Чета коментарите и оставам с впечатление ,че болшинството от нас не са доволни от играта на Левски срещу Ростов и аз не съм очарован,но нека слезем на земята- играхме срещу отбор с несравнимо по-голям бюджет от нас , 9 от играчите ,които играха срещу нас според трансфермаркета струват по над 1 милион евро всеки,а има и 4 играча над 2 млн евро. Ами тогава какво може да очакваме днес 2-та гола ни ги вкара играч минал през Ливърпул, Атлетико(М) , Сарагоса и т.н. ние да имаме подобни играчи? Нямам желания да правя сравнения с други отбори ,но гледах днес и Лудогорец срещу Локомотив(М) ами разградци бяха прегазени от една експериментална формация на руснаците, като резултата не отразява реалното съотношение на терена , нормалния резултат според мен беше поне 5:1 . Просто който и да е наш отбор много трудно може да бъде равностоен на отбор от Висшата Лига на Русия. Говорим за несравними величини, ами общо взето най-евтиния играч на Локомотив ,който игра срещу нас струва повече от нашите най-класни играчи.
Не добро впечатление ми направи през контролите ,че доста голове ни бяха вкарани след като загубим топката при изнасянето и. явно ще трябва доста да се работи в тази насока. Днес според мен двойката централни защитници беше с една идея по-добре от предишните мачове.. Добре е да отчетем факта и че играхме контроли с отбори ,които без проблеми ще се справят с който и да е наш отбор. Някой сериозно ли мисли че има български отбор ,който може да се противопостави на отбори като Локомотив(М), Виктория (Пилзен), Шльонск(шампион на Полша),Ростов?
ПФК Левски : Ростов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПФК Левски : Ростов
honda написа: Някой сериозно ли мисли че има български отбор ,който може да се противопостави на отбори като Локомотив(М), Виктория (Пилзен), Шльонск(шампион на Полша),Ростов?
Това пък изобщо не трябва да е успокоение или пък форма за бърсане на "сълзи"
Все с прословутия БАТЕ даваме примери, но това, че първенството на Беларус е слабо и останалите отбори са посредствени защо не им пречи да се развиват и усъвършенстват?
Защо играят постоянно в групова фаза на ЕКТ, а при тях много милионна селекция няма?
Докато се успокояваме, че нямало БГ отбор който да се противопостави, то никога няма да се развиеш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- amstel_beer
- Контакти:
BadBoy написа:honda написа: Някой сериозно ли мисли че има български отбор ,който може да се противопостави на отбори като Локомотив(М), Виктория (Пилзен), Шльонск(шампион на Полша),Ростов?
Това пък изобщо не трябва да е успокоение или пък форма за бърсане на "сълзи"
Все с прословутия БАТЕ даваме примери, но това, че първенството на Беларус е слабо и останалите отбори са посредствени защо не им пречи да се развиват и усъвършенстват?
Защо играят постоянно в групова фаза на ЕКТ, а при тях много милионна селекция няма?
Докато се успокояваме, че нямало БГ отбор който да се противопостави, то никога няма да се развиеш.
В България няма как да стане защото за разлика от БАТЕ, тук нито един отбор не може да купи всички звезди от първенството. Представи си, че в един отбор се съберат всички национали на България играещи в нашето първенство, плюс 2-3 от най-качествените чужденци и ще разбереш, че отбор като белоруския може да се направи, но ... както написах, това няма как да стане.

-
- Контакти:
Левски не игра супер, но определено има подобрение на играта от последните няколко години. Имаме доста нови футболисти, надявам се , че бързо ще влязат в час. На този етап защитата ни е най- зле(хроничен наш проблем), но има и обективни причини за това:
1. Везалов дълго време лекува контузия и няма как да е в оптимална форма
2. Милиев, това е максимума от неговата форма, чудеса не очаквам
3. Нямам мнение за Димов, гледах го малко в контролите, а и картината не беше добра
4. Пинто след контузията не е достигнал оптимална форма
5. Мюлдер преподписа и пак заспа
6. В Ели има много футбол, но прави детински грешки от време на време
Все си мисля, че Ели и Везалов трябва да са титулярната ни двойка централни бранители, Мюлдер и Пинто бекове. Старокин изобщо не го слагам никъде, защото освен резерва, за нищо друго не става.
