Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: SMS-инструкции към администрацията:Подкрепете Борисов

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 фев 2013 18:36

Theos написа:
ЦСКА-83 написа:Смешковци,направо си ударете по един език с Боко.Може и некой лев да ви даде.Цървули,това сте вие.

Айде марш при Станишев и Доган продажник за 30 сребърника! Продадохте Апостола за толкова вчера като мятахте бомбички и се бихте с полицията пред паметника на Апостола!

Гледам че доста се палиш , та да те попитам ? Полицията какво и от кого пазеше вчера на моста ? Защо не пуснаха хората да стигнат до паметника ???
Полицаите не плащат ли сметки ? Тия хора не протестират ли и заради тях ? Как така във Варна полицията свали щитовете си и получи получи благодарности и цветя , а тази в София разби главите на 3 жени ,един непълнолетен , 2ма пенсионери и още 5 граждани (поне това са регистрираните в болниците) ???

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 20 фев 2013 18:56

Искам да видя физиономиите на варненци когато една сутрин се събудят абонати не на Енергопро,а на ТИМ.В момента без да искат поднасят служебна победа на истинската мафия.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 фев 2013 18:58

za nas e toj religiq написа:
Theos написа:
ЦСКА-83 написа:Смешковци,направо си ударете по един език с Боко.Може и некой лев да ви даде.Цървули,това сте вие.

Айде марш при Станишев и Доган продажник за 30 сребърника! Продадохте Апостола за толкова вчера като мятахте бомбички и се бихте с полицията пред паметника на Апостола!

Гледам че доста се палиш , та да те попитам ? Полицията какво и от кого пазеше вчера на моста ? Защо не пуснаха хората да стигнат до паметника ???
Полицаите не плащат ли сметки ? Тия хора не протестират ли и заради тях ? Как така във Варна полицията свали щитовете си и получи получи благодарности и цветя , а тази в София разби главите на 3 жени ,един непълнолетен , 2ма пенсионери и още 5 граждани (поне това са регистрираните в болниците) ???

Колега, когато 50 лумпена отиват да вандалстват, когато свирейки българския химн те освиркват, заслужават бой, когато лицето Расате е в първите редици, всичко е ясно, пази боже хора с тяхните възгледи да водят протест!
За жените и пенсионерите не е приятно, но за това са отговорни тия лупмени дето предизивкаха полицията! Полицията по цял свят бие, а някои като карабинерите в Италия даже стрелят на месо.
Не сравнявай Варна със София, във Варна хората протестираха мирно и с цел! Тук обаче всеки протестира за нещо различно!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 фев 2013 19:05

Аз мисля, че трябва да си остане всичко по старому. Нека да си гласуваме за партии, те да си правят далаверите, да се въртят през 4 години, да си взимат милионите субсидии и така. Като ви гледам как разсъждавате и какво пишете направо майката си е е.....
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 фев 2013 19:07

Theos написа:
Theos написа:

Колега, когато 50 лумпена отиват да вандалстват, когато свирейки българския химн те освиркват, заслужават бой, когато лицето Расате е в първите редици, всичко е ясно, пази боже хора с тяхните възгледи да водят протест!
За жените и пенсионерите не е приятно, но за това са отговорни тия лупмени дето предизивкаха полицията! Полицията по цял свят бие, а някои като карабинерите в Италия даже стрелят на месо.
Не сравнявай Варна със София, във Варна хората протестираха мирно и с цел! Тук обаче всеки протестира за нещо различно!

Не ми отговори на въпроса , какво пазеха полицаите снощи ? Защо застанаха пред хората и не ги пуснаха до паметника ??? Мислиш ли че във Варна ако полицаите бяха застанали по същия начин на пътя на протеста , нямаше да се случи същото като в София?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 фев 2013 19:16

za nas e toj religiq написа:Не ми отговори на въпроса , какво пазеха полицаите снощи ? Защо застанаха пред хората и не ги пуснаха до паметника ??? Мислиш ли че във Варна ако полицаите бяха застанали по същия начин на пътя на протеста , нямаше да се случи същото като в София?

На паметника снощи по това време имаше честване с гвардейците и президента, очевадно тази група отиваше да безчинства!
С Расате начело на колоната ти къде мислиш че са отивали...а да и без цветя във себе си??? Нека не се правим на луди!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 фев 2013 19:23

Theos написа:
za nas e toj religiq написа:Не ми отговори на въпроса , какво пазеха полицаите снощи ? Защо застанаха пред хората и не ги пуснаха до паметника ??? Мислиш ли че във Варна ако полицаите бяха застанали по същия начин на пътя на протеста , нямаше да се случи същото като в София?

На паметника снощи по това време имаше честване с гвардейците и президента, очевадно тази група отиваше да безчинства!

Сигурен ли си ? Официалните чествания бяха приключили час преди това ! И как точно се определя че 2000 човека отиват да безчинстват ? Защо в момента почти никъде не можеш да видиш полиция из София? Защо няма безредици и бити ?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 фев 2013 19:26

Theos написа:

Сигурен ли си ? Официалните чествания бяха приключили час преди това ! И как точно се определя че 2000 човека отиват да безчинстват ? Защо в момента почти никъде не можеш да видиш полиция из София? Защо няма безредици и бити ?

Убеден съм за какво отиваше тая група, можеш да си направиш справка какво имаше вчера в 18 часа на паметника!
След като отидоха на паметника почнаха да се бият с полицията , да мятат бомбички и димики и да псуват!
Хора с цветя е нямало!!! Цял ден паметника беше отворен за хора да оставят цветя, как точно в тоя час партиините секретари на бсп поведоха хората заедно с футболните хулигани???
Разсмиваш ме, ти в коя държава живееш, полиция има около парламента, поне гледай новини и не пиши глупости!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 20 фев 2013 19:31

Theos написа:

лумпени с маски на лицето отиват да отдават чест на ЛЕВСКИ :mrgreen: Е по голям майтап не бях чувал имаха цяла сутрин време да минат и да оставят по едно цвете .Но освен бутилка с бира и водка друго в ръката не познават :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 фев 2013 19:35

Theos написа:
Theos написа:

Убеден съм за какво отиваше тая група, можеш да си направиш справка какво имаше вчера в 18 часа на паметника!
След като отидоха на паметника почнаха да се бият с полицията , да мятат бомбички и димики и да псуват!
Хора с цветя е нямало!!! Цял ден паметника беше отворен за хора да оставят цветя, как точно в тоя час партиините секретари на бсп поведоха хората заедно с футболните хулигани???
Разсмиваш ме, ти в коя държава живееш, полиция има около парламента, поне гледай новини и не пиши глупости!

Ти ме разсмиваш :lol: Пред парламента има какво да пазят , въпросът е вчера какво пазеха на моста? Както сам писа честванията бяха от 18ч а хората бяха бити в 19.53 ! Да гледах тв и даже хванах на живо по канал 3 случващото се ! И докато полицията не застана пред хората никакви провокации и безредици нямаше ! Та пак те питам какво и от кого пазеха полицаите ?

Върни се в “Свободна зона”