MORSKI написа:... Да, неефективни предприятия с полети в почти целия свят
Това ли е критерия за ефективност - имала полети из целия свят?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:... Да, неефективни предприятия с полети в почти целия свят
Hahaha1 написа:Много бокофили в тоя форум бе.![]()
5EV написа:Просто немога да си представя,че още има хора ,които си мислят ,че Костов е направил нещо за държавата.За мен той е бил супер подготвен в това ,което направи ,а именно да разбие всичко работещо.За тройната коалиция без коментар.Мисля ,че в България няма политик ,които да вкара ощетилите държавата в затвора.
Viktor4o_Rs написа:MORSKI написа:Viktor4o_Rs написа:
Пишете абсолютни глупости и дваматаЗащо не говорим какво завари Костов и какво остави - завари хиперинфлация и международна изолация, остави стабилизирана икономика и павирани пътища към членството ни в НАТО и ЕС
![]()
![]()
БГА Балкан беше НА ЗАГУБА, както и почти всички предприятия, които Костов приватизира. Не казвам че не е крал, нито че е перфектен, но да се отричат постиженията му просто не е справедливо. Какво трябваше да се направи с тези предприятия, които имаха само загуби - да ги хрантути държавата, както е било при бай Тошо ли ? Мерките, които предприе Костов, не са популярни, това е ясно, но бяха НАЛОЖИТЕЛНИ. Точно че ни е къса паметта и си избираме комунягите и някои ги виждат алтернатива, тях обвинявайте, защото те са били най-много години на власт през т.нар. преход
Кое е глупост, Викторе? Единствените, които пишат глупости в темата сте тези, които сте заслепени от КостовКое е глупост, че по негово време и заради неговите реформи пенсионерите вземат такива мизерни пенсии ли? Че той въведе тази система на изчисление на песниите ли е глупост???? Сериозно ли ми говори тези неща? Че дядо ми се пенсионира точно по негово време и пенсията му вместо да бъде 400 сегашни лева стана 200 ли? Айде не ми говорете глупости само. Че БГА БАЛКАН беше приватизирана от приближения на Костов и хората му ГАД Зееви ли? Че я приватизираха за 200 000???? 200 000 ВИКТОРЕ СТРУВА ЕДИН МЕЗОНЕТ ВЪВ ВАРНА И В СОФИЯ! САМО СГРАДИТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО, ПОЧИВНИТЕ МУ БАЗИ И ИНФРАСТРУКТУРАТА МУ Е ЗА МИЛИОНИ! МИЛИОНИ! Каквото ще да е БГА БАЛКАН БИЛА ПРЕД ФАЛИТ! ДА, беше, само че нима фалитът СЕ ИЗБЕГНА СЪС ЗЕЕВИ? ПРИПОМНИ МИ НИМА ЗЕЕВИ СПАСИ БГА БАЛКАН? Тогава защо му дадоха дружеството като не го спаси? НАли това е идеята на првиатизацията. Вашият любимец колко % комисионна взе от тази сделка. Или тези неща не са се случвали
Министър 10% по времето на кой беше ? Или тези неща не са се случвали... Въобще толкова глупости са изписани в тази тема, че нямам думи. Не се учудвам, че сме на този хал щом още има хора, които защитават Виденов , Костов , царя
Станишев... Бойко.... Нямам думи....
Тук говорим кой ни е най-добрият министър-председател след 89-та година или иначе казано кой е най-малко лошияСъжалявам, но не съм съгласен няколко съмнителни сделки да се приравняват с фалирала държава с хиперинфлация, заплата няколко долара, десетки фалирали банки и прочие. Да се сравняват правителствата на Костов и на Виденов е все едно да сравняваме мерцедес с талига.
Освен това, аз никъде не съм написал, че Костов е перфектен и не е крал 1 стотинка. Просто казвам, че като интелект, постижения и сравнението между заварено - оставено положение, за мен той постигна най-много от всички.
didayyord написа:5EV написа:Просто немога да си представя,че още има хора ,които си мислят ,че Костов е направил нещо за държавата.За мен той е бил супер подготвен в това ,което направи ,а именно да разбие всичко работещо.За тройната коалиция без коментар.Мисля ,че в България няма политик ,които да вкара ощетилите държавата в затвора.
Само да ти кажа, че когато Костов дойде на власт, в България вече нищо не работеше.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 25 госта