"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Ще строи ли ЦСКА нов стадион?

Мнениеот bobonikolov » 05 фев 2013 21:51

Ремонта на стадиона продължава с пълна сила. Само до преди седмица се виждаше старата дограма на някогашните офиси. Днес вече тя е изцяло подменена. Паралелно с това работници продължават да освежават фасадата на стадиона. Ето и видео :
http://www.novsport.com/video469951_1003.html
Футбол: ЦСКА показва "новия" стадион "Българска армия" на 25 февруари

София. ЦСКА ще покаже реновирания си стадион "Българска армия" на 25 февруари. Това заяви изпълнителният директор на клуба Георги Илиев - Майкъла. Според него ремонтите в Борисовата градина вървят добре и до един месец съоръжението трябва да придобие вид, в който да приема официални мачове.
"Ремонтите на стадиона ни вървят много добре. До един месец трябва да придобие вид, в който да може да приема срещи от първенството. Би трябвало да вземем лиценз и вярвам, че това ще се случи.
Не може стадионите във Враца и този на Черно море да имат разрешително при това тяхно положение, а нашият да няма. Просто няма как да стане. На 25 февруари ще поканя всички представители на медиите да видят какво сме свършили", заяви Илиев пред "Тема спорт".
Майкъла говори и за превърналия се в сага трансфер на Игнасио Варела.
"Що се отнася до трансфера на Варела, там има още някои неща за доуточняване, доколкото съм запознат. Това са детайли от ответната страна, а не от наша. Когато си ги изчистят, сигурно ще има новини.
Палермо приеха нашите условия и чакаме момчето да дойде. Мисля, че ще е добре за него да играе в клуб като ЦСКА. Аз обаче не искам да се занимавам с тези неща, защото в момента основната ми задача е свързана в това нашият стадион да получи лиценз", върна се на основната тема Майкъла.
"Спортно техническата част съм я оставил на Паро и Йешич. Това е правилният начин. Не искам утре Йешич да каже "Майкъла ми каза да взема този и онзи" и да излезе така, че му се меся в работата. Затова тези неща съм ги оставил изцяло на спортния директор и треньора", завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 фев 2013 18:17

Ето още от прогреса по ремонтните работи :
Ремонтите дейности на стадион „Българска армия“ продължават. След основната фасада на спортното съоръжение сега наред идва административната сграда и помещенията над съблекалнята на тима. Както е известно на мястото на офисите ще бъде изградено общежитие за детско-юношеската школа, а те ще бъдат преместени. Вече са изградени скелета и е поставена дограма на прозорците.
Изображение
Изображение
Изображение
Новият облик на „Армията“ ще бъде допълнен и от светещи надписи. Такива ще бъдат поставени на входа на Музея на славата и под емблемата на ЦСКА на входа на стадиона. От там бяха премахнати златните букви, като ще бъдат заменени със светещо тяло. В помещенията на стадиона пък са инсталирани енергоспестяващи лампи.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Въпреки всички ремонтни процеси, контролата срещу Монтана (събота 23-ти февруари) ще се проведе при закрити врата. В Сектор „В“ се излива бетон, а Сектор „А“ все още не е напълно готов, Сектор „Г“ е без седалки и най-вероятно ще остане затворен дори и „червените“ да получат разрешение да играят на „Българска Армия“ през пролетта.
Изображение
Изображение
Изображение
Междувременно системата за видеонаблюдение на стадиона вече е поръчана и до края на седмицата да бъде инсталирана. Както по-рано Livesport.bg написа, камерите ще засилят контрола на спортното съоръжение, а новият софтуер ще помага при залавянето на лица, които имат забрана за посещение на спортни мероприятия.
Изображение
Изображение
Георги Илиев – Майкъла реши и казуса с журналистите. Припомняме, че официалните представяния на треньори и играчи се провеждаха или в ресторанта на „Армията“ или на таблото пред съблекалнята. Сега обаче представителите на медиите ще се радват на отлични условия, за да могат да свършат професионалните си ангажименти. Залата за пресконференции придобива напълно нов вид, който няма аналог в България. Определено можем да кажем, че в тази насока ЦСКА ще сложи в малкия си джоб основните си конкуренти Левски, Литекс и „лъскавия“ Лудогорец.
Изображение
Изображение
Изображение
Освен ремонтните дейности Георги Илиев има да свърши и още една задача. Майкъла трябва да внесе необходимите документи в Общинската комисия, чиято проверка на стадиона трябва да бъде на 26-ти и 27-ми февруари.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2013 19:03

Изобщо няма да се учудя ако комисията реши, че някое стръкче трева не отговаря на изискванията и съответно стадиона пак ще остане без лиценз.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2013 20:30

vaskonti написа:Изобщо няма да се учудя ако комисията реши, че някое стръкче трева не отговаря на изискванията и съответно стадиона пак ще остане без лиценз.

Аз пък докато разглеждах снимките надолу си казах ''Е ся ако не ни дадат лиценз.....'' :lol: Горе долу и на мене ми мина същото през ума!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 21 фев 2013 21:00

Не знам ,защо непрекъснато се оплаквате от Титаните?! На нас, ни взривиха стадиона, а вашия го ремонтират! Според мен тия пичове се справят!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 фев 2013 11:34

kireto2 написа:Не знам ,защо непрекъснато се оплаквате от Титаните?! На нас, ни взривиха стадиона, а вашия го ремонтират! Според мен тия пичове се справят!

Ако искаш да ви ги дадем? Щом толкова ви харесват.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 мар 2013 20:50

Стадиона е направо преобразен отвън. Снимките са взети от форума skycrappercity.com
Изображение

Изображение

Зелените плочки вече са исторя поне от едната страна на стадиона за сега :-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2013 20:56

Много готино е станало :P

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 мар 2013 13:53

Стадион титли, купи и европодвизи не прави.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2013 18:06

Teo написа:Много готино е станало :P

Наистина е красиво, но....дано тази информация не е вярна

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2750121

Ще бъде жалко, ако се започне наново префасониране на фасадата и съблекалните.Тези цветове в момента са много добре комбинирани и не са крещящи и дразнещи очите, а точно обратното-успокояват и дават един много добър външен вид на административната сграда.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”