Халфовата линия за сега е най- добре (като опции пред треньора). Честно казано, приятно ме изненада Прохазка, явно момчето има желание за развитие. Михелич притежава качества, дано да ги развие. Станислав е вече "пенсионер", но може да помогне в част от мачовете. Гаджев- страхотен талант, но много непостоянен. За Велев нямам мнение, трябва да го видим в официални мачове. Ако новите футболисти покажат качества, Даниел Димов май ще си ходи лятото.
При фланговите футболисти нещата също са ОК. Родригез загатна, че може да стане голям,ако иска, разбира се. Рамос е ясен, просто има да навакса след операцията. Милен Василев трябва да научи, че Левски не е Миньор Перник, но и той има качества, които може да развие. Йорданов е много неграмотен тактически, ако се работи с него, има сили за добра резерва. За сега, нападателите са ясни. Карвальо титуляр, Силва резерва, но Карвальо е вече "на годинки" и би било добре лятото да помислим за класен нападател.
Много ми се иска да налагаме юноши, но на този етап, единствено Вутов има реален потенциал да заиграе в първия отбор. Явно школите в България не могат да извадят качествени футболисти, готови за първия отбор.
1. Везалов дълго време лекува контузия и няма как да е в оптимална форма
2. Милиев, това е максимума от неговата форма, чудеса не очаквам
3. Нямам мнение за Димов, гледах го малко в контролите, а и картината не беше добра
4. Пинто след контузията не е достигнал оптимална форма
5. Мюлдер преподписа и пак заспа
6. В Ели има много футбол, но прави детински грешки от време на време
Все си мисля, че Ели и Везалов трябва да са титулярната ни двойка централни бранители, Мюлдер и Пинто бекове. Старокин изобщо не го слагам никъде, защото освен резерва, за нищо друго не става.
Халфовата линия за сега е най- добре (като опции пред треньора). Честно казано, приятно ме изненада Прохазка, явно момчето има желание за развитие. Михелич притежава качества, дано да ги развие. Станислав е вече "пенсионер", но може да помогне в част от мачовете. Гаджев- страхотен талант, но много непостоянен. За Велев нямам мнение, трябва да го видим в официални мачове. Ако новите футболисти покажат качества, Даниел Димов май ще си ходи лятото.
При фланговите футболисти нещата също са ОК. Родригез загатна, че може да стане голям,ако иска, разбира се. Рамос е ясен, просто има да навакса след операцията. Милен Василев трябва да научи, че Левски не е Миньор Перник, но и той има качества, които може да развие. Йорданов е много неграмотен тактически, ако се работи с него, има сили за добра резерва. За сега, нападателите са ясни. Карвальо титуляр, Силва резерва, но Карвальо е вече "на годинки" и би било добре лятото да помислим за класен нападател.
Много ми се иска да налагаме юноши, но на този етап, единствено Вутов има реален потенциал да заиграе в първия отбор. Явно школите в България не могат да извадят качествени футболисти, готови за първия отбор.
- bilyaletdinov
- Контакти:
По-скоро съм песимист . Не мога да разбера , защо след махането на пияния Рабех Левски няма читава защита ? Толкова треньори , толкова играчи минаха и пак нищо . Във всички контроли получаваме елементарни голове , треньорът ни казва , че няма идея кой ще играе в защита - това леко ме озадачава . И докато в нападение имаме проблясъци , то в защита сме на едно и също посредствено ниво . Дано си вземем мачовете в началото и новите да натрупат малко самочувствие , след това ще е лесно...не ми се мисли какво би станало при поредица от негативни резултати..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Това е така защото ни е повече от слабо предмостието, хората пред защитата. Наблюдавайте играта на големите отбори, вижте от къде "захапват" противниковите нападатели. Защитата сама не винаги може да се справи. Но кой да го обясни на тези елементарни момченца. А ако го е обяснил и не са го разбрали, значи мястото им не е в Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- milen.hristov
- Контакти:
не е актуална