Краят на работния ден в голяма търговска банка. Чистачката плахо чука на вратата на директора:
- Господин директор, искам да ви помоля, ако е възможно, да ми оставите ключа от трезора.
- Лельо Пенке, ти нещо не си добре! Как така ще ти оставя ключа от трезора?!
- Ами, добре. Щом не може - не може. Обаче да знаете, че вече ми писна да отключвам с кламер, за да измия пода вътре...
Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Внучката:
- Забравих да се чек-на на Южния парк!
Баба й:
- Е да, то ти само там не си се чекнала още..
- Забравих да се чек-на на Южния парк!
Баба й:
- Е да, то ти само там не си се чекнала още..
По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:
- Гражданко, защо сте в такъв вид на обществено място!?
Тя си поглежда гърдата и възкликва:
- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!
- Гражданко, защо сте в такъв вид на обществено място!?
Тя си поглежда гърдата и възкликва:
- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Дама се подсигурява с втори любовник. Приятелката и я пита:
- А какво му има на първия?
- Нищо му няма. Всичко е наред, нежен е, внимателен, грижовен, има прекрасен вкус, великолепно готви, ходи на театър, разбира от изкуство, и т. н.
Приятелката недоумява:
- А защо тогава ти е втория?
- Не е педал.
- А какво му има на първия?
- Нищо му няма. Всичко е наред, нежен е, внимателен, грижовен, има прекрасен вкус, великолепно готви, ходи на театър, разбира от изкуство, и т. н.
Приятелката недоумява:
- А защо тогава ти е втория?
- Не е педал.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Не мога да ти дам сърцето си за Свети Валентин, но мога да ти дам един друг пулсиращ орган... 
В парламента започна "Играта на тронове".
Учете се! Гледайте тактики и прийоми.
Учете се! Гледайте тактики и прийоми.
Зъболекарят казва на пациента:
- Като започна да ви вадя зъба, крещете с всички сили!
- Защо, няма ли да ми сложите упойка?
- Упойка ще сложа, но до началото на мача има двайсет минути, а в чакалнята висят още седем навлека...
- Като започна да ви вадя зъба, крещете с всички сили!
- Защо, няма ли да ми сложите упойка?
- Упойка ще сложа, но до началото на мача има двайсет минути, а в чакалнята висят още седем навлека...
Мъж се приближава към вратата на съседа и започва да чука. Никой не му отваря. Той продължава да чука, още по-силно.
Към вратата се приближава куче и казва:
- Човече, няма нужда да чукаш - вкъщи няма никой.
Мъжът припада от изумление. Свестява се след известно време, гледа - кучето седи до него и го наблюдава.
- Ти куче не можеш ли да джафкаш?
Кучето отговаря:
- Мога бе, ама не исках да те плаша..
Към вратата се приближава куче и казва:
- Човече, няма нужда да чукаш - вкъщи няма никой.
Мъжът припада от изумление. Свестява се след известно време, гледа - кучето седи до него и го наблюдава.
- Ти куче не можеш ли да джафкаш?
Кучето отговаря:
- Мога бе, ама не исках да те плаша..