Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕКСКЛУЗИВНО
Като знаеш толкова много , сподели с нас , а надей пускай партенки и дим да те няма....Такива изказвания сме ги чували мноооого пъти. Като знаеш имена и факти , КАЖИ ги 

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Пич, не се правя на интересен. Общо взето, това което излезе по сайтовете за 5-те фирми е вярно. За импресарието на Рамацоти - също. До дни ще дойдат техни хора да поемат управлението на клуба.
- Alternative
- Контакти:
Канар написа:Пич, не се правя на интересен. Общо взето, това което излезе по сайтовете за 5-те фирми е вярно. За импресарието на Рамацоти - също. До дни ще дойдат техни хора да поемат управлението на клуба.
Откъде си толкова сигурен?

Права се на итересен да , щото ми писна всеки път някой да излиза и да казва ми чакай те малко аз знам тва, тва и онова ама ще разебрете след 2 дена.Писна ми вече да чакам утре и други ден и накрая пак един Х*Й.
Katochimoto!
- rump_shaker
- Контакти:
Канар написа:Пич, не се правя на интересен. Общо взето, това което излезе по сайтовете за 5-те фирми е вярно. За импресарието на Рамацоти - също. До дни ще дойдат техни хора да поемат управлението на клуба.
Какво е излезнало по сайтовете. От една снимка на митю с някви туристи, направиха ексклузивни новини. Вкараха импресариото на Ерос Рамацоти в филма и тва е! Кои са тия 5 фирми. Имената им? Нали са ясни. Значи трябва да си имат имена! Кой е тоя импресарио на Ерос Рамацоти. По тези медии писаха че е Франческо Салерно. Е къ е тоя. Никаде няма инфо за такъв човек, па камо ли импресарио!
Аз се опитвах днес да свържа нещата, ама нещо не се получава. Ерос Рамацоти бил фен на Рома и обичал Рим. Но изведнъж решил че Пловдив му прилича на Рим и хоп купил си Ботев. Ботев който в момента е с запорирани акции, с мильони дългове, отбор без структора и без нищо, освен фенове. И искат да ми кажач, че Ерос решил ейтака Ботев да си купи пича. Това е филм който ще вземе 10 оскара за най-шантав сюжет
Докато не видя че собствениците са други в съответните ведомства, няма да повярвам. Както някой бе казал че може утре и с Извънземните да подпише митьо, с онея от Сектор 9. Той май тях чака да ви кажа.

Няма смисъл да се радваме за нищо! И да има сделка, няма как да се зарадвам, нали виждам какви жабари ни натресоха! Защо не започнаха със школата?! Навремето имахме силен отбор, защото имахме и добра школа, а сега какво? Докато не се започне да се работи професионално, и аз не вярвам на нищо! Всичко останало е гавра с отбора ни! Ако се прави сериозна сделка в ресторант на открито, значи аз от нищо не разбирам! Най-добре е да вкарат Христола в затвора и да му отнемат отбора!
Е те тва имах и аз предвид...На много кофти филм ми прилича това...Като си има имена и ги знаеш кажи та да свържем и ние нещата.
Katochimoto!
Alternative написа:Канар написа:Пич, не се правя на интересен. Общо взето, това което излезе по сайтовете за 5-те фирми е вярно. За импресарието на Рамацоти - също. До дни ще дойдат техни хора да поемат управлението на клуба.
Откъде си толкова сигурен?
Налъгани сме много пъти, сега всеки гледа да не стане "шаран", "балък" и прочие. Тези хора не ги води Митю, а пом треньора. И стига с тези запорирани акции. Това е само една обезпечителна мярка. Първо нека да видя как Кръстева ще го осъди при положение, че тя се отказа от сделката. С дълговете много неща могат да се направят. Айде малко да сме куул. На всички ни писна. Виж какво обаче става в Левски, Берое и на Гарата.
Каква сделка бре, пак старите глупости на нов глас. Селяка убива време и се надява да поуспокои временно духовете. Педала щял да пуска 7 жабари срещу Литекс, ако това стане ше е края на Ботев Пловдив! Ботев е отбор на българи и за българи, а не е за миризливи макарони
ITALIA MERDA

Селския
http://sportal.bg/video.php?video_id=17258
Гледайки това клипче сами ще разберете колко ограничен може да е един бозайник. А още по тъпи са хората, които ще повярват за новите собственици и ще ходят да подкрепят италиански безработни от бюрото по труда. Колкото и ограничен да е този елемент на клипът - дваж по ограничени са хората, които вярват за новите собственици. Даже и да им прехвърли собствеността нищо няма да се промени. Онзи импресариото в момента е без стотинка и има дела срещу него, а приятелчето му бизнесменът дето бе с него е шефа на една от фирмите купувачи дето дължи по 6 заплати на работниците си и му фалира бизнеса преди 2 месеца. Сега се чудят как да излъжат нещо и да направят далавера и очевидно са го замислили с Ботев. Какво още има за мъкнене незнам ама и не искам да разбера. Трябва с камъни да се изгонят от града, защото после ще е късно и няма и да ги и видим.
Гледайки това клипче сами ще разберете колко ограничен може да е един бозайник. А още по тъпи са хората, които ще повярват за новите собственици и ще ходят да подкрепят италиански безработни от бюрото по труда. Колкото и ограничен да е този елемент на клипът - дваж по ограничени са хората, които вярват за новите собственици. Даже и да им прехвърли собствеността нищо няма да се промени. Онзи импресариото в момента е без стотинка и има дела срещу него, а приятелчето му бизнесменът дето бе с него е шефа на една от фирмите купувачи дето дължи по 6 заплати на работниците си и му фалира бизнеса преди 2 месеца. Сега се чудят как да излъжат нещо и да направят далавера и очевидно са го замислили с Ботев. Какво още има за мъкнене незнам ама и не искам да разбера. Трябва с камъни да се изгонят от града, защото после ще е късно и няма и да ги и видим.