sin4ec написа:dunavfc написа:ГЕРБ ще вземат около 10-15 % на следващите избори ( ако не бяха драматичните промени през последният месец щяха да имат около 25-30 % ),ще бъдат 1000 % в опозиция и ще бъдат категорично сами,но това не бива да ги спира,особено ББ.Това е демокрацията,един път си на власт,после в опозиция,дано да не стане като Сините и НДСВ,които се превърнаха в политически трупове.sin4ec написа:milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман
Какви наркомани, какъв СЗ, бе , гербераст? Аз какво общо имам с тях? Аз три години обяснявам, че ББ ще доведе България до фалит и трагедия, какви СЗ ми дуднеш? България е на ръба на катастрофата, а ми пускаш клипче с 150 човека в защита на ББ? Ходи се гръмни някъде, смешник!
Смешко в фейсбук,вече над 35 хил. души са заявили,категоричната си подкрепа за ББ в тоя труден момент,така че малко повече уважение към българският народ
Палячо, същият този се изгаври с 1 500 000 гласували на референдума, че гледал тенис и ритал топка! И се научи да пишеш на български, смешник!
4.5 млн. души решиха също в деня на референдума да гледат тенис или да ритат топка,защото референдума беше малоумен,това,че не си схванал иронията в думите на ББ си е твой проблем.Очаквам корекция на моята грамотност за бъда просветлен и аз,как се пише на български език

И все пак,очаквам коментар,как са се събрали тия 35 хил. души в фейсбук или нещо запецна ?