Фен съм защото?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фен съм защото?
Фен съм само и единствено на Ботев Пловдив.Така е защото баща ми беше фен,както и баща му.Единият ми дядо беше левскар, му беше мъчно,но кръвта вода не става.И двамата обаче имаха общ любимец.Гунди.Още преди да проговоря и проходя са ме учили да пляскам за Ботев.Така научих и двамата ми сина,така ще науча и децата им.Дори не си спомням първият ми мач на който са ме завели,но си спомням паметни двубои на Ботев и Левски.Нашата история се предава от поколение на поколение.Други я създават и учат в Интернет.
- No Pyro No Fun
- Контакти:
2003 ми беше първия мач на Армията не помня обаче дали беше приятелски мач с един македонски отбор на който треньора беше българин или срещу Локо Пловдив.

Един от първите мачове от които имам спомен е ЦСКА-Байерн-4:3 поведохме 3на 0 и беше страшна еуфория.Харесвам в ЦСКА това,че независимо с кой отбор играе винаги играе за победа.Това те кара да се горд ,че си част от тоя отбор ,който не признава авторитети.
- child in time
- Контакти:
96 или 97 първото ми посещение на Лаута ( от правилната страна
) Дербито на България във агитката на правилното и място на Спорт клуб! Раздават ти флагче дават ти ленти пееш песни пляскаш с ръце ... Уникално изживяване за едно дете ! Уникално изживяване за всеки който е попадал на такова страхотно представление ! Бихме 2:0 Васко Камбуров направи голям мач Бащата също и тн и тн! Ето от този момент аз реших това е моя отбор там ми е мястото!
ВЕЧНИЯ ЛОКОМОТИВ ОТ ВЕЧНИЯ ПЛОВДИВ!!!

ВЕЧНИЯ ЛОКОМОТИВ ОТ ВЕЧНИЯ ПЛОВДИВ!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Виктор 1914
- Контакти:
Фен съм на отбора на народа. Дядо ми, Бог да го прости ме запали по Левски. Бях доста малък и всеки път когато имаше мач, той ме викаше на неговия етаж и гледахме мачовете. Разказваше ми каква е историята на Левски, казваше ми кои са най-добрите футболисти, които са играли за отбора, как е построен стадиона, как хората са помагали да се построи, как феновете на Левски са ходили да си пускат фишовете за Тото-то в пункта до Герена, защото част от парите пуснати в пункта отивали за района и така се събирали пари за стадиона. Разказваше ми за великите мачове срещу Барселона ( 5:4 на Васил Левски) за мачовете със Щутгарт и т.н. Разказваше ми как един от братята му е бил трети вратар в Левски и как Гунди и всички легенди са били в нас на сватбата на брат му. Така се запалих по Левски. След това баща ми започна да ме води на мачове, един от първите ми мачове беше когато станахме шампиони и имахме мач с Черно Море на Герена, мисля че беше 2002- 2003 година, оттогава насам неизменно ходя на мачове на Левски, в София, провинцията и веднъж ходих в Унгария на мача с Дебрецен. Никога няма да забравя мачовете с Галатасарай, Оксер, Марсилия, Шалке, Удинезе, Челси, Барса, Вердер, и победите над ЦДНА. Като бяхме по-малки с брат ми и още няколко момчета от квартала ми (Драгалевци) ходехме след мач и пеехме песни на Левски по улиците и хората ни се радваха, беше много яко. На чуждите отбори симпатизирам на Ливърпул и Ювентус, но не мога да кажа, че ги обичам, просто симпатии. САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАЙТЕ ОТБОРИТЕ СИ И БЪДЕТЕ ДО ТЯХ В ДОБРО ИЛИ ЛОШО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Фен съм на ЛЕВСКИ най-вече ЗАЩОТО СЪМ ОТ СОФИЯ!!!
Баща ми е левскар, вуйчовците ми са левскари, братовчедите са ми левскари, в детската градина бяхме много сини и малко червени в игрите (политическите и футболните убеждения тогава имаха един цвят) махалите в които играех бяха левскарски, приятелите ми бяха левскари, стадионът беше син на дербитата на Васил Левски и на ст. Славия. Училището ми беше левскарско- в цялата махала имаше един цесекарски блок- полицейският...
Сините шалчета ги сваляха само батковци, които нямаха пари да си купят същите от сергията или магазина. Всички бяхме сини, синьото беше (а и още е) символ на доброто, на надеждата за по-добър и нормален живот и футбол-символ, че можем да преборим червените петолъчки.
София още е един от малкото бастиони на синята идея.
Аз общо взето видях какво е това цскар, дето носи червено шалче
и ходи по мачове, когато отидох в гимназия, където учеха и хора, потомци на заселили се в източна София военни.
Сигурно нещата не са били чак толкова брутално в наша полза, но просто мнооого малко хора парадираха с червените си пристрастия в онези времена...
Отделно времето, в което пораснах достатъчно, за да си пускам и да гледам сам мачове по телевизията, беше в годините, когато Левски спечели три поредни титли. Първия път, когато видях на живо синьото море и го сравних с невзрачната червена сбирщина в "Г" към "В", победихме 7-1, после познах една шестица и една осмица и те така... ЕСТЕСТВЕНО левскарче
Общо взето няма човек, роден до 1992-1993 в София, който да е цскар и да не е семейно или личностно обременен от разни социални извращения, най-вече свързани с реалностите в комунистическата държава.
Мнозинството сме си нормални- СИНИ!

