W84me написа:ГЕРБ е история, можете да си търсите нови партийки, не си тровете нервите с убиеца на Мишо "Бирата", агент Буда или още известен, като купуващият депутати.
Ако се съди от анкетата , да точно история е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:ГЕРБ е история, можете да си търсите нови партийки, не си тровете нервите с убиеца на Мишо "Бирата", агент Буда или още известен, като купуващият депутати.
milen.hristov написа:W84me написа:ГЕРБ е история, можете да си търсите нови партийки, не си тровете нервите с убиеца на Мишо "Бирата", агент Буда или още известен, като купуващият депутати.
sin4ec написа:milen.hristov написа:W84me написа:ГЕРБ е история, можете да си търсите нови партийки, не си тровете нервите с убиеца на Мишо "Бирата", агент Буда или още известен, като купуващият депутати.
Да, дори и от тази анкета е история-и 40% да вземете, пак сте в опозиция, защото никой не иска с вас и няма как да си купите депутати! Но ГЕРБ ще вземе много, ама много под 40%, може да си сигурен! Наистина много под 40, който чете-нека разбира!! И по-добре с бутилка бира и да мълчиш като гъз, отколкото някакъв жалък циганин и един олигофрен до него да сумти простотии за великия Бойко, а някаква изкуфяла бабичка през сълзи да целува календарчето Му! Смях, 100 човека се събрали там и викат" Бойко,Бойко!"! Палячовци, веселите България! Чакай на 3 март да видиш какво е положението!
GOLEADOR написа:Ако ББ вземе 40 процента на изборите,това значи,че почти всеки втори е гласувал за него.За каква история говорите?Разбирасе,ЧЕЗ,ЕОН ,ЕП и руските олигарси от Атомстрой ще направят всичко възможно това да не се случи.За това вчера бе и този кървав митинг,който да предизвика оставката на ГЕРБ.Сега монополите се кефят и пляскат с ръце да избутат още 3 месеца и да дишат спокойно.А ние ще плащаме високите сметки като попове.
milen.hristov написа:]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман
sin4ec написа:milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман
Какви наркомани, какъв СЗ, бе , гербераст? Аз какво общо имам с тях? Аз три години обяснявам, че ББ ще доведе България до фалит и трагедия, какви СЗ ми дуднеш? България е на ръба на катастрофата, а ми пускаш клипче с 150 човека в защита на ББ? Ходи се гръмни някъде, смешник!
dunavfc написа:ГЕРБ ще вземат около 10-15 % на следващите избори ( ако не бяха драматичните промени през последният месец щяха да имат около 25-30 % ),ще бъдат 1000 % в опозиция и ще бъдат категорично сами,но това не бива да ги спира,особено ББ.Това е демокрацията,един път си на власт,после в опозиция,дано да не стане като Сините и НДСВ,които се превърнаха в политически трупове.sin4ec написа:milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман
Какви наркомани, какъв СЗ, бе , гербераст? Аз какво общо имам с тях? Аз три години обяснявам, че ББ ще доведе България до фалит и трагедия, какви СЗ ми дуднеш? България е на ръба на катастрофата, а ми пускаш клипче с 150 човека в защита на ББ? Ходи се гръмни някъде, смешник!
Смешко в фейсбук,вече над 35 хил. души са заявили,категоричната си подкрепа за ББ в тоя труден момент,така че малко повече уважение към българският народ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта