Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот cena62 » 20 фев 2013 12:32

Нападателят Лорис Арно, който пристигна в Черноморец с визитката на играл в ПСЖ и искан от Реал (Мадрид), почти сигурно ще бъде изгонен днес, научи БЛИЦ. Французинът е в ужасяваща форма и треньорът на бургазлии Димитър Димитров – Херо не възнамерява да го чака.

По време на вчерашната тренировка Арно се е представил под всякаква критика. Той е с наднормено тегло, бавен и тромав и е далеч от класата на нападателите, с които в момента бургазлии разполагат.

Арно все пак ще получи последен шанс да се докаже в днешната контрола със Спартак (Вн), но трябва да направи чудеса на терена, за да промени мнението на Херо. Към момента Димитров е категоричен, че времето до началото на сезона е достатъчно кратко и няма как в него Арно да се върне в оптимална форма.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 фев 2013 17:25

Отборът на „Черноморец-Бургас“ победи с 5:1 тима на „Спартак“ Варна в своята предпоследна контролна среща от зимната подготовка. Срещата се игра на тренировъчната база „гнездо на акули“.

Бургазлии откриха резултата в 9-та минута. Лъчезар Балтанов изведе капитана Траян Дянков, който не сгреши за 1:0. Само 2 минути по-късно резултатът стана 2:0. Попадението отбеляза каращият проби руснак Станислав Морозов. Класическото 3:0 дойде в 16-та минута от Борислав Балджийски, който засече центриране на Венелин Филипов. Няколко минути по-късно гостите върнаха едно попадение, чрез Иван Цачев за 3:1.

През втората част старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров направи няколко смени в състава. В 60-та минута Милчо Ангелов беше хубаво изведен и сам срещу вратаря не сгреши за 4:1. Крайното 5:1 оформи Преслав Йорданов от дузпа.
Състав на Черноморец: Георгиев, Дянков, Трифонов, Филипов, Стоянов, Траянов, Гаел, Балджийски, Балтанов, Цонков, Морозов /Дашев, Терзиев, Пехливанов, Юсеф, Лола, Дрянов, Ангелов, Йорданов/

Някой който е бил на контролата да каже колко момчета на проби играха,защото ме съмнява да е само този Морозов :)
[offtopic]ПП. Вече ми казаха това което ме интересуваше за мача.[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2013 18:06

М чи те Спартак нали уж са разпаднаха ве?!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2013 18:32

cena62 написа:[offtopic]ПП. Вече ми казаха това което ме интересуваше за мача.[/offtopic]

Ай кажи,ве Любчо !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 фев 2013 18:45

subzero написа:
cena62 написа:[offtopic]ПП. Вече ми казаха това което ме интересуваше за мача.[/offtopic]

Ай кажи,ве Любчо !!!

Всичките на проби са изгонени. :lol:
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2013 18:48

cena62 написа:
subzero написа:

Ай кажи,ве Любчо !!!

Ибаааааа. :o Ко ша прайм ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 фев 2013 18:49

subzero написа:
cena62 написа:
subzero написа:

Ай кажи,ве Любчо !!!

И аз това се чудя,няма и време да чакаме още играчи...
[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 20 фев 2013 19:10

Сериозна работа , щом са изгонени ! Няма време , а трябва да вземем поне 1 нападател ! Дано Херо намери ! :!:

Като гледам добре се справят нашите момчета , вкарват , асистенции дано да е така срещу Левски ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 20 фев 2013 21:15

Днес през второто полувреме игра нигерийското крило от Анжи. Показа много добри неща, страшен финт, добра техника, той направи и дузпата, която реализира Преслав, но килограмите му бяха минимум с 8-10 над нормата. След контролата говорих с Петър Колев. Каза, че и това момче, и Арно са показали, че са наистина много добри футболисти, с качества, но явно не са се поддържали и физическата им форма е ужасяваща. Според него след месец-два могат да навлязат в супер форма, но много късно идват на проби и ако ги вземат сега, то те ще пропуснат първите 5-6 кръга. Не беше сигурен какво ще реши Херо. Арно не е играл днес, защото е разтегнал на тренировка. Очакват на проби още едно момче с много богата визитка, играл в Реал Сарагоса и Портсмут(за английския отбор се замисли), но от месец и половина сам поддържал форма, така че не знаят какво е състоянието му. Уатара имал португалска делегация (не знам какъв е този документ, но не паспорт). Затова му е необходима виза. Свързали се с посолството, още не му е издадена виза. Но той е закъснял с подаването на документите, заявил, че след второто място в Купата на Африка, тяхната федерация им дала 5 дена отпуск, за което Херо бил бесен. Колев заяви, че за мача с Левски ще е тук, но както се изрази - Херо може да го "контузи".
Фо Поре тренираше на съседния терен с отбора на Амкар, а Морозов е играч от втория им отбор. Може би го предлагат като разменна монета??? За това забравих да питам Колев.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 фев 2013 02:27

cena62 написа:
subzero написа:
cena62 написа:Всичките на проби са изгонени. :lol:

И аз това се чудя,няма и време да чакаме още играчи...

Няма се плашите,ще се оправим и с наличния матрял ;) Просто Херо ще трябва да намери начин да накара някои от настоящите ни играчи да покажат това,за което са в отбора.И ми се струва,че е по-добре така,отколкото да се дават пари за играчи,които няма с какво да ни помогнат освен с олекотяване на бюджета,а видяхме при Балъков,че количественото натрупване определено не доведе до изменение на качеството на игра особено в атака.
[offtopic]Лошо ще е ако се разделим с Жереми,защото ще се изгуби дълбочината на защита,но ми се струва,че ако ни напусне ще е след важните мачове в началото,а от там насетне тези сегашните ако не могат да спечелят мачовете със съперници по назад в класирането,то нямат място в отбора.Крайно време е някои играчи да покажат,че имат топки и може да се разчита на тях :roll:[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”