Баща ми е левскар, вуйчовците ми са левскари, братовчедите са ми левскари, в детската градина бяхме много сини и малко червени в игрите (политическите и футболните убеждения тогава имаха един цвят) махалите в които играех бяха левскарски, приятелите ми бяха левскари, стадионът беше син на дербитата на Васил Левски и на ст. Славия. Училището ми беше левскарско- в цялата махала имаше един цесекарски блок- полицейският...

Отделно времето, в което пораснах достатъчно, за да си пускам и да гледам сам мачове по телевизията, беше в годините, когато Левски спечели три поредни титли. Първия път, когато видях на живо синьото море и го сравних с невзрачната червена сбирщина в "Г" към "В", победихме 7-1, после познах една шестица и една осмица и те така... ЕСТЕСТВЕНО левскарче

Общо взето няма човек, роден до 1992-1993 в София, който да е цскар и да не е семейно или личностно обременен от разни социални извращения, най-вече свързани с реалностите в комунистическата държава.

- sudromanista73
- Контакти:
Бултрас,съм от 1978 година.Аз съм трето поколение ботевист и живот и здраве,се надявам синът ми да продължи традицията.Голям фен съм и на Рома от средата на 80-те години с Бруно Конти,Фалкао,Серезо,Грациани и много други.
- arsenvengerin
- Контакти:
Фен съм на Левски , от 1980г , Баща ми ме заведе на мач в Плевен , бях на 6г. Още го помня мачът . Стадионът на Спртак Пл бе пълен не може да се забрави това , фен съм и на Арсенал , не помня от кога но мисля че е от началото на криво разбраната Демокрация. Но обичам Левски , и ще кажа на Феновете на Левски който пътуват по магистрала Хемус по посока София - Ботев град , нека спират понякога и сложат някое цвете на паметника на нашите големи личности, нека си научим децата на нещо хубаво което да помнят , аз го правя често тъй като минавам от там редовно и казвам на децата си на кого е памекника и защо е там.
Обичам Левски
-
- Контакти:
Фен съм на ЦСКА от както се помня.. първият ми мач не беше кой знае какво - срещу Беласица през 2004 година. Бихме с 5-1.. От преди това имах шалчета, шапки... ВСИЧКО на ЦСКА.. на 7 години бях тогава.. беше уникално.. тогава осъзнах реално, че това е отбора, за който бих умрял! 

Blue1914 написа:
Общо взето няма човек, роден до 1992-1993 в София, който да е цскар и да не е семейно или личностно обременен от разни социални извращения, най-вече свързани с реалностите в комунистическата държава.Мнозинството сме си нормални- СИНИ!
Аз съм роден в София преди въпросния срок, който си дал, цесекар съм и не съм "личностно обременен" от каквито и да е "социални извращения, най-вече свързани с реалностите в комунистическата държава".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.