Фен съм защото?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- old_traff
- Контакти:
Re: Фен съм защото?
Станах фен на Юнайтед някъде към 2007-едни приятели ме запалиха. Тогава не ми пукаше за футбола и някъде към Световното 2010 започнах да се интересувам (тогава станах Левскар). Първия ми мач на Юнайтед бе 2010 когато Бербатката вкара 3 на Ливърпуул.
- barca4ever
- Контакти:
фен съм на Барса от далечна вече 2004 година. На 23 септември гледах един мач на Барса със Сарагоса и бихме с 4:1 и играта на отбора ме плени и в частност Роналдиньо правеше такива неща с топката които не могат да бъдат обеснени.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Фен съм на Челси от 2008 година и специално от изпуснатата дузпа на Тери
Иначе гледам футбол от 2003 и тогава симпатизирах на Нюкясъл заради Шиърър, Гари спийд, Белами,Гивън и още доста футболисти, които не мога да си спомня
Малко по-късно си харесах Челси и така до днес.Най-ранния ми спомен между другото е от мача Италия-Франция от 1998, а съм бил само на 3-4 години 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Bartolomej
- Контакти:
ФЕН ???
Фенът следва отбора си навсякъде , живее с отбора си , страда , плаче , радва се и полудява . Емоциите му са истински и неподправени . Нищо не е в състояние да го спре и откаже от любимия си клуб .
Всеки тук , който се декларира като фен трябва да го е изпитвал. Не говоря за телевизионните фенове. Те не са фенове , те са прости привърженици на една телевизионна мечта
Там на стадиона се става фен , там на стадиона се подкрепя истински отбора .
Фенът следва отбора си навсякъде , живее с отбора си , страда , плаче , радва се и полудява . Емоциите му са истински и неподправени . Нищо не е в състояние да го спре и откаже от любимия си клуб .
Всеки тук , който се декларира като фен трябва да го е изпитвал. Не говоря за телевизионните фенове. Те не са фенове , те са прости привърженици на една телевизионна мечта
Там на стадиона се става фен , там на стадиона се подкрепя истински отбора .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- metodito
- Контакти:
Защо обичаш майка си, защо обичаш страната си (не държавата), защо обичаш децата си, защо децата си? Защо обичаш отбора си? Защото са мои! И защото винаги са били мои тези неща. Но и не само... въобще що за въпрос...
- Layne Staley
- Контакти:
Фен съм на ЦСКА от много малък, не знам защо. Баща ми ме водеше на мачовете на Берое, ама не стана на неговата
На световното през 1990 (бях на 9 год.) Италия бяхя домакини, съответно реших да съм за тях. Баджо и Скилачи бяха луди, и от там фен на Ювентус!
Е явно има изключения

На световното през 1990 (бях на 9 год.) Италия бяхя домакини, съответно реших да съм за тях. Баджо и Скилачи бяха луди, и от там фен на Ювентус!
zuekaa написа:Тук на власт е БЕРОЕ
Щом си от ЗАРАТА няма как да си от друг отбор освен БЕРОЕ
Е явно има изключения

ЦСКА не е литекс!!!
Без да преувеличавам, аз съм се родил левскар. През целия си съзнателен живот съм бил левскар и няма някакъв определен момент, в който да съм обикнал отбора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Аз сън фен на Интер от края на 97г. Реално отбора тогава беше мега в шампионата, а Юве и Милан диктуваха модата в Италия, но аз се влюбих в синьо-черните цветове и след като дойде и любимия ми футболист (тогава) Роберто Баджо, знаех че това е моя отбор, та до ден днешен!
Пирин Благоевград - 1994год. -(Пирин-Панатинайкос 0-2)
Ман Юнайтед - 1999год. -голът на Гигс срещу Арсенал на полуфинала за купата '99та.
Ман Юнайтед - 1999год. -голът на Гигс срещу Арсенал на полуфинала за купата '99та.