpen написа:

Аз и сега го твърдя защото ако бе толкова добър то нямаше да разцъква във втора френска дивизия ,а щеше да играе в по-голям клуб.А ще му се радвате само до края на договора му.Според мен ще отиде в отбор даващ повече пари па било то и в някоя "Б" група. или такъв като Ботев Пловдив.

Гледай го малко по-внимателно следващия път когато е в игра. Виж как пипа топката и тогава говори. Много по-различно от всички останали БГ футбалери. Също така отнемане на топка виж как се прави.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 22 фев 2013 10:04

Последно го гледах в мачовете с Динамо Загреб и с ЦСКА за купата ,а да и с Пирин в Гоце Делчев, не видях толкова голяма полза от "пипането" му....

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 22 фев 2013 13:18

plamen_ch написа:Последно го гледах в мачовете с Динамо Загреб и с ЦСКА за купата ,а да и с Пирин в Гоце Делчев, не видях толкова голяма полза от "пипането" му....

Е на Динамо вкара с глава. Може ли най-ниският футболист на терена да вкара с глава??? И ако можеше да издържа 90 минути в такъв мач, щяхме да сме го взели.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 28 фев 2013 10:20

Точно така потвърди тезата ми ,че от неговото"пипане" файда няма да не говорим за физическата му подготовка...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 фев 2013 11:35

plamen_ch написа:Точно така потвърди тезата ми ,че от неговото"пипане" файда няма да не говорим за физическата му подготовка...

Имай малко уважение към футболния елит на България. Не си длъжен да разбираш от футбол, но упоритото говорене на глупости на всеослушание засяга и други хора, които доста са се потрудили да заслужат положението си и уважението на хората, на които им е останал разсъдък.

едит: Ееее, бива ли така да ми орежете мнението? Обръщението ми към plamen_ch беше акцента. Нищо, здраве да е :